Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustovvana

kupilybyscie cos takiego?

Polecane posty

Gość zaraz niedlugo
Ja nie.

Wiem, że ludzie kupują tego typu rzeczy. Używane smoczki, butelki, kosmetyki - gdzieś na jakimś forum dziewczyna takie zakupy argumentowała tym, że przecież i tak wszystko się sterylizuje. Dopiero będę mamą - nie mam więc doświadczenia, ale butelkę i smoczek kupiłam nowy.

Gość zdegustovvana
Ludzie, smoczki kosztuja grosze, to samo butelki, z canpolu mozna kupic za kilka zlotych :O

Gość mama zaraz dwojeczki
W ZYCIU nie kupilabym uzywanych smokow ani butelek i szczerze dziwie sie mamom, ktore kupuja tego typu rzeczy uzywane :O

Quis leget haec? - bez przesady :o Akurat smoczki i butelki mozna kupic za naprawde grosze (niekocznie Aventu, ktory nota bene i tak jest do kitu :o )

Gość D.BillI
nie kupiłabym, ale rozumiem, ze ktoś może - wczoraj kupiłam dwa gołe smoczki trójki TT - 4 funty za kawałek plastiku, którego produkcja kosztowała góra jedną setną ceny w sklepie - rzeczy dla dzieci mają masakryczne marże i jeszcze nie masz pewności, czy są dobrze przebadane i czy nie trują - jak się czasem pojawiają informacje, że wycofują to czy tamto, bo rakotwórcze:(

Gość zdegustovvana
Quis leget haec? - to miala byc ironia? Rozumiem, ze ktos moze miec mniej pieniedzy, ale takie rzeczy jak smoczki, butelki, bielizna nie sa drogie i nie wiem jak mozna na tym oszczedzac. Nie mam nic przeciwko uzywanym ubraniom czy rzeczom takim jak wozek, lozeczko, ale smoczki to juz przegiecie.

Gość dobra nie każdego stać
na nowe butelki z avent ale kuzwa to już lepiej kupić inna butelkę ale NOWĄ! a nie używane smoczki :o Tak samo laktatora używanego bym nie kupiła

Gość zdegustovvana
Pewnie, ze to ich sprawa, a ja zalozylam temat zeby poznac opinie innych:)

A tak na marginesie, Canpol ma fajne i niedrogie butelki oraz smoczki, ale o tym juz chyba ktoraz kolezanka wyzej pisala :)

Boze, jaki byk...ktoras* oczywiscie...

raczej nie kupiłabym używanych firmówek.Już wolałabym butelki nowe,ale niefirmowe.Wogóle nie kupiłabym używanego smoczka/butelki/kubeczka.Taka jest moja opinia :)