Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talia_D

Zachodzimy w ciaze!

Polecane posty

Witam dziewczyny.. wiem wiem, takich tematow jest tyle ze hoho ale jakos nie moglam sie powstrzymac zeby samej go zalozyc. Ciezko wcisnac sie do dziewczyn, ktore znaja sie juz jakis dluuugi czas, dlatego chcialam zaczac od nowa. Nowe sily i nowe staranka! Wpisujcie sie i opisujcie swoje oczekiwania na wymarzone 2 kreseczki. Potem ja opisze jak to jest u mnie ;) Pozdrawiam i czekam na Was Kobitki!! :D

Dlaczego testy co 2 dni? nie za czesto troszke? staracie sie dopiero miesiac? Niee martw sie, my staramy sie juz dluuugo bo w sumie prawie 3 lata, takze nie martw sie, przyjdzie na nas czas..wierze w to! Dalej nie trace nadziei! Ten topik bedzie szczesliwy!!czuje to! :D

Gość Ty.
My postanowilismy ze bedziemy mieli dzidziusia przed slubem zaczelismy sie starac maj czerwiec lipiec sierpien nic,dalismy sobie spokoj,teraz musimy juz czekac jedynie po slubie znow zaczniemy sie starac.

Dlatego zalozylam ten topik, zeby sie nawzajem wspierac i pocieszac w smutnych chwilach i plakac razem jak przyjdzie wstretna malpa! Razem nam sie uda!

Gość Ty.
A co w tym smiesznego?chcielismy miec dziecko przed slubem,a teraz jakbym byla w ciazy to na swoim slubie bylabym w 9mies ciazy,wiec teraz poczekamy i postaramy sie po slubie

do Ty.. ciaza bedzie napewno w najmniej oczwkiwanym momencie..tak jest zawsze..naczytalam sie juz troszke :P

Gość Ty.
Sorki,zle zrozumialam.chcialabym sie dalej starac o dzidziusia bylabym nawet gotowa przelozyc slub

Ty nie mysl tak intensywnie o ''tym''. Wez slub i ciesz sie chwila. Zobaczysz bedziesz w ciazy wtedy kiedy nawet o tym nie bedziesz myslec ze to moglo sie juz stac. Ja ciagle bzikowalam na ten temat, ciagle starania sie sa bez sensu! Zamkniemy ten topik dopiero wtedy jak wszystkie bedziemy rodzic :P hihi

Gość Ty.
Latwo mowic,ale ja juz nie moge patrzec na dziewczyny z brzuchami albo wozkami

Moze teraz opisze jak to jest u mnie jak to kogos interesuje :P A wiec w dni plodne bylo przytulanko. Ostatni okres dostalam tydzien przed terminem. Teraz nie wiem kiedy mam dostac. Ostatni mialam 4 wrzesnia..teraz nadal nic.. tylko uplawy.. :S Brzuch mnie boli od kilku dni jak na okres, ze mam wrazenie ze juz jest a nadal go nie ma..piersi mnie rwa, ze tak powiem tak jakby obite jakies byly, nie wiem jak to opisac. Zadnego testu nie robie, juz tyle razy byl negatywny ze juz nie mam ochoty znow sie rozczarowac. Okres pewnie znow sie pojawi. Ostatnio mam duzo stresu..Moj ukochany tatus zmarl tak nagle!! Moj ukochany najlepszy przyjaciel!!

Wiem jak to jest.. tez ciagle widze przyszle mamuski albo dziewczyny pchajace wozki, ale zagryzam zeby i ide dalej. Przyjdzie na nas kolej!

Gość Ty.
Przykro mi z powodu smierci!a kiedy masz dostac okres?ja teraz tez mam namieszane okres mialam 29sierpnia,wczoraj bylam u gina,dostalam tabletki na wywolanie a myslalam ze jestem w ciazy,zawroty glowy,mdlosci brak okresu ale niestety to nie ciaza.

Okres mam roznie. przewaznie mialam co 34 dni, ale jak juz pisalam ostatnio przyszedl 27dc wiec nie wiem.nawet mnie brzuch nie bolal na @..nic sie nie spodziewalam ze bedzie, poszlam siusku i byl... Jesli znow 34dc to powinien byc jutro..ale juz od paru dni czuje jakby byl...

Ty a robilas test ? Moze warto bo gin wczesnej ciazy nie wykryje. moze sprawdz to najpierw zanim wezmiesz tablety na wywolanie ?!

Gość Ty.
Zrobilam w poniedzialek i nic!a dzis bylam na badaniu na prolaktyne i tsh nawet nie wiem co to jest!

Gość Ty.
Tzn odczekac i nie brac tabletek na wywolanie okresu?

No nie wiem..moze warto powtorzyc test..? Mialam robione usg? Nie bylo nic rozumiem, moze poprostu jest za wczesnie, czesto bylo wlasnie tak ze dziewczyny dostawaly tabletki na wywolanie ale cos im podpowiadalo aby odczekac, sluchaj samej siebie co Ci intuicja mowi. Kobieca intuicja jest najlepsza :D

Gość Ty.
Moze masz racje,zawsze w sumie mialam regularne miesiaczki co 28 dni a od maja jak sie zaczelismy starac o dzidziusia zaczely sie wydluzac i wydluzac,dzis jest 39dzien,nie wiem czemu tak sie stalo

Gość Ty.
Tak mialam,mowila ze tam w srodku wszystko ok.wiec gdyby byla ciaza to chyba by wykryla?

Moze ciaza.. a moze byc stres..? A moze myslisz o tym ze jestes w ciazy? moze to Cie blokuje.. nie wiem, powtorz najlepiej test, tyle co moge doradzic.szkoda ze nie jestem ''jasnowidzka'' :P hehe

A jakie usg mialas robione? dopochwowe? moze byc tak ze jest za wczesnie.Wydaje mi sie ze cos powinno byc widac bo to by byl 6 tydzien jak dobrze wyliczylam

Gość Ty.
Wiem ze wyjdzie to samo ale moze i powtorze jutro test.choc teraz juz mdlosci i zawroty glowy przeszly.teraz tylko brak okresu i lepki sluz.dziwne...

Gość Ty.
Tak usg dopochwowe,wiec gdyby byla ciaza to by zauwazyla

wydaje mi sie ze ciaze w tym etapie byla by widoczna,ale zalezy kiedy mialas owulacje bo owulacja mogla sie opoznic. nie chce Ci robic nadziei na to ze jestes w ciazy ale los nam plata rozne figle :)

Gość Ty.
Ja tutaj tak o sobie,a ty nic.staracie sie 3lata i nic,wiec chyba mialas jakies badania itd?i co?nikt nie wie jakie sa przyczyny?

Gość Ty.
Z owulacja mam problem nigdy nie wiem kiedy mam.a ostatnio kochalam sie 9 dnia cyklu wiec raczej nic z tego skoro dzis 39dc,ale okresu jak nie bylo tak nie ma