Talia_D 0 Napisano Październik 23, 2011 Pantera wszystko bedzie dobrze..zobaczysz,wszyscy bedziemy sie cieszyć z bobaskow!Tego nam wszystkim życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 23, 2011 Pantera wszystko bedzie dobrze..zobaczysz,wszyscy bedziemy sie cieszyć z bobaskow!Tego nam wszystkim życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 23, 2011 talia ja wiem tylko u nas to niedo konca wiadomo jak to bedzie jeden zabieg iui nie daje gwarancji czy sie uda a gin mówil ze on nie daje 100% gwarancji czy winowajca mojego wrogiego sluzu jest a wlasciwie byl paciorkowiecbo dopiero maz jest po kuracji albo poprostu moj organizm tak dzialana plemniki mojego m bo w krwi nie mam przeciw cial na szczescie takze dluga droga jeszcze przedemna chcialabym zeby go wszytko sie juz skonczylo walcze ale naprawde moja cierpliwosc jestna pograniczu wytrzymalosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 23, 2011 Panterka dokladnie Cie rozumiem,te lata starań wykaczają psychicznie,ale nie wolno nam sie poddawać!Nie wolno! ;) trzymajmy kciuki ! Uda sie napewno, jak nie naturalnie to z pomocą medyczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 23, 2011 up :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2011 Talia ja też myślę, że to zagnieżdżanie :) TRZYMIĘ KCIUKI NA MAKSA :DPanterko ty nie mozesz nam popadać w smutną zadumę i brak dalszych chęci do walki- długo walczyłaś więc wywalczysz w końcu bobasa :D długo się starasz i powiem, ze dajesz nam nadzieję, że warto się starać nawet latami- JESTEŚ NASZĄ MOTYWACJĄ I WIERZYMY SZCZERZE ŻE WKOŃCU ZOBACZYMY OD CIEBIE WPIS : SĄ DWIE KRESECZKI :D i my na to czekamy, więc NIE REZYGNOWAĆ I DALEJ PRÓBOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A JAK bedzie inaczej TO SIĘ POLICZYMY :P no no :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2011 Talia ma rację- jeszcze doczekamy tych naszych bobasów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2011 Głowa do góry kobietki !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2011 Mykam bo jutro na 6 do pracy ;/ tej "ulubionej" pracy (wrrrrrrrrrrrrrr :/ ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 23, 2011 Dziewczyny mam nadzieje, ze macie racje! bo juz zaczynam swirowac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 23, 2011 Przepraszam za ciagle podwojne posty..ciagle tak sie dzieje ze pisze z telefonu :S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 23, 2011 ze= jak pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 24, 2011 dzieki dziewczyny za dobre slowa i wsparcie jednak nie jest to takie łatwe i proste jednak 3 lata robi swoje naprawde i jest juz mega cięzko nie poddaje sie ale coraz bardziej brak mi juz sil na to wyczekuje tego upragnionego malenstwa i wydaje mi sie ze to marzenie nie do spelnienia i bardzo odlegle nie wiem ile jeszcze wytrzymie czekac wiem ze nie mamy szans na ciaze naturlana bo moj sluz zabija plemniki co do jednego na to nie ma lekarstwa a iui nie daje mi gwarancji o to jest najgorsze powiem wam szczerze ze trzeba to przezyc naprawde bo nie da sie tego slowami opisac jak bardzo to boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 24, 2011 Panterka wiem jak bardzo to boli bo staram sie tyle samo co Ty i tez bez skutecznie. Nie poddajemy sie nadal, Tobie tez nie wolno!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 24, 2011 Pustki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 24, 2011 Dziewczyny co sie dzieje?nikt nie zagłada...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 24, 2011 Dziewczyny co sie dzieje?nikt nie zagłada...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 24, 2011 ja zagladam widocznie dziewczyny nie maja czasu u mnie póki co wszystko stoi w miejscu bede cos wiecej wiedziec w listopadzie co do badan noi cio dalej w tym kierunku xobaczymy takze byle do listopada tak do plowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godsmack_girl 0 Napisano Październik 24, 2011 hej dziewczyny! miałam sporo pracy ostatnio, więc się nie odzywałam. Mój mąz dziś wyjechał na 4-dniową delegację, a mam "te" dni ;( wiec pewnie w tym miesiącu nic nie wyjdzie :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Październik 24, 2011 no hej :-) u mnie po starankach i teraz czekam - czy się udało czy nie :-) test owu był pozytywny, jajnik bolał przeokropnie :-)jak zwykle jestem pełna nadziei :-) Talia a jak u Ciebie z tymi plamieniami ? Panterka- będzie dobrze :-) Asik.. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Październik 24, 2011 Godsmack- nigdy nic nie wiadomo, czasem dziewczyny miały cykl skreslony a tu się udało bo się owu przesunęła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 24, 2011 Dziś tez troszkę plamie..brzuch pobolewa,zwłaszcza lewy jajnik..nie wiem co myśleć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 24, 2011 Godsmack girl nie przejmuj sie,nie jedyny cykl i nie ostatni w którym można "cos" zdziałać :) w następnym napewno lepiej! ;) Czerwone serduszko trzymam kciukasy!BARDZO MOCNO! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godsmack_girl 0 Napisano Październik 24, 2011 dzięki dziewczyny za dobre słowa. Głowa mnie boli i kładę sie spać. Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Październik 24, 2011 hejka:) talia ja myślę, że ciąża, wszystko na to wskazuje. Nie wiem czy nie lepiej pójść do lekarza i powiedzieć co i jak. Wyśle Cie na badania krwi i będzie wiadomo czy ciążą na 100 % i da pewnie leki na podtrzymanie:) i się wszystko dobrze skończy. Trzymam kciuki. Ja jestem po owu już chyba tydzień, a że wszystko mi się poprzestawiało w tym miesiącu przez chorobę to czekam końca miesiąca i zobaczymy co wyszło - albo i nie. Czerwone jesteśmy w podobnej sytuacji. Miałaś owu wg testów troszkę później niż ja:) więc czekamy bo w podobnym czasie spodziewamy się @. Na koniec miesiąca u mnie u Ciebie z tego co pamiętam na początku listopada. A u innych jak? Dzisiaj miałam ciężki początek tygodnia. Padam. Do usłyszenia wkrótce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 25, 2011 Dzien dobry dziewczyny! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 25, 2011 Dzien dobry dziewczyny! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 25, 2011 Dziewczyny ja nadal plamie na brązowo..dziś zauważyłam w toalecie małe skrzepki..co o tym myślicie..skrzepki to chyba nie za dobrze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 25, 2011 Dziewczyny ja nadal plamie na brązowo..dziś zauważyłam w toalecie małe skrzepki..co o tym myślicie..skrzepki to chyba nie za dobrze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość.:) Napisano Październik 25, 2011 wiem, ze nie do tematu , ale może klikniecie :) Pozdrawiam i życze powodzenia wszystkim, przyszłym mamusią :) http://www.youtube.com/watch?v=jd8Q0wcGo4M&feature=feedu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach