Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie bladzi 345345

babskie humorki

Polecane posty

Wkurza mnie to że moja kobieta jak ma zły dzień to odbija się to na mnie w jakiś sposób tj ma oschły głos jak bym coś jej zrobił ...czy to jest normalne że wy kobiety nie potraficie oddzielić takich spraw i dla swojego faceta być miłą ? pomimo że ogólnie dzień był nieudany ? ..czy mam może już zacząć szukać nowej bo trafiłem na humorzastą ?

Takie są kobiety, one nie myślą logicznie i nie patrzy na to czy cię krzywdzi czy nie. Dla niej liczą się głównie jej uczucia.

Gość twims
No straszna krzywda, odezwała się do niego oschłym głosem :D a wy jak macie zły dzień to kuźwa tańczycie ze szczęścia :D

jesteś miejscem wyładowań atmosferycznych samicy i musisz to znosić..inaczej szlaban...:P

jak mam zły dzień to idę się rozładować np wysiłkiem fizycznym ,a nie ze z grymasem i wyrzutem do kogoś.

no dokładnie na nią się mogę gniewać jak sobie zasłuży ,a nie ze szef mnie wkurwił to ja będę miał wkurwiony ryj na cały świat w tym na nią ... no nic trzeba przeczekać tyle że ona ostatnio to ma burze do 2gi dzień. ....nie nie mieszkamy razem tylko z rodzicami jeszcze (żal) i to pewnie też jest przyczyną ..eh

..z resztą co ja sie będę przejmował ..jeszcze trochę i wezmę kredyt na mieszkanie ,a wtedy w pannach będę przebierał jak w ulęgałkach ...ta reklama wymiata :D i poprawia mi humor za każdym razem :)

Gość zeco?hehdobryzart
szukaj nowej byte byte dla tekiej podrzezcy ,,mila,,a cos placisz juz czy co?

Gość g54g4h5tj6ukj
Przykry jestesi dwulicowy. Szukaj innej

musisz zrozumieć że kobiety miewają swoje cykle uczuciowe: raz jest lepiej a raz gorzej. Są o tym książki psychologiczne. To nie jest nic złego, pozwól jej się wyżalić i nie obrażaj się na nią. W takich chwilach bardziej niż kiedykolwiek musisz ją utwierdzić w tym że ją kochasz. Bo ona tego potrzebuje żeby wyjść z dołka. I przestań marudzić, bądź facet ;) powodzenia :)