Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zauważyłem, że teraz faceci są bardziej tradycjonalistami

Polecane posty

Wcześniej chcą wychodzić za mąż, mieć rodzinę i mają resztę w d...e. A kobiety mówią wciąż o tym, że muszą iść na studia, później zrobić karierę, o samorealizacji. Czego to propaganda w kobiecych pisemkach i tv nie robi.

Gość no bo kobieta powinna
być jak looserek. Tak jak mamusia wychowała luuzerka na męską cipkę. - siedzieć w domu - bez pracy - bez ambicji - bez języków obcych

Gość lanv1111
tradycjonalistami są takie cipki jak Loooser :classic_cool: szybko chcą slubu bo boja sie ze ich wybranka ucieknie do lepszego a z papierem zawsze trudniej :D PS: dla męzczyzn nie ma pisemek poza playboyem , logo , ckm i samochodywch bo jestescie sknerami i szkoda wam 3zl na czasopismo :D

Gość są jeszcze czasopisma
o grach komputerowych i wędkarstwie :classic_cool: looser pewnie je pasjami kupuje za pieniądze dziadka

Gość lanv1111
Twoj post looserze zaden mądry nie jest :classic_cool: Nie podziewal twojej opinii , wejdz na dowolny portal randkowy ,sexportale i inne cuda, setki żonatych facetów szuka dyskretnej męzatki , setki małolatów szuka starszej doswiadczonej , opowiadają bajki że są wolni a w domu żona siedzi buhaha :classic_cool: Malzenstwo do gotowania, prania i sprzątania kochanka na boku do ruchania , to rozumowanie wielu facetów ...

Zauważyłem, że teraz faceci są bardziej tradycjonalistami 20:42 LoOoOsEr Wcześniej chcą wychodzić za mąż, mieć rodzinę i mają resztę w d...e no , chyba jednak przesadzasz :) Faceci chcą wychodzić za mąż ? a za kogo ?:D

Gość gajkadshksdahk
mężczyźni nie chcą wychodzić za mąż, bo oni się żenią, to kobiety wychodzą za mąż:P Przerób słownik jakiś człowieku, trochę ogłady w życiu zawsze się przyda

Gość streeeeeeeett
jemu juz nic nie pomoze :(

Gość loser to tęczowy
aktyw i kumpel biedronia co chce wychodzić z facetami za mąż :classic_cool:

Gość ana787
naciskach, przyznał się do tego. Jako, że jestem kafeterianką i miałam okazję poczytać wypowiedzi tych prawiczków z tego forum to boję się, że on tez okaże się psycholem i jakimś oszołomionym maniakiem dziewictwa czy rzucania kurwami. Taki miły facecik który wybucha jak się czuje pewnie i pokazuje całą swoją frustrację. No i teraz nie wiem czy warto się z nim spotykać bo on się pewnie będzie pilnował a za 3 miesiące wyjdzie z niego prawiczek rodem z forum. Czy wy też zaczęłyście się bac prawiczków bo tym co tu wyczytałyście? Czy może przesadzam?

Gość ana787
ucieło mi początek :( Poznałam prawiczka. To nie jest żart. Facet z którym się spotykam, po wielu.

Gość tobie podoba sie taki
o leser ma topik

Gość Jikashi
"PS: dla męzczyzn nie ma pisemek poza playboyem , logo , ckm i samochodywch bo jestescie sknerami i szkoda wam 3zl na czasopismo" I Men's Health, tępa strzało.

Gość do ana787
nie kazdy prawiczek taki jest

Gość luzer daj adres
to twoje wyobrazenie o meskich facetach zderzy sie z twarda piescia 🖐️

No nie wiem. Ja nie czytam babskich gazetek, jak już to tylko przeglądam obrazki. Wydaje mi się, że jestem przede wszystkim człowiekiem, dopiero potem dziewczyną, i w związku z tym również mam prawo do spełnienia swoich marzeń. I wydaje mi się, że na wszystko przyjdzie czas, szczególnie, że wydłużyła się średnia wieku, w którym ludzie umierają. Jaki jest sens pakować się małżeństwo w wieku 20 lat?

Gość ty i tak nie zostaniesz
mezem ani ojciec wiec czym sie przejmujesz ?