Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuczciwy dupek

zdradziliscie zone? to pomozcie!

Polecane posty

Gość zapach pomarańczy...
A jak ciebie wybrana w przyszłości kobieta zdradzi? Jak postąpisz?

Kolego - ja Cie nie rozumiem. Piszesz że nie możesz być sam - czemu? Nie lubisz siebie? Piszesz, że "musisz" kogoś wybrać. Co to za wybór kobiety na resztę życia "z przymusu". Wybór powinien iść z sera oraz z rozumu (jednocześnie). Ja wybierzesz bo "muszę" to znowu zdradzisz i skrzywdzisz kolejna kobietę. Po co? Nie umiesz poczekać? Poćwicz cierpliwość ...

Idź za "serem" i "rozumem". Ser masz pod napletkiem. A rozum we łbie. Łeb masz na końcu kutasa. A napletek mosz.... se poszukej* *nie szukej na plecach ;):classic_cool:

Gość przestan sie mazac czlowieku
zdradzac trzeba umiec - z glowa a nie dac sie nakryc jak dziecko. ja zdradzam od lat moralniak??? zawsze jest po kazdym razie....przechodzi po tygodniu, gora dwoch najgorzej jest na poczatku bo czlowiek ma wrazenie, ze zona/dziewczyna widzi to w naszych oczach hehe ale jak ma niby TO zobaczyc???

@przestan sie mazac czlowieku Powiedz, jak byś zareagował jakbyś się teraz dowiedział, że Cię twoja kobieta zdradza z kim popadnie od 5 lat? Ale napisz tak szczerze ...

Tak szczerze.....wcale by mnie to nie zabolalo zostawilbym ja bez grosza (a jest finansowo zalezna ode mnie) i wyprowadzil sie gdzies za granice (gdzies w Azji) bo mam taka prace, ze nie ma znaczenia w ktorej czesci swiata mieszkam. na pewno JA nie potrafilbym zdrady (fizycznej) wybaczyc. brzydzilbym sie taka kobiete dotknac.

ale jak mowia: czego oczy nie widza..... zycie jest za krotkie, zeby je cale z 1 dziura spedzac facet nie jest zaprogramowany przez nature na monogamie

Gość powiemtak
obraziłeś się na żonę bo w obliczu brytalnej prawdy i rozpaczy nie mogła znieść Twojej obecności? Ty się zastanawiasz czy będziesz mógł z nią dalej zyć bo ona dowiedziałą się o Tobie jakim jesteś podłym człowieliem, że złaziłeś z jednej a wchodziłeś na drugą. asz do niej żal, że zostawiła Ciebie bez kasy że nie myślała o Tobie w chwili kiedy jej życie rozpadło się przez Ciebie? włącz empatię i zacznij myślec

Gość kropkawbiedronke
pierwszy post brzmi jak licha prowokacja :D reszty nie warto czytać nawet