Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka93

Co robic,co wy o tym myslicie

Polecane posty

Gość zuzka93

Witam wszystkich;-)przeczytajcie moja historie cala. zaczne od tego ze mam 18lat,Chodze z chłopakiem dwa lata.Od kilku miesiecy nie uzywamy zabezpieczenia pare dni temu kochalismy sie ja mialam dni plodne a on skonczyl we mnie.Duzo osob pewnie oceni ze nieodpowiedzialni ale do rzeczy i od tej pory z chlopakiem caly czas o tym myslimy i cieszylibysmy sie bardzo jakbym zaszla w ciaze do okresu jeszcze dwa tyg a caly czas pragne zeby nie dostac okresu;-)glupie to co powiem ale juz mam kilka wozkow slicznych upatrzonych i nie moge sie doczekac odpowiedzi na moje pytanie czy bede w ciazy czy nie strasznie pragniemy dziecka juz sobie wyobrazam jakbym po nocach wstala karmila przewijala bawila duzo milosci bym dziecku dawala;-)nie mialam mlodszego rodzenstwa a od zawsze wiedzialam jak zajac sie dzieckiem jak chodzilam do podstawowki to sasiadka blizniaki mi zostawiala a jak wracala byly przebrane nakarmione a potem do mojej mamy przychodzila i sie nie mogla nadziwic jak ja to robie w gim przez dwa miesiace zajmowalam sie rocznym dzieckiem i dwoma starszymi chlopakami cudnie bylo jak rano mnie budzili robilam im sniadanie potem rozne zabawy ogladanie bajek czytanie ksiazek a jak dziecko spalo to z chlopakami w pilke gralam na podworku cudne te dni byly;-) Powiedzcie czy to jest normalne ze wieku 18lat tak pragne miec dziecko

Niestety to normalne, że tak dziecinne osoby jak Ty niszczą życie sobie i tej drugiej osobie, nie dadzą swojemu dziecku nic, bo same ledwo szkołę kończą i nie dadzą pójść na studia facetowi, bo będzie musiał znaleźć pracę i utrzymywać takiego pasożyta jak Ty.

Gość zuzka93
Moj facet konczy studnia inzynierskie i pracuje ja chodze do liceum zaocznie zrobilam dwa kursy i widze jak sie cieszy jak pisze w eskach albo przytula i mowi my juz na zawsze razem bedziemy dwojka dzieci zeby mialy dzieci wszystko mi niczego w zyciu nie brakowalo i moim dziecia nie brakowac tez nie bedzie pracowalam za granica przez 3miesiace od czerwca do do wrzesnia i otworzylam sobie konto na ktore wplacilam 4tys bo wrocilam z zagranicy i pomyslalam kurde zarobilam kase kosiamy sie bez gumki to w kazdej chwili moge zajsc w ciaze a tak to na fajna dobra wyprawke bedzie i chlopak na moje kato pierwszy raz wczoraj wplacil z wlasnej woli duzo was mysli ze jestem szurnieta ale od ponad roku nie imprezuje malo co wychodze tylko tyle co do kolezanek i przyjaciolki a cala rodzina kolezanki przyjaciolka chlopak mi mowia ze bede wspaniala mama i mam taka nadzieje jak bede miala swoje dzieci

wiesz co, szczerze mowiac mi tez odbilo w Twoim wieku na punkcie dzieci, ba do tej pory mi nie przeszlo :D ale z biegiem czasu mysle ze chwala bogu ze wczesniej w ciaze nie zaszlam.. bo po pierwsze moj facet to byla totalna pomylka, wiec gdybym zaszla spapralabym sobie zycie ( a mialobyc przeciez tak kolorowo ) poczekajcie z decyzja o dziecku, poki co mlodziutka jestes jeszcze masz troche czasu :)

Gość zuzka93
Ja wiem ze moj facet jest wspanialym czlowiekiem kochanym i co najwazniejsze bardzo mnie kocha on za mna w ogien by skoczyl pamietam jak rok temu poklocilam sie z nim bo pisal do mnie kolega ale to byl kolega i troszeczke sie nam mnie darl zdenerwowalam sie i mu powiedzialam koniec a na drugi dzien to z kwiatami prosil moja mame ze mi przegadala przez kilka godzin siedzial w samochodzie pod moim domem az nie wyjde a od roku to prawie sie nie klocimy raz na miesiac mala to taka mala sprzeczka typu(kochanie przesadziles to przychodzi caluje i mowi przepraszam) a nawet nigdzie nie wychodzi tyle co do pracy na studia i jak ma wolny czas to na ryby idzie ale bardziej staram go wysylac na ryby jak niema szkoly to niech idzie na ryby do wieczora czy na noc pod namiotem z sasiadem a jak sa cieple dni to zabieram koc gazete i ide z nim i w pilke lubi pograc a tak to nigdzie mi nie wychodzi sam mowi(ciesze sie ze moge na ryby isc w pilke pograc bo to uwielbiam ) ajak mu mowie jak chcesz to mozesz wyjsc gdzies z kumplami na piwo a on( kumple to byly kiedys teraz sie liczysz tylko ty zonko chce z toba zalozyc rodzinke miec dwojke dzieci i w ogole )i pogadane