Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona polozna

JAK JUZ KONIECZNIE MUSISZ ZAPYTAC, CZY JESTES W CIAZY, ZROB TO TUTAJ!!!

Polecane posty

Gość wkurwiona polozna

Codziennie pelno tematow typu "czy moge byc w ciazy?" Nie rozumiem, czemu w 21 wieku niektore nie maja dostepu do analityki, zeby zrobic bete hcg lub chociaz do apteki, zeby kupic test za 8 zlotych. No ale skoro wierzycie w kafeteryjne wrozki, ktore przez lacze powiedza wam czy jestescie w ciazy, to pytajcie TUTAJ.

Gość calineczka mamy29
czy jestem w ciąży??

Gość wkurwiona polozna
no i gdzie te wszystkie histeryczki? Ruszyly doopska i popedzily po test czy do laboratorium?

Gość charlotte'27
Witam wszystkich serdecznie, zaczynam ten temat pomimo tego, że ciągle się pojawia na forach. Bardzo proszę o rady i wsparcie. otóż: staramy się z mężem o dziecko (pierwsze) od 3 miesięcy. Miesiączki do tej pory miałam regularne- cykle 28 dniowe. We wrześniu b.r. wspomagaliśmy się testami owulacyjnymi oraz częstymi wizytami u ginekologa. 16 dnia cyklu ginekolog powiedział że jajeczko prawe jest duże 4cm i że należy się jeszcze tego dnia postarać bo wygląda na owulację. pod koniec września zaczęłam mieć wzdęty brzuszek, zaczęły się pojawiać lekkie mdłości oraz wymioty, pobolewają mnie piersi oraz prawy jajnik- ten duży.. robiłam test 10 dni po owulacji i wyszedł negatywnie. w tym miesiącu miesiączkę powinnam dostać 4. 10.11 ale nie wystąpiła, z czego bardzo się z mężem cieszyliśmy. wczoraj na wieczór zrobiłam 2 testy i oba negatywne i wieeeelkie rozczarowanie oraz rozpacz!!. Dziś jest 31 dzień cyklu i wystąpiło plamienie. dzwoniłam do ginekologa prowadzącego i kazał mi czekać, tym bardziej że testy niczego nie wykazały. błagam, może któraś z Was miała podobny przypadek. ja nadal się łudzę i mocno wierzę w to,że będę MAMĄ.

Gość charlotte27
p.s. piszę do Położnej, bo masz kompetencje w tym temacie potrzebuję rady, co dalej robić bo czuję się bezsilna.:(

Gość nic nie moezsz zrobic
my tez nie..musisz czekac

Gość nic nie moezsz zrobic
czemu nie zrobisz se bety;/

Gość wkurwiona polozna
Zrob bete hcg. Jak sie pospieszysz, wyniki beda jeszcze dzis. Mozliwa ciaza, ale bardzo mozliwe ze tak sie nakrecilas, ze okres sie przesunie.

Gość no napewno to
tu każdy moze sobie napisać że jest położną albo lekarzem a nie znaczy że nim faktycznie jest.

Gość a ja? czy jestem w ciąży?
?

Gość charlotte27
dzieki dziewczyny. sory że truje ale tonący deski się chwyta!!! lecę

Gość a ja? czy jestem w ciąży?
no kurde, a mnie już nikt nie odpowie?:(

Gość pytajaca27 27
witajcie, to i ja zapytam! A wiec moja sytuacja wyglada tak: miesiaczki mam regularnie 27-30 dni We wrzesniu ostatnia mialam 9 wrzesnia, a od 22 - 26 wrzesnie bolal mnie bardzo lewy jajnik Kochalismy sie z mezem 22 i 24 i 29 wrzesnia Jajnik przestal bolec ok 26,27 Ok 4 dni po tym zaczely sie silne bole brzucha (zawsze tak mam przed @) + bole krzyza (nie mialam nigdy) + bole piersi (mam zawsze) @ powinnam byla dostac wczoraj, 6.10 (28 dzien), dzis jest 29 dzien wiec jeszcze czekam. Test robilam wczoraj po poludniu, negatywny Bole byly bardzo uporczywe i najsilniejsze tak do 4,5.10, teraz wlasciciwe czasami zakluje mnie w jajnikach, albo podbrzuszu, krzyz troche ustapil, a piersi nadal bola, śluz mam biały, sredniej ilosci Czy jest mozliwosc ciazy, czy tez sobie wkrecam? Niestety na badanie krwi nie moge isc, siedze do pozna w pracy;/ czy jak zrobie jutro rano test i wyjdzie negatyw to juz przestac myslec ze to ciaza? Dziekuje!

Gość od samego rana do wieoczra
siedzisz w pracy?:O nie wymyślaj już:O

Gość pytajaca27 27
No tak:) Taka mam dzis zmiane... a jutro sobota, nie pracuje, ale zamkniete sa laboratoria;/ Dzis do 17 sa czynne, a ja koncze po 18

Gość od samego rana do wieoczra
no to w poniedziałek zrob

Gość pytajaca27 27
w pn tak samo pracuje, zreszta po co ta dyskusja na temat mojej pracy. Nie tak brzmialo moje pytanie, ktore zreszta nie bylo skierowane do Ciebie:) To nei jest topic o godzinach pracy, a o ciazy Pozdrawiam