Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Idealny sport dla kobiety -

Polecane posty

kwiat wiśniii dyrektorke to ty w końcu jestes kobieta na innym forum zaliłas sie ze chcialabys byc kobieta ale jestes facetem i prosilas o rade jak masz powiedziec o tym znajomym a to ciekawa taktyka - prawdę mówiąc, pierwszy raz coś takiego widzę.... jaki jest cel???? mam się teraz zacząć wściekać i prychać ze złości???? :classic_cool: proszę bardzo 😴 😠 prych prych! 😠

Gość warczypiesożelipapą
oj warczy ten pies,warczy :-D

otulona_snem dyrcia a co to nie mozna sie juz pomylic? tym bardziej ze nie bylam nigdy u angoli nie twierdzę, że nie można - ale to słowo dodane na początku - czyni z tego tekstu perełkę - godną demotywatorów :classic_cool: 🖐️ ciekawe czemu nie trafiło tak w ogóle :classic_cool: a może i trafiło :D

co to za warczypiesożelipapą??:classic_cool: w modelu prototypowym można zamówić wszystko:classic_cool: w miarę rozsądku :D nie będe pytał dlaczego akurat do jazdy konnej:classic_cool:

Gość kwiat wiśniii
nie chodzi o to żebyś prychała złością tylko się zdziwiłam bo pisałaś żeś facet może już sobię tą operację zrobiłaś o której pisałaś nie wiem..

Gość warczypiesożelipapą
na froncie bez zmian ,zdesperowany gówniarz i stałe antagonistki :-D

a to dobrze że pytasz bo ja na innym forum też było, że podobno lubisz uprawiać seks z psami - i co więcej najbardziej kręci Cię ogier sąsiada... ale niestety sąsiad ma duże pole i koń jest cały czas zajęty :( no ale w sumie już po żniwach także jak tam - opowiadaj - udało Ci się już zaliczyć konika czy jeszcze się czaisz ? :)

Gość warczypiesożelipapą
no i oczywiście grono zaufanych przyjaciół :-D:-D:-D

Gość kwiat wiśniii
dyrektorke chyba musisz iśc do psychologa całkowicie postradałaś rozum... nie wiem o co ci chodzi ja tylko piszę co czytałam na innym forum tzn w innym temacie... nie rozumiem czemu się od razu złościsz

kwiat... ależ ja piszę dokładnie to samo - co było na innym forum także nie wiem dlaczego tak pyszczysz o tym postradaniu rozumu i dlaczego się złościsz?????

najlepszy to fitness bo całe ciało fajnie wygląda a Anja Rubik wygląda jak szkieletor, ona prawie nie ma mięśni

myślę że REubikowa steruje wagą tak jak ma być - ona nie może sobie pozwolić na wtopę ttutaj - zresztą - mam wrażenie że jest już na wylocie :) 🖐️

Lewiatan nie jestem tego taka pewna, może niektóre chcą być jak te kościste modelki.... ale na pewno nie każda :classic_cool:

właściwie to też wina facetów że kobietom przewraca się w głowie i wiecznie się odchudzają mimo że często nie ma takiej potrzeby :/