Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Idealny sport dla kobiety -

Polecane posty

Gość jjdfghgh
dyrektore, no 69kg na 170 cm to masakra, ja jestem wyzsza a waz emniej i sie nie chwale

Gość ołki dołkiii
jjdfghgh dla mnie też jest najlepsza z h&m a w szczególności biustonosze są super :D Levviatan jakbyś poznał ładną szatynkę o brązowych oczach też powiedziałbyś że pociągająca dla mnie najładniejsze są brunetki i szatynki ! :D

młoda żonka to ja dyrektorke ja mam 177 i 57kg więc raczej gruba nie jestem a zdjęć tutaj dawac nie będę bo widziałam jak najechali na jedna laskę więc nie dziękuję i co z tego że najechali???? skoro dygasz -tzn. że baleronik Ci widać :P :P :P :P :P także wiesz..... pogadać to każdy może - powinnaś zostać politykiem ;)

Gość jjdfghgh
przyznaje sie bez bicia, ze w zimie przytylam do 69 i czulam sie jak slon, teraz duzo cwicze i juz waze 64, ale na razie szalu nie ma, bo przede mna kolejne 4kg do zrzucenia, a ta laska nam wmawia ze kazda chcialaby tak wygladac

Anouk Anouk@tlen.pl'; Tenis! Ana ma 1,86 wzrostu. wreszcie ktoś kto się zna na rzeczy ;) chylić czoła to za mało :classic_cool: 🖐️

Gość jjdfghgh
co do bielizny z h&m, to faktycznie za 70-80 zl juz mozna miec ladny komplecik, i staniki wlasnie maja taki okragly ksztalt, ktory najbardziej lubie

Bo jestem fanem sportu i tenisa, szczególnie kobiecego, bo męski to testosteron i bum bum. Poszukaj nóg Szarapowej, ona ma 1,88. Ale sport to nie tylko nogi;)

Gość ołki dołkiii
a ja zaraz robię kluski z ziemniaków z cebulką i boczkiem haha

młoda żonka to ja zdecydowanie - nawet liderowanie partii Ci pasuje... zostań jakimś rzecznikiem prasowym czy kimś w tym rodzaju - wietrzę szybką karierę :classic_cool: 🖐️

dyrektorke guzzler Moje specjalistka od chemii bo Cię przepytam i głupio CI się zrobi ;) Żebyś się tylko nie zdziwiła, komu się wtedy zrobi głupio :)

Anouk prawda jest taka, że baby to częściej stękają i psują niż faktycznie grają :D 🖐️ no ale dzisiaj akurat radwańska grała z Ivanović rano i akurat wtedy można było te nogi oglądać ;) i powiem że.... niezły widok ;) CHOLERA JASNA! takie mieć to jest coś :P a tutaj połowa piźniętych w gowa laseczek stęka że ma 172 cm i to już za dużo :D 🖐️ 172 to za dużo ale jeśli chodzi o kilogramy :P

Gość jjdfghgh
szarapowa ma 1,88??? u fuck , myslalam ze ja jestem super wysoka

Gość jjdfghgh
ja mam 180 i nie stekam

Gość argentynka00
Najładniejsze i najzgrabniejsza figure maja tancerki szczegolnie tanca towarzyskiego

Ja lubię damski tenis, bo jest tam jeszcze gra, technika i taktyka, a nie siła fizyczna i ostra "napierdalanka", jak mawia mój znajomy. Sama grałam, ale miałam zbyt słabe warunki fizyczne (właśnie wzrost). Z drugiej strony Schiavone ma 1, 66. Na Li chyba też coś koło tego i potrafią świetnie grać, poruszać się po korcie. Jeśli oglądałaś dzisiejszy mecz, to widać była jak na dłoni, że siła ognia wynikająca ze wzrostu masakruje, ale też zupełnie inna motoryka wysokiej osoby sprawia, że ciężko się rusza z miejsca i dużo ciężej i mniej zwrotnie biega. Z drugiej strony Radwańska i Stosur mają ten sam wzrost i zupełnie inną siłę ognia, ale wystarczy spojrzeć na ich budowę i od razu to widać. Niemniej nie ukrywam, że kibicuję Radawńskiej, mimo tego, że mnie czasami tak denerwuje, obrażam się na nią. Ale na korci, jak ma dobru dzień, jest niesamowicie inteligentna. Mało kto tak teraz gra i właśnie dlatego jeszcze bardziej jej kibicuję, bo to jeden z moich ulubionych sposobów gry.

Gość fiutek67
Ostry sex, tez odchudza!

Gość bhamber
Jak ty dyrektorke jestes taka odważna i po wszystkich jedziesz to może twarz pokaż. Ja znałem takie babeczki. Figurka super, ale twarz szkaradna. Czort wie co się kryje za "zasłoną".

Oj Dyrektoreke masz ci los.. Gdzie nie wejdziesz tam cię cisną Ja chodziłam a treningi piłki nożnej halowej,dla mnie to najlepszy sport

Gość argentynka00
Absolunie sie z tym ni zgodze tenisistki nie maja tej gracji co tancerki tanca towarzyskiego a i postwawa tancerek jest nienaganna. A tenisistka potrafi czasami stac i zachowywac sie jak babochłop podaje linka zerknijcie tenisistki niby seksowne na tym filmie http://www.youtube.com/watch?v=FvTdJgxWqUo taniec towarzyski seksowne kocie ruchy kobiet cos co lubia mezczyzni http://www.youtube.com/watch?v=mCDGi4wi_2U&feature=related

Gość jack ill
najlepsza jest różnorodność oczywście wszystko w rozsądnych granicach, jeśli chce się zachować kobiecą sylwetkę