Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Idealny sport dla kobiety -

Polecane posty

dyrektore nie podniecaj się już tą fotką w stopce :P dobrze wiemy że nie Twoja :P

W STOPIE MASZ LOCHE -> jeśli to są grube uda to ja żądam aby wszystkie kobiety miały grube uda ;) Toksy -> tym bardziej że nie udowodniono tego :P

ostatnio torchę brakuje czasu na kafe, poza tym dominuje tu poliyczna gorączka :D udzieliłem się chwilę na topie o wyborze telefonu:classic_cool: było już tam, to zdjęcie :) nogi i figura I klasa :D

oczywiście się pochwalę, że w czasach świetności, kiedy byłem pięknym i młodym żołnierzem cykałem prawie 10 :classic_cool:

Toksy dyrektore nie podniecaj się już tą fotką w stopce dobrze wiemy że nie Twoja coś tak zniknęła tam wcześniej - czyżby za ostro Cię zjechano???? ;) tylko nie pisz tego z pięc razy proszę :P

warczypies ostatnio torchę brakuje czasu na kafe, poza tym dominuje tu poliyczna gorączka udzieliłem się chwilę na topie o wyborze telefonu było już tam, to zdjęcie nogi i figura I klasa jakie zdjęcie czyje????? :classic_cool: możesz podać linka?:)

warczypies oczywiście się pochwalę, że w czasach świetności, kiedy byłem pięknym i młodym żołnierzem cykałem prawie 10 na jednej ręce???? ❤️

jakis czas temu dyrektore wklejal fotki innej laski tez zaslanial twarz, tamta laska miala czarne włosy i wielkie piersi ta jest zupelnie inna i inaczej sie ubiera ....

zniknełam bo musiałam wyjść :P a tamto to czysty przypadek, zawiesila sie strona .... poza tym ciesz sie masz wiecej postow heheh

Toksy powinnaś zostać detektywem Toksy :D albo jeszcze lepiej.... wróżką powróżysz mi ??? ;) może tarocik na szybko 🖐️

Toksy zniknełam bo musiałam wyjść a tamto to czysty przypadek, zawiesila sie strona .... poza tym ciesz sie masz wiecej postow heheh ACHHHHH....strona się zawiesiła....a nie wydaje CI się słoneczko, że to ciekawy zbieg okoliczności :classic_cool: 🖐️

warczypies no na jednej zjęcie to które masz w stopce. to było chyba dwa dni temu AAAAAAAAAA..już wiem - w tym temacie co Mycha mi poleciłą telefon :P a wiesz, że już mam ten telefon - tylko czekam żeby Mycholowi podziękować :P :P :P :P trzeba przyznać, że zayyyebisty - gram w te ptaki co latają i wybuchają :D i w taką rybkę co zjada mniejsze rybki i rośnie i trzeba uciekać przed większymi - BOSKA :classic_cool: 🖐️

Gość ołki dołkiii
ufffffff wróciłam gorąco sie zrobiło :D

Levviatan dziewczyny nie kłóćcie się. ewentualnie pobijcie się w kiślu/błocie NIe da rady. Toksy to kategoria superciężka :classic_cool: 🖐️

Gość dyrektorke dlaczego otulina
Tak się do ciebie przypierdala?Coś jej zrobiłaś?

dyrektorke dlaczego otulina Tak się do ciebie przypie**ala?Coś jej zrobiłaś? kiedyś napisała do mnie coś takiego" Debilko, nie tylko w Anglii mamy euro" więc wylądowało to w mojej stopce i było parę miesięcy :D przyznasz, że może być o to zła :classic_cool: - ale taką perełkę trzeba było upublicznić :D 🖐️

Gość kwiat wiśniii
dyrektorke to ty w końcu jestes kobieta na innym forum zaliłas sie ze chcialabys byc kobieta ale jestes facetem i prosilas o rade jak masz powiedziec o tym znajomym

warczypies ciekawe kiedy zrobią kmóry z obrotową tarczą chyba muszę się tym zająć a będzie dodatkowa antenka pomagająca w konnej jeździe :classic_cool: