Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopa w tylek

wstydze sie tego...mam duży...

Polecane posty

wa wiec mam duzy nos...wstydze sie swojego profilu....to moj kompleks..mam wrażenie,że ludzie pierwsze co widza to moj wielki nochal a pozniej dopiero mnie cała :(((((

Gość dsfgb
też mam taki kompleks. Na zdjęciach widać tylko mój nos... na żywo aż tak bardzo w oczy się nie rzuca. Musimy go zaakceptować :) Łatwe to nie jest ale nie ma innego wyjścia

Gość nie płacz babo
masz taki wielki nos i masz faceta to chyba nie jest tak źle ;)

Gość gdfhhfghgfh
nienawidzę dużych kinoli u kobiety..szpeci to twarz :/ ale pocieszę was, że bardzo mało kobiet ma szpecący nos bo większości to pasuje.. może Tobie też to pasuje, to Twój znak rozpoznawczy, być może dodaje Ci on charakteru i uroku!!! nie panikujcie! znam może z 10 osób u których nie moge przeboleć kinola.. najgorsze jak jest wzdłuż i w szerz mega ogromny..

Gość czyli to wszystko przez ciebie
Nic dziwnego że twój facet pije :o

Gość użyj nosa jako
kolejnych naturalnych otworów w twoim ciele, pozwól twojemu facetowi by cie ruchal w nochala :) Dzięki temu poczujesz się potrzebna, dowartościowana, a może i on przestanie pić 🖐️

Gość wyborcza doopa
duzy nos swiadczy o tym ze jestes gleboka i trzeba faceta z duzym pytongiem Ci

Gość nowchuj idealne
hahahaha

Gość alallalalalallala
Nie martw się! Ja też mam duży nos, tzn długi i do tego z garbem:) Ale, nie wygląda wcale tak tragicznie! Kiedys strasznie przez niego cierpialam, mialam nie lada kompleksy! Chcialam zrobic operację. Ale teraz... sama nie wiem, chyba go juz zaakceptowalam, wiem ze ludzie maja gorsze problemy niz krzywy nos heh, poza tym i tak jestem atrakcyjna, podobam sie sobie i facetom, zwlaszcza mojemu facetowi:) Mam inne walory. Odpowiednia fryzura, makijaz i mozna ukryc mankamenty! Masz dwa wyjscia; albo odkladaj na operacje, albo go zaakceptuj, szkoda zycia na zamartwianie sie nosem! :)

Gość niusia9143
ja na twoim miejscu zrobilabym sobie operacje plastyczna nosa