Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neco

mamy styczniowe/lutowe/marcowe 2012

Polecane posty

Gość sdfghjkl;p'
uważam, że ktoś kto mówi, że się czuje dobrze po cc, to albo nie chce mu się opowiadać o bólu, albo mówi o tym np. 3-4 tyg.po, albo kłamie. Przecięłaś sobie kiedyś palca nożem? To ból po cc jest 100 razy większy. Rana jest rozleglejsza i przeciętych jest 5 powłok. To na prawdę bardzo boli. Póki jest się na prochach to ok. Jak nie, to szkoda gadać...

Gość Pauluś88
ja sama tez jeszcze nic nie kupowała, dostalam caly worek ciuszkow od rodzinki, ale 3/4 na dziewczynke...a wszyscy mowia ze wygladam na chlopaka.. wiec moga sie nie przydac.. dostalam jeszcze przewijak (nowke nieuzywany) i nosidelko, ale i tak palnuje kupic wozek 3w1

Gość przyszlamamusiaOlusia
dla jednych kobiet normalny porod jest gorszy a dla innych cesarka. Wodocznie Ty nalezysz do tych co wolna naturalny.

Paulus88 a w ktorym tyg jestes?

Gość Pauluś88
koniec 22tyg

to jest u nas bardzo podobnie bo ja dzisiaj wlasnie zaczelam 23 tydz ;)

Gość Pauluś88
no prosze:) fajnie wiedziec ze ktos jest na tym samym etapie:))

Gość Pauluś88
a bol pleców nie doskwiera? bo u mnie najgorzej wieczorem jak sie połoze to krzyz, o matko zdycham..

nie jeszcze nie ale pewnie wszystko przede mna ;) moze nie boli mnie bo sport uprawiam a wiem ze to pomaga bardzo

Gość Pauluś88
ja 8 godz za biurkiem w pracy to tez daje w kosc... na poczatku pływałam, ale u nas na basenie zrobil sie niezly syf i narazie sobie odpuscilam

Gość cmkwenfjnbrejvnbjiertbgvchkkff
ale sie temat rozwinął :) super :) ja teraz najbardziej che żeby z synkiem było dobrze,żeby z szyjką mi sie poprawiło bo krótka była. O reszte będe sie martwić później :) u mnie widać,że to ciążowy brzusio :)

ło ale coś powciskałam,klawiatura mi sie zacieła i naciskałam co popadnie ;) ten post wyżej to ja :)

Gość :):)::):):)
ale wam fajnie Ja jestem mam 3 miesiecznej coreczki Powodzenia wam zycze A i nie bójcie sie cesarki Ja mialam i polecam kazdemu Nic nie boli a blizna jest malutka Jedno co wam powiem to musicie miec kogos kto wam pomoze po porodzie bo pierwsze 3 tygobnie sa cieszkie a pozniej to juz sama frajda Buziaki mamusie Trzymam za was kciuki:)

kurcze ale dzisiaj zimno, musze sobie kupic placzsz ! tylko jaki????? ciazowy czy moze o rozmiar wiekszy? nie wiem do jakich rozmiarow urosne ::P

Mufinka witaj :) zapraszamy :) przyszlamamusiaOlusia ja zamówiłam na allegro coś takiego http://moda.allegro.pl/rccfashion-fajny-plaszczyk-grzybek-czarny-2xl-602-i1809233787.html tylko bordowy i teraz w nim chodze. a ja po wizycie :) wszystko dobrze,moge odstawić luteine :) ale nadal biore nospe i asmag. Ciesze sie,że z szyjką sie nie pogorszyło. Maluch ale fikał :D miłego dnia

witam w te październikowe chłodne przedpołudnie :) miłego dnia :)

U mnie na polnocy dzisiaj piekna pogoda ;) a moj maluch jak sie kreci i kopie az caly brzuch mi lata na wszystkie strony ;) ide cwiczyc ;))))))))

u nas też nie było najgorzej :) byliśmy a zakupach i kupiłam dwie pare spodenek dresowych 0-3, 2xbody długi rękaw i koszulke na krótki rękaw 3-6 :) taaakie słodkie są te ciuszki :)

Tera leci mi 21 tydzien. Ostatnio (w 20 tyg.) z piatku na sobote w nocy dzidzia zaczela kopac :) W nastepnym tygodniu mam usg. Pozdrowionka :*

no to gratuluje z okazji pierwszych kopniaków :) ja pierwsze smyranie poczułam w 16 tyg. a wiesz kto mieszka w brzuszku?

a i jednak znalazlam termin na luty:) Mam termin na 29 lutegoi wlasnie zaczelam 22 tc:) Nie znam plci mimo 3 usg...maluch sie chowa:( za miesiac mam nastepne usg wiec mam nadzieje,ze sie dowiemy:) Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie:)