Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnaaaaaaaa

Czy ja juz zwariowalam?

Polecane posty

Gość zazdrosnaaaaaaaa
no wlasnie myslalam ze go znam, ale wiesz jak to jest... czasami myslisz ze znasz kogos w 100% a tu nagle zonk i zycie wywrocone do gory nogami. ja tez mam wlasnie chore doswiadzcenia i latwo jest mi przestac ufac. wystarczyla taka pierola z tymi kartami juz po moim zaufaniu, i teraz nie wiem czy to naprawde on czy tylko moja glowa, zaciera sie rzeczywistosc.

Gość zazdrosnaaaaaaaa
jest inteligentny, ale nie jst zbyt bystry, nie jest jakby to powiedziec cwany.. jest bardziej czlowiekiem o dobrym sercu , ktory szuka swojego szczescia ale nie chce krzywdzic innych, latwiej chyba jego go oszukac ma duze wyrzuty sumienia jak popelnia bledy, stara sie bardzo... takiego go przynajmniej widzialam.. moglam sie mylic, milosc jest taka slepa

Gość no niestetyyyy
wiesz, każde zachowanie ma swoją przyczynę. pytanie brzmi: dlaczego on kłamie w takich nieznaczących kwestiach? co za tym stoi? skoro kłamie w drobiazgach, co stoi na przeszkodzie, żeby kłamał w rzeczach ważnych? broń boże nie namawiam Cię do popadania w paranoję. raczej inteligentnie go podejdź. bądź miła, pogodna, nie pytaj o nic i obserwuj. sprawdzaj. wyciągaj wnioski. może być tak, że się mylę :)

Gość zazdrosnaaaaaaaa
widzisz ja jestem w gorącej wodzie kapana, nie wytrzymam nawet 1 sekundy zeby mu nie wyrzucic. jak mam jakas niejasnosc to bede go meczyc i meczyc az mi powie prawde, nie jestem typem podstepnego detektywa. zabardzo mnie boli nawet mozliwosc prawdy jaka moge odkryc, tego nie moge zniesc, nie mam cierpliwosci. mmusze wiedziec juz tu i teraz. a on robi ze mnie kretynke, moze slusznie a moze nie...

Gość no niestetyyyy
rozumiem Cię. ja kiedyś też działałam na oślep, awantury i te sprawy. całe lata minęły, nim nauczyłam się postępować inteligentnie. wiem jak Ci ciężko teraz. postaraj się robić duużo rzeczy dla siebie, poświęcaj sobie czas i uwagę, bo jesteś wspaniałą osobą. niezależnie od tego, czy facet zdradza czy nie. czy kłamie czy nie. TY jesteś najważniejsza. 🌼

"Chodzi o to,że jakas psychiczna jesteś,ciagle facet ma się tłumaczyć,odbierać tel.za każdym razem i chodzić na bardzo krótkiej smyczy bo Ty tak chcesz.Facet potrzebuje odrobinę wolności!" to smieszne :} sami nm tego nie daja a od nas wymagaja

Gość zazdrosnaaaaaaaa
wiem co moglabym zrobic, zadzwonic do jego wspolnika salonu i zapytac czy on kupil te reczniki, albo spytac tej dziewczyny, ich odpowiedz da mi odpowiedz na mojepytanie, przynajmniej bede wiedziala czy on mnie oklamal. ale tez nie chce wyjsc na jakas psychiczna dziewczyne ktora bawi sie w detektywa. niechce zeby ludzie o nas mysleli, wolalabym niewlaczac osob 3. moze to on kupil te reczniki, a powiedzial mi ze tego niezrobil zeby zyskac wiecej czasu, moze chcial sie z kims spotkac, nie spodziewal sie ze zaproponuje mu spotkanie. ale tez nie zyskalby duzo czasu, bo jak go wczesniej spytalam to powiedzial ze bedzie w domu w ok godzinie, wiec zyskal by za malo czasu na randke z potencjalna kochanka... sama niewiem

Gość zazdrosnaaaaaaaa
no wlasnie jakbym to ja byla taka zazdrosna jeszcze a on wporzadku, ostatnio umowilam sie z kolezanka na drinka po pracy, spotkalam sie z nia po pracy i zanim usiasc w barze poszlysmy na spacer, normalnie po pracy odrazu wyciagam tel i dzwonie do niego. niechcialam byc nie wychowana i pierwsze co na spotkaniu z kolezanka rozmawiac przez tel. po pol godziny bylysmy w pubie, wyciagam tel a tam 10 nieodebranych i 2 smsy typu :conie masz dla mnie czasu? dzwonie a ty nawet nie spojrzysz na tel? wiec uwierzcie mi, on jest bardziej typem kontroladora, ale jak mu sie podoba to moze taki byc , ja nie mma nic do ukrycia, nic a nic. moze mnie pytac o co chce. ale czemu tych saych zasad nie trzyma w druga strone.

Gość no niestetyyyy
nie dzwoń. ja bym poszła do salonu pod pretekstem obejrzenia efektu końcowego i mimochodem,z uśmiechem rzuciła: "o,jakie ładne ręczniki! a kto to ma taki dobry gust?" pokręciłabym się jeszcze chwilę, skomplementowała jakiś inny element wystroju i tyle. wtedy dowiesz się prawdy bez wzbudzania podejrzeń

Gość no niestetyyyy
"kontrolador"- fajna naleciałość. los hombres siempre quieren tener el control, es normal. :P

Gość zazdrosnaaaaaaaa
no cos w tym stylu bede musiala zrobic, zeby nie robic z siebie idiotki, przed obcymi ludzmi. w kazdym razie jak przyjdzie moj dzisiaj do domu to mam zamiar postawic go w takiej sytuacji: powiem mu, kochanie wiem dokladnie wszystko na temat srody ( to bylo w srode ). i teraz czy cos powie on. czy sie przyzna, czy sie skapnie ze gram. mam zamiar sprobowac, wiem ze spokojna nie bede dopuki sie nie dowiem.

Gość zazdrosnaaaaaaaa
si, pero cuando la mujer quiere tener el control , ya no les gusta! cabrones :P

Gość no niestetyyyy
ojjjjj, nie rób tego! jeśli faktycznie ma coś na sumieniu, i tak się nie przyzna, za to będzie się o wiele bardziej krył i o wiele trudniej będzie Ci dotrzeć do prawdy... wytrzymaj jeszcze trochę i sprawdź te ręczniki. dopiero wtedy postaw go w takiej sytuacji

Gość no niestetyyyy
cabrones y pendejos :D pero no podemos vivir sin ellos :O

Gość zazdrosnaaaaaaaa
yo tampoco quiero tener control, solo quiero sentir que mi hombre me respecta, me quiere y no me miente

Gość zazdrosnaaaaaaaa
pues no... ;( a veces pienso que seria mejor estar sola, pero el amor no me deja ir

Gość zazdrosnaaaaaaaa
hablas bien castellano :)

Gość no niestetyyyy
sinceridad y respecto- eso es lo mas importante en amor. Que Hiciste? Nos obligaste a destruir las madrugadas Y nuestras noches las borraron tus palabras Mis ilusiones acabaron con tus farsas Se te olvido que era el amor lo que importaba Y con tus manos derrumbaste nuestra casa :O

Gość no niestetyyyy

Gość no niestetyyyy
haha, tam powinno być "falsas", nie "farsas" :D

Gość zazdrosnaaaaaaaa
jaja de veras? viviste en Espana? o aprendiste a su lado? porque es ex? no me digas que te estaba enganando porque me voy a morir... he hablado con senior A. hace un momento, le he dicho que quiero hablar con el cuando venga a la casa por la tarde. estaba raro, como.. intentaba averiguar de que vamos a hablar.. pero no le he dicho nada. le voy a decir que ya se todo y quiero que me diga toda la verdad,que piensas?

Gość zazdrosnaaaaaaaa
muy bonita,pero muy triste.. megustaria estar equivocada con esta mierda en mi cabesa :( le quiero de verdad

Gość no niestetyyyy
haha niee, to było coś na kształt wakacyjnego romansu, niemniej dzięki niemu nauczyłam się hiszpańskiego. był dziwny przez tel, bo pewnie ma świadomość tego, że będziesz mu "suszyć głowę". spodziewa się tego. wydaje mi się, że mimo wszystko powinnaś się wstrzymać z wykładaniem kawy na ławę, w tym momencie to nie ma sensu. on się zacznie bronić i lepiej kryć (jeżeli jest winny). skoro już mu powiedziałaś, że chcesz rozmawiać, zaskocz go. jak wróci- bądź czuła, czarująca, powiedz, że jest najwspanialszym facetem na świecie, rzuć mu się na szyję itp itd. po czymś takim straci czujność :P zrobisz jak zechcesz, ale ja na Twoim miejscu najpierw zebrałabym dane- doiedziała się nt. ręczników, sprawdziła telefon, maile itp. i ewentualnie wtedy wygarnęła prosto w oczy. mówię "ewentualnie", bo pewności nie ma. no te preocupes por nada- si el no esta sincero, si te mintio, si te traiciono de verdad- el es solamente un pendejo, nadie mas. i tu eres una mujer sensible, pero tambien poderosa i todo va a salir bien. no seas triste. :)

Gość zazdrosnaaaaaaaa
gracias, me siento un poco mejor despues de ablar con algien en kafe. ya voy a ver esta tarde, que pasara, la verdad que no se que decirle. ahora pienso que mejor callarme y esperar, porque no quiero pelear otra vez, pasar tarde llorando y con broncas.. estoy cansada y el tambien... si hay algo, voy a saber mas pronto o mas tarde. de momento voy a dejarlo asi pero estare vigilando. creo que me estoy equivocando pero prefiero estar segura, no quiero perder mi tiempo. le quiero como una loca pero si no le puedo confiar... no estare feliz nunca asu lado. gracias maja :)

Gość no niestetyyyy
de nada :) trzymam kciuki i wpadnę wieczorem przeczytać, jak się sprawa potoczyła.