Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwrwwrewr

Czy wy też uważacie, że kobiety zdrabniające wszystkie słowa są

Polecane posty

Gość erwrwwrewr

mało inteligentne, lub wręcz opóźnione w rozwoju? Znam kilka takich dziewczyn, które zdrabniają co tylko się da, i każda z nich nie grzeszy intelektem. "Brzusio", "kobitka", "dzidzia", "zupka", "obiadek", "misiaczek"... zrzygać się można :) Tutaj widzę, że też sporo takich. Przerażające, jak głupie są niektóre baby

Gość erwrwwrewr
Ja tylko dla jaj tak mówię, właśnie przy takich osobach, i najlepsze jest to, że one nawet tego nie dostrzegają i wszyscy dookoła się śmieją, oprócz nich :D Porażka. Tzn porażeczka... :D

Gość a w seksie też lubisz jak fac
et mówi do Ciebie :rozłóz syry bede lizał twoja pizde?

Gość erwrwwrewr
Nie twoja sprawa jak wygląda moje pożycie :D Nie tego dotyczy temat mózgu :O

w liceum mialam taką jedna blond laleczke (nie zebym cos do blondynek miala, ale ona była żywym przykładem stereotypowej blond idiotki) i chyba do końca życia nie zapomnę tego magiczne "masz karciszke?" "pożycz złociszke" o kurwiszka, do tej pory wzdrygam się na samo wspomnienie tych ciągłych paskudnych zdrobnień:O

Gość erwrwwrewr
Hahaha dobre :D

Gość Marzena-2011-
Pojebane te pierdolone zdrobnienia kurwa po chuj one?

Gość niedobrze_mi
No to jest masakra, nienawidzę tego. Nagminnie to w sklepach słyszę "a ten chlebek to świeżutki?", "może jeszcze serek wezmę", "I dwa jogurciki", "a mięsko to skad pani ma", "zobaczymy ile memy pieniążków".....no ja pierdole, mam ochotę podejść i jebnąć takiej paniusi z baniusi :)

Gość niedobrze_mi
Idę papu szczyt infantylności, bleeeee, może jeszcze "idę amciu"? :)

Gość niedobrze_mi
Coś w tym jest,...rozumiem, ze można mówić zdrobniale do małego dziecka (byle nie dużo), ale jeszcze przed porodem? Jakaś choroba to jest.

Gość wscsaefcwsfcefc
"masz karciszke?" "pożycz złociszke" to jest najlepsze :-P

Gość niedobrze_mi
Nie tylko przed porodem ale jeszcze przed poczęciem!" To się nazywa profesjonalne przygotowanie :) do bycia matką.

Gość fantastico Chlopak
Sam mowie czesto ide papu. Takie zdrobnienie jest fajniutkie i slodziutkir. Dziewczynki wy chyba w glowkach macie cos nie tak.

Gość ala9148
Też uważam że to nie normalne... I nie rozumiem dlaczego do dziecka miała bym wszystko zdrabniac... Mówie do niej jak do normalnego człowieka poprawną polszczyzną, a nie jakimiś dzikimi zdrobnieniami...

Gość a w seksie też lubisz jak fac
ale przezywacie :O

Gość niedobrze_mi
Fakt, faceci zdrabniający to żenująca sprawa. Autentycznie jest mi za nich wstyd.

albo raz pisałam z dziewczyną, 23 lata i "mam wszystko w d...e" ja rozumiem, ze ktoś może nie tolerować wulgaryzmów, no ale bez przesady :O

Gość Jablkowy Fistaszek
Ja tez wszystko zdrabniam a jestem porzadnym facetem. Jak mam mowic do swojej dziewczyny ,zeby mi herbatke podala? Wiadomo ,ze musze zdrobniac. Oj dziewczynki kochaniutkie za duzo czasu wolnego macie. Za pracusie sie wezcie i problemik z glowki.

Gość zdrobnienia swiadcza o
bogactwie języka, wiec nalezy ich jak najbardzej uzywac , byle sensem.Idiotyzmem jest,jesli polityk w powaznym wystapieniu uzywa słowa "pieniazki". Natomiast do swego dziecka , pieska, ukochanego itp mozna mowic uzywajac takich spieszceń, jakich sie komu podoba, nie swiadczy to o głupocie - tylko czasem , jesli slowa sa bardzo oklepane, o małej fantazji.

facet zdrobniajacy slowa to wstyd? Poczytacie listy sławnych ludzi do ukochanych kobiet!

i trzeba pamietać, ze zdrobnienia wchodzą w sklad poprawnej polszczyzny! ( zreszta kazdego języka) Jak kto nie wierzy- wystarczy zajrzeć w pierwszy lepszy podręcznik polskiego!

Gość Jablkowy Fistaszek
W ogole...jebalbym ciebue w dupke. Lepiej brzmi niz w dupe.

Gość my mamy po 22 lata i koleżanka
mówi : rajstopki (dla siebie, nie dla dziecka :D), wcinam (ona nie je nic, ona zawsze wcina :O), puść strzałeczkę/sygnałka, zamiast ok to pisze oki albo zamiast no to pisze niom kooorwica strzela :D

Gość niedobrze_mi
Ale tu nikt nie neguje zdrobnień używanych z głową i np. do ukochanej osoby, chodzi o to, że ludzie w zwykłych sytuacjach, do czasem prawie nieznanych ludzi mówią " idę do domku, idę papu, brzusio mnie boli, zarabiam pieniążki" itd. " No dokładnie, o to się rozchodzi. Czy to naprawdę taki skomplikowany wątek? ;/

Gość niedobrze_mi
Niom i koffam ?:)

Gość my mamy po 22 lata i koleżanka
lepsze koffam niż loviusiam mojego księciunia :D

Nie lubię tego. Dla mnie to bardzo infantylne. Nie mam nic przeciwko używaniu zdrobnień od czas do czasu, ale gdy słyszę: obiadek, pieniążki, kurteczka, buciki ... to aż mnie mdli:o Czasem sama ironicznie żartuję z takich zdrobnień przy kimś :P

Gość do niedobrze mi
jesli juś poprawiać - nie mówi się "o to się rozchodzi", tylko "o to chodzi" !!!!

Gość a ja znam taką
co mowi o sobie kucanki niuni falochronowa misia niunia , w torebeczce niewidzialne truskaweczki a za obiektywem misio