Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchhhhelllkaaaaaaaaa

uraz poporodowy???

Polecane posty

mam problem i nie wiem co mam zrobic gdy urodzilam dziecko jestem strasznie zazdrosna o mojego faceta ciagle mysle ze sobie kogos znajdzie nawet jak pojdzie do sklepu czy jak pojdzie powiesic pranie jak patrzy na inne kobiety normalnie mnie zrzera z zazdrosci bopje sie go puszczac nawet na piwo z kolegami gdziekolwiek czuje sie taka jakas gorsza i nie atrakcyjna czuje ze mu sie nie podobam rozmawialam z nim o tym i powiedzial ze mam uraz poporodowy ja wiem ze za bardzo jestem zazdrosna i przez to psuje nasz zwiazek bo ja mam tego dosc i on

Gość fdafdaf
wiesz co, ja mysle, że problem jest nie tylko w tobie wydaje mi sie, że nie zdobyl w pelni twojego zaufania, mozliwe ze ciagle go naduzywa, czyz nie? czy traktuje cie wyjatkowo? czy czujesz sie wyjatkowa? no chyba nie... czy adoruje cie? jest ci bliski? okazuje uczucia? czy uwazasz ze moglby cie zdradzic? TAK czy NIE? moim zdaniem problem jest w nim a nie w tobie

no troche jest w tym racji ale ja sie czuje winna tego wszystkiego zaufanie mial i to bardzo duze tyle zoe jak bylam w ciazy to znalazlam jak wypisywal do innej dziewczyny chociaz przysiega ze nigdy mnie nie zdradzil szczerze to ja tak nie moge duzej a przeciez mamy razem dziecko