Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alle i gro

UWAGA! Naciągacz na Allegro! ZABLOKOWAĆ GO!

Polecane posty

Gość alle i gro

http://allegro.pl/przelew-sms-orange-przedluza-waznosc-konta-o-2lata-i1861322697.html sprzedaje sposób na przedłuzenie waznosci konta w orange o 2 lata za 2,99 podczas gdy jest to całkiem darmowe! Orange informował 2 dni temu, ze kazdy moze to zrobic sam za darmo wysyłając smsa pod nr 8002 o tresci start. A ten gosc robi ludzi w bambuko i kaze sobie płacic 3zł za to, ze napisze komus jak właczyc te promocje! Trzeba to zgłosic jako naruszenie zasad i to szybko!

Gość zamiast bactrimu moze byc
to zgłoś! ja nie mam orange, nie znam sie na ich zasadach,. tak ciężko napisać do allgeor?

Gość alle i gro
Juz zglosiłem ale im wiecej osob to zrobi tym bedzie szybsza reakcja Allegro. Trzeba tepic oszustow!

a w jakiej kategorii zglosiles?

Gość alle i gro
Zgłosc naruszenie regulaminu => zgłos przedmiot naruszający zasady => inny przedmiot naruszajacy zasady. I opisałem ze gosc sprzedaje ten patent jak operator wymyslił taka promocje za darmo i ten kanciarz zeruje na ludzkiej naiwnosci. Tylko okresliłem to w bardziej oficlany sposob;)

a jaki numer oferty podales?

Gość alle i gro
wszedlem na aukcje goscia i u gory po prawej obok "obserwuj" jest nr aukcji.

dzieki, wlasnie nie moglam znalezc. juz glaszam w takim razie

Gość tez mnie kiedys oszukali
tez mnie kiedys oszukali na allegro, kasy wciaz nie dostalam byl wniosek zbiorowy, zlozylam zeznania na policji i w ciagu roku ma mi facet kaske oddac

Gość alle i gro
dzieki wielkie! :-)

Gość tez mnie kiedys oszukali
to nie ja skaladalam wniosek, zrobil to ktos inny odpuscilam sobie po wyslaniu kilku mailii do naciagacza a po kilku miesiacach posterunkowy do mnie sam zadzwonil w sprawie zeznan, allegro udostepnilo policji moje dane generalnie sprawa sie toczy grubo ponad rok :)

jakby sie uprzec to koles nie sprzedaje przedluzenia konta, a usluge, w ramach ktorej ty tylko kupujesz przedluzenie i on to robi za ciebie. ale jest to zerowanie na niewiedzy ludzi, ze moga sami tak zrobic i wymaga to duzo mniej zachodu niz zakup tego na all.

powinno sie wszlekie oszustwa tepic, nawet te najdrobniejsze,. zeby oszusci mieli swiadomosc ze nigdy nie beda bezkarni, bo ludzie beda walczyc. tylko czasem szkoda zachodu i czasu :P

Gość alle i gro
Ja mam nr z orange i wiem, ze on nie moze przedluzyc waznosci konta za kogos bo zeby właczyc te usługe to trzeba z własnego nr wysłac smsa. On po prostu w emailu pisze jak to zrobic, a to jest inf podawana od 2 przez Orange i na roznych portalach zeby jak najwiecej osob sie dowiedziało i skorzystało z tego.

on sie niedawno logowal. zapisze sobie tego uzytkownika :P

Gość alle i gro
znalazłem ten link na forum, ktos tam do niego napisał i zapytał czemu sprzedaje cos co jest darmowe dla ludzi z orange, a on odpisał mu 'czemu zadajesz głupie pytania?" a pozniej zablokował:o

co zablokowal?

Gość klient allegro
to ze znalezliscie źrodło to nie znaczy ze gosc jest oszustem.w rzeczywistosci klient dostaje to co chce, gdyby nie allegro pewnie nigdy by tego nie znalazł i ciągle by przepłacał. Za nie widze sie płaci:)

Gość wegawg
ja już nic nikomu na allegro nie zgłaszam dwa razy zgłaszała i dwa razy zeznawałam na policji.

za niewiedze sie placi? :O lubisz byc robiony w chuja? :O

"wegawg ja już nic nikomu na allegro nie zgłaszam dwa razy zgłaszała i dwa razy zeznawałam na policji." jak to?

Gość ale z was
gdybym ja chciała sprzedac zebrane przez rok wydania Metra, które są darmową gazetą miejską to przeciez mam prawo wystawic na uakcji i zaządać ceny, a jka ktoś kupi to chyba dobrze. nie widze tu próby oszukiwania tylko zwykłe handlowe cwaniactwo, które nie narusza prawa

moze i prawa nie narusza, zreszta wyzej napisalam dlaczego, ale cwaniakom, ktorzy naciagaja prawo, mowie nie. zwykla uczciwosc nie pozwala zerowac na niewiedzy innych tylko by nabic sobie kabze. to nie jest uczciwe.

rozumiem, ze sprzedawac mozna usluge zalatwienia za ciebie jakichs skomplikowanych formalnosci, ktore de facto kasy tez nie zjadaja, albo wlasnie zbior kolekcjonerski (w tym metra, ktore jest bezplatne), ale tutaj wg mnie koles przegial - za wyslanie maila z informacja jakiegos smsa maja wyslac zada kasy (moze i nieduzej, ale zobacz ile jest aukcji i sobie zsumuj) gdy ta informacja jest dostepna w internecie...

Gość alle i gro
Ta aukcja jest niezgodna z regulaminem Allegro. Jak ktos chce sprzedawac bezpłatne nr Metro za pieniadze to tez nie jest to zgodne z regulaminem, bo nie mozna sprzedawac rzeczy/kuponow/rabatow ktore dostaje sie ZA DARMO! Czesc osob dało sie naciagnac i ja nie chce by wiecej tez tak postapiło! Bo ta promocja jest nagłasniana i coraz wiecej ludzi o niej wie. To nawet przez nieuwage własna po co mają płacic za cos co mogą miec za free?

Gość lutkowa81
Już zarobił 30 zł :/ Też zgłosiłam....

Gość 514735738
Żałosna zawistna kurvo zamknij ryj :o