Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alle i gro

UWAGA! Naciągacz na Allegro! ZABLOKOWAĆ GO!

Polecane posty

Gość 514735738
co wieczór tatełe smyra mnie penem po odbycie :classic_cool:

Gość 514735738
Milcz cwelu

Gość alle i gro
Moze wspolnie uda nam sie cos zdziałac :) jakbyscie znalazły (znalezli) jakies aukcje ktore naruszają regulamin i są naciągactwem to podawajcie tutaj :)

Gość 514735738
tak mówi do mnie wsadzając mi swoją wielka pałkę w usta :classic_cool:

Gość ZASADA allegro
Jak zgłosisz do allegro to wg prawa jezeli zostanie udowodniona twoja szkoda sprzedający ma 3 miesiace zeby oddac ci pieniądze.ALBO bedziecie sie sądowac o 3 zł przez wiele lat:) zycze powodzenia tak SZCZERZE WAM POWIEM - żal wam dupe ściska ze to nie wy zarabiacie, DUSIGROSZE , SKĄPI LUDZIE

Gość zamiast bactrimu moze byc
tak, zal nam dupe sciska 😴 ja tego nie kupuje, nie zazdroszcze mu tez "pomyslowosci". ale nie cche zebym ja, ani ty, zebysmy byli traktrowani nieuczciwie.

Gość 514735738
Jadę na ręcznym w rytmie kujawiaka :classic_cool:

Gość alle i gro
Ja nie brałem udziału w aukcji wiec nie bede sie przez 3 miesiace ubiegał o zwrot 3 zl. Tutaj chodzi o zasady a nie o te 3 zł!

Gość Regulamin - nie macie Racji
przeczytaj uwaznie regulamin , nigdzie nie pisze ze nie mozna tego odsprzedawac to nie bilety na Euro 2012 albo Groupon Regulamin Promocji „Dwa razy lepiej w Orange obowiązuje od 5 października 2011r. do odwołania Polska Telefonia Komórkowa Centertel Spółka z o.o. z siedzibą w Warszawie, adres: 01-230 Warszawa ul. Skierniewicka 10 a, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m. st. Warszawy XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000006107, o kapitale zakładowym 2.690.501.964,00 PLN, (NIP 527-020-68-72) PREP/PDF02/1011, Strona 1 z 1 1. „Dwa razy lepiej w Orange (dalej: „Promocja) to promocja umożliwiająca Abonentom sieci Orange korzystającym z ofert na kartę (dalej: „Abonenci) z zastrzeżeniem pkt 11 i pkt 13 przedłużenie ważności swojego konta na połączenia wychodzące do dwóch lat. jak korzystać? 2. Aby skorzystać z promocji, Abonent powinien aktywować usługę wysyłając bezpłatnego SMS-a o treści START pod numer 8002. 3. O prawidłowej rejestracji w Promocji Abonent zostanie poinformowany SMS-em w ciągu 24 godzin od momentu dokonania rejestracji. 4. W okresie od 5 października 2011 r. do 30 listopada 2011 r. w momencie aktywacji Promocji ważność konta Abonenta na połączenia wychodzące zostaje przedłużona do dwóch lat od dnia wysłania SMS-a. 5. Dla Abonentów ofert na kartę aktywujących promocję zgodnie z pkt 2 od 1 grudnia 2011 r. w momencie aktywacji ważność konta na połączenia wychodzące zostaje przedłużona do roku od dnia wysłania SMS-a. 6. W każdej chwili Abonent ma możliwość sprawdzenia ważności konta : poprzez krótki kod *124# dzwoniąc pod numer *500 (koszt zgodny z obowiązującym cennikiem) lub logując się na stronie www.orange.pl Ile to kosztuje: 7. Aktywacja Promocji jest bezpłatna. 8. Z Promocji Abonent może skorzystać wielokrotnie. dodatkowe informacje 9. Skorzystanie z Promocji oznacza akceptację niniejszego regulaminu przez Abonenta. 10. Promocja obowiązuje od 5 października 2011 r. do odwołania. Operator zastrzega sobie możliwość odwołania Promocji, co nie będzie jednak naruszać praw nabytych przed odwołaniem Promocji. 11. Usługa nie dotyczy Abonentów oferty Zetafon i Abonentów ofert na kartę korzystających z promocji Zetafon. 12. Abonenci ofert na kartę korzystający z Promocji, którzy aktywują ofertę Zetafon wyrażają zgodę na rezygnację z uprawnień wynikających z Promocji i zmianę okresu ważności konta na połączenia wychodzące w ciągu 31 dni od aktywacji oferty Zetafon na 31 dni. 13. Usługa nie dotyczy Abonentów oferty Ekstra Numer. 14. Promocja łączy się z innymi, promocjami i usługami promocyjnymi dostępnymi w ofercie, z której Abonent korzysta, chyba, że warunki danej promocji lub usługi promocyjnej stanowią inaczej. 15. Migracje między ofertami w ramach oferty Orange na kartę nie mają wpływu na Promocję. 16. Niniejszy Regulamin jest dostępny w salonach Orange i salonach partner Orange oraz na stronie www.orange.pl. 17. W pozostałym zakresie stosuje się obowiązujące Abonenta: Regulamin świadczenia usług telekomunikacyjnych w sieci telekomunikacyjnej przez spółkę pod firmą „Polska Telefonia Komórkowa - Centertel Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością oraz cennik usług. 18. Przez mobilna sieć Orange należy rozumieć sieć telekomunikacyjną, której operatorem jest Polska Telefonia Komórkowa Centertel sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, adres: ul. Skierniewicka 10a, 01-230 Warszawa, zarejestrowana w rejestrze przedsiębiorców prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000006107, o kapitale zakładowym 2.690.501.964,00 PLN, nr NIP 527-020-68-72. Pojęcie „sieć Orange nie obejmuje połączeń na numery przedsiębiorców telekomunikacyjnych świadczących usługi w oparciu o sieć, której operatorem jest Polska Telefonia Komórkowa - Centertel sp. z o.o. (operatorzy wirtualni).

podajesz regulamin Orange, a regulamin Allegro?

Gość alle i gro
Nie sadze by ktos z orange pomyslał ze mozna te usługe sprzedawac na allegro;/

regulamin allegro, zalacznik nr 1, pkt 30 "Kupony zniżkowe, rabatowe, w formie promesy uprawniające do uzyskania upustu lub innej korzyści na przyszły zakup towarów." towary zakazane!

to zasilenie mozna pod to podpiąc spokojnie.

Gość alle i gro
czytałem to i uwazam tak samo dlatego stworzyłem ten temat. Nie czepiam sie, ze facet chce zarobic tylko tego, ze robi to w sposob nieetyczny i niezgodny z regulaminem Allegro. Jestem przeciwny naciagaczom! A jak widac niektorzy uwazaja ze taka postawa to wynik zazdrosci:o tylko o co?:D

Gość alle i gro
SUKCES!! :) Aukcja została usunieta, czyli Allegro uznało ją za naruszająca regulamin.

fajnie :) widzę, że obie aukcje zostały usunięte :)

Gość Frajerze
w sposob nieetyczny - to opeierdala cie rząd Jebany społeczniaku Frajerze - kupując dziecku batonika w spożywczaku musisz odprowadzic 40 gr dla tych skurwieli - Zlasowali ci mózg-ogladaj wiecej tvn 24 itp kanadłow. Niech Cie opierdola do zera a niedługo to wejdą ci na chałupe i powiedzą ,masz 24 h naw yprowadzke,mamy nakaz ...a ty żałosny człowieku spuscisz głowe jak ten baran wyjdziesz z własnego mieszkania i powiesz im przepraszam ze tu mieszkałem

Gość alle i gro - typowy Niedomył
Jak masz jaja to podaj mi swoj namiar pogadamy w 4 oczy bo widze ze masz za duzo czasu!

Gość :(toihn l
jak w komunie , tępicie spekulantów

ten batonik to dobry przykład batonik kosztuje 1zł a czego okkoło 50gr to podatki ja płace za niego 1zł od których musiałem zapłacić ta złotówka to to co zostało mi po tym jak na moje 2zł rząd nałozył 1zł podatku czyli batonik kosztuje tak naprawdę 2zł z czego 50gr to koszt batonika a 1,50zł to podatki . ja sie pytam kto zeżarł te trzy batoniki mojego dziecka?

ten batonik to dobry przykład batonik kosztuje 1zł a czego okkoło 50gr to podatki ja płace za niego 1zł ta złotówka to to co zostało mi po tym jak na moje 2zł rząd nałozył 1zł podatku czyli batonik kosztuje tak naprawdę 2zł z czego 50gr to koszt batonika a 1,50zł to podatki . ja sie pytam kto zeżarł te trzy batoniki mojego dziecka?

Gość alle i gro - typowy Niedomył
przez takich społeczników jak TY , Polska sie nigdy nie dorobi,Samnic nie wykminisz a drugiemu zabierzesz,gdyby nie wasza interwencja Portal Allegro by tej aukcji nie zdjął ale uznał ze jest to nie Etyczne! handlowałem aby informacją ktora pozwoli Ludziom OSZCZĘDZAĆ (minimum 10 zł miesiecznie przy karcie zdrapce 25)a ty robisz z tego wielkie Halo jak bym sprzedał narkotyki twojemu dziecku