Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ateistka pyta?

dlaczego ludzie nienawidza kosciola a kochaja Palikota?

Polecane posty

Gość ateistka pyta?

czy ktos z was moze merytorycznie odpowiedziec na moje pytanie? jestem ateistka, oczywiscie jak bylam mala to zostalam ochrzczona ale mniejsza o to wazne ze teraz nie wierze ALE SZANUJE LUDZI WIERZACYCH I KSIEZY! skad w was tyle nienawisci!? przeciez nikt was nie zmusza do chodzenia do kosciola i do placenia prosze o rozmowe na poziomie, bez bluzgania

Gość zuzizak
po pierwsze należy oddzielić wiarę w boga od wiary w kler i dopiero zacząć dyskusję...

Gość uszka
słuszna uwaga zuziak . kler i zachowania kleru tonie jest Bóg . A klesr to ludzie a że się zachowują tak jak sie zachowują to do kogo maja pretensje ,zę tak są postrzegani ?

Gość cwaniactwo palikota i tuska
i tu wchodzi na scenę Palikot dlaczego nie krzyczy o podatku na supermarkety lub znieść śmieciowe umowy a tylko żeby nałożyć podatek na kler wiadomo ze ostatnim razem platforma wygrała dzięki młodzieży a teraz młodzież nie chce glosować na platformę to co trzeba zrobić Palikot wykorzysta ze młodzież nie lubi kleru PROJEKT RPP- CZYLI TAJNA UMOWA MIĘDZY TUSKIEM A PALIKOTEM RPP- pozorna secesja Janusza Palikota z PO i utworzenie RPP ma na celu odłowienie osób niezadowolonych z rządów PO; po wyborach dojdzie do koalicji między RPP a PO i ugrupowanie Palikota będzie wspierać Platformę w przegłosowywaniu projektów ustaw; jednym słowem ścisła współpraca z PO czyli de facto głosując na Palikota wspierasz Platformę Obywatelską

Gość zuzizak
uszka, racja. Bóg pewnie załamuje ręce jak patrzy na zachowania kleru i pyta co ja wam zrobiłem, żeście mi to uczynili... Oni właśnie swoim zachowaniem zrażają do wiary, bo daleko im do biblijnego chrześcijaństwa

Gość zuzizak
a dla mnie uklad palikot-platforma jest idealny:) na to właśnie czekam

Gość uszka
osobiście ani Palikota nie kocham ani kleru nie nienwaidzę bo nie śa o obiekty moich uczuć:) NA palikota zagłosuję , ale jako sprzeciw wobec PIS i PO .

Gość 23232323232323232323232
palikota oszołoma -n kocha transseksualistka która dla niego zmieniła płeć :) Anna Grodzka, urodzona jako Ryszard, założycielka i prezes fundacji Trans-Fuzja w wieku 54 lat zmieniła płeć. Ma dorosłego syna :)

Gość palikot tak zrobi taniej
że podatki wzrosną i już nie będzie was stać na nic!!!

Gość taka prawda ona
Według najnowszego sondażu firmy Estymator dla serwisu newsweek.pl, gdyby wybory parlamentarne odbyły się w środku tygodnia, to wygrałaby PO z wynikiem 34,6 proc. Drugie miejsce zajął PiS (27 proc. poparcia). Ostatnie miejsce na podium zajął Ruch Palikota (12,5 proc.). :O Czwarte miejsce zajmuje PSL (9,6 proc.), wyprzedzając SLD (8,3 proc.) i PJN (5 proc.). Partie te weszłyby więc do Sejmu (próg wyborczy wynosi 5 proc.) Palikot trzeci, O ZGROZO!:O

Gość takie tam duperele
Przecież Palikot to świr i nic mądrego nigdy od niego nie usłyszałam. Nie szokuje inteligencją więc próbuje zboczeńcami i prochami oraz wojną z Kościołem. Tylko podobny mu idiota na niego zagłosuje. I niestety obawiam się, że takich będzie więcej niż kilku... :(

Gość i tak będzie wojna domowa
bo ludzie wierzą telewizji i nie orientują się co się dzieje. Nie wiedzą w jakiej sytuacji jest Polska, ale co mówić o narodzie, który wybiera prezydenta i wierzy, że on coś zmieni w kraju (obejmując funkcję reprezentatywną). Naród sterowany telewizją, który wierzy w to co mu powie pudełko :O więc i są ludzie, którzy wierzą, że palikot zrobi im dobrze :D buahahaha. Nie czytając jego programu nawet.

Gość i tak będzie wojna domowa
"Nie szokuje inteligencją więc próbuje zboczeńcami i prochami oraz wojną z Kościołem. Tylko podobny mu idiota na niego zagłosuje." zgadzam się w 100%. Wielu jest w polsce podobnych mu oszołomów, którzy nie wybijają się inteligencją tylko chamstwem. Znam kilku osobników gotowych oddać głos na tego pana. Są tępi, uważają się za mądrych a nawet swojego pita nie potrafią rozliczyć osobiście (mając tylko jedną umowę zlecenie, bez ulg i odliczeń - czyli wystarczy wpisać odpowiednie liczby w odpowiednie rubryki, ale to ich przerasta) i walczą z kościołem tylko dla samej walki bo zioną nienawiścią.

Gość ateistka pyta?
dalej nikt nie odpowiedzial na moje pytanie- skad ta nienawisc do kosciola i skad ten bzdurny pomysl z podatkiem nie chcesz- nie dawaj im pieniedzy