Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugyftftfy

bardzo kocham chłopaka. mielismy przerwę...

Polecane posty

Gość yugyftftfy

ja zawiniłam. potem nie mielśmy kontaktu. przez cały czas bardzo go kochałam i teraz on znowu mi napisał czule. trochę się zdziwiłam. bardzo się cieszę ale nie wiem czy też pisać do niego tak jak kiedyś. mieliśmy dwa lata przerwy. rozwinąć temat czy czekać co mi jeszcze napisze? na pewno napiszę mu, że też za nim tęsknię. tak jest. codziennie o nim myślę.

Gość nie wierze w miłość od 1 wejrz
chyba oszalałaś:O od razu z grubej rury ze tesknisz :O facet musi ciebie zdobywac bo inaczej sie szybko znudzi🖐️

Gość yugyftftfy
piszę, że byliśmy sobą zauroczeni już wcześniej. znamy się ponad 3 lata i mamy ze sobą kontakt. pisaliśmy już tak do siebie wcześniej to czemu miałabym mu nie odpisać jak sam mi tak powiedział?

Gość Znafca.....
Bo on chce cię przelecieć i tak pogrywa. Zastanów się dlaczego nagle zatęsknił? Bo pewnie jakaś dziewczyna przestała mu dawać, albo przedramię sobie uszkodził.

Gość yugyftftfy
on nie narzeka na brak chętnych więc to nie to. od samego początku było to instensywne uczucie. zresztą już mu odpisałam. :P on mieszka w innym kraju więc nie sądzę by się kłopotał tylko takim powodem.