Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba osiwieje

nic nie moge odłozyc z wypłaty.

Polecane posty

Gość chyba osiwieje
jenny - gdybym pracował 25 dni w miesiacu zarabiał bym prqawie tyle co twoj maz, niestety obecnie nie ma takiej mozliwosci i pracuje w miesiacu bardzo mało, ale licze na rychle zmiany to i skarpeta moze spuchnie.

oj jenny i po co pokreslasz ze bedziesz miala juz wybudowany SWOJ DOMEK, kobieto domek to sobie wiekszosc osob moze postawic badz troche bardziej skromna bo fajna z ciebie laska ;)

dzeni najlepsza inwestycja to ta w siebie:) a nie w rzeczy materialne:O

Gość chyba osiwieje
:) hehe domek moze miec kazdy lol , no ciekawe bo ja jakos narazie nie moge bo mnie niestac, albo tego uzytkownika co pisal wczesniej ze zarabia tysiac pln tez raczej niestc. a kredyt ... coz wole mieszkac w bloku bez kredytu niz miec pentle na szyji przez 30 lat.

Gość macie tyle kasy
a jakbyscie rzucili żebrakowi pare groszy? dalibyscie ?

Gość chyba osiwieje
dawaj numer konta

Gość Maja///
ta 50 tysięcy miesięcznie to mało Jakby mój tyle zarabiał albo nawet 30tys. to byśmy byli milionerami a w przyszłości miliarderami,bo inwestowanie to nasz wspólny konik Obracanie dużą kasą ani we mnie ani w moim nie wywołuje większych emocji więc jestśmy do tego stworzeni,tyle że żadno z nas tyle nie zarabia. Miesięcznie na życie idzie około 5tys więc 25tys dawałoby 300000 w skali roku wystarczyłoby popracować przez 3 lata i jesteśmy ustawieni zważywszy że ta kasa by się mnożyła.

Gość AT1
Ja mam 520zł renty socjalnej

Maja/// ja nie to mało ale mój mąż tak zarabia od 2,5 roku może;) trzeba bylo spłacić kredyt,zainwestować w firmy ,kupić samochody itp itd a teraz budowa domku to tez koszt 700tys najmniej

Gość duszona przez życie
ja mam 1100 zł...3 kredyty...o czym wy ludzie mówicie...

to ja tak zle na szczescie nie mam bez kredytow:)ale nie wiode tak luksusowego zycia jak nasza Dżenny:(

Gość duszona przez życie
czytając wyszłam właśnie z założenie,że... SZUKAM MĘŻA,PARTNERA,KOGOKOLWIEK...kto się mi dołoży do życia:} heheheeeeee

pamietaj jak chwalilas sie,ze zajadasz jeżyki:D :D :D kpic z Ciebie to bylby grzech;)

Gość jestemmm kobietąąąąą
jenny mam pytanie gdzie ty takiego bogatego chłopa spotkałąs ??

Gość do chyba osiwieje
a dasz żebrakowi? który od dwoch lat chodzi w adidasach z biedronki a konto sie ma na pieniądze wiec chyba nie myślisz ze takie posiadam. dorze ze mam chociaz henka ktory ma internet

Gość dobraaaa rada
jesteś facet ukruć jej finanse, niech ona nie ma dostępu do kasy :P dawaj jej " kieszonkowe"