Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuiolkjhgcvbnm

Nie czaję mężczyzn

Polecane posty

Gość tyuiolkjhgcvbnm

Nie jestem ładna, mam nadwagę i ogólnie na ulicy jeżeli ktoś się za mną ogląda to raczej z litości/obrzydzenia/itd. Doskonale zdaje sobie sprawę ze swoich wad. Często siedzę na czacie/forum i innych miejscach, gdzie można pogadać z kimś obcym. I zawsze, gdy mężczyźni pytają o wygląd,to im go opisuję, bez kłamstw, bo to przecież można zweryfikować na ewentualnym spotkaniu. Ale dlaczego nie czaję facetów? A dlatego,że jak im piszę prawdę, to twierdza, że kłamię i zaniżam własną samoocenę. A gdy dojdzie do spotkania czy wysłania fotki, to potrafią zwyzywać lub obrazić albo stwierdzić, że kłamałam. Ja pytam DLACZEGO? Skoro od początku pisałam prawdę?Skoro wiem jak wyglądam i nie ukrywam tego? Za to spotyka mnie takie obrażanie? Bo faceci myślą, że każda kobieta potrafi się tylko gloryfikować? Panowie?

"dlatego,że jak im piszę prawdę, to twierdza, że kłamię i zaniżam własną samoocenę." Zaklinają rzeczywistość, i chcąc pocieszyć wierzą, że jednak nie mówisz prawdy a tylko się krygujesz. Po czym dociera do nich, że ta rzeczywistość jest najprawdziwsza i czas na odreagowanie własnej naiwności.

Autorko, o widzisz fiku miku cie pocieszy bo ona ma duże doświadczenie w tej kwestii. Sama waży 95 kilo przy 165cm wzrostu, wszyscy albo szturchają ją patykami albo rzucają kamieniami. :)

Gość takijeden0
tyuiolkjhgcvbnm nie brakuje ograniczonych ludzi, po prostu mialas pecha. czy te sytuacje sprawily ze sie zrazilas do plci przeciwnej ?

No widzisz fikuu.. ekran w moim monitorze puchnie od ilości twojego sadła 🖐️

fikuu mikuu, ale zgadlem prawda? Musisz mieć nadwagę nieziemską i pryszcze jakieś konkretne :)

Gość tyuiolkjhgcvbnm
takijeden0 ja się tak łatwo nie zrażam :)

no niestety nic z tego :) na pocieszenei dodam, że chyba odpuszczę sobie dizś kąpiel bo zamknęli mi ciepłą wodę :D

Gość sherloczka
Ucz sie Kochana,to jest męska logika: pisze dziewczyna, że jest super laską- to na pewno prawda pisze dziewczyna, że jest grubsza i niezaładna- na pewno przesadza z samokrytyką hihihihihihiihihi

Gość a ja powiem...
faceci to jednak debile,oni nie maja mozgu tylko zgnile ziarenko fasoli:P

Gość takijeden0
tyuiolkjhgcvbnm ;) a konkretnie to duzo spotkalas takich osob o jakich wspominalas na poczatku ?

Gość paulina1234000000000
Nie masz się czym martwić, trafiłaś akurat na takich facetów... w końcu kiedyś trafisz na kogoś kto jest Ciebie wart !

a ja powiem... A to dlaczego? Bo nie chcą się umawiać z paszczurami, które wcale nie mają niższych wymagań niż te ładniejsze?

Gość tyuiolkjhgcvbnm
ok, chyba rozumiem juz. a podobno to kobiety są skomplikowane ;/

paulina1234000000000 Owszem, trafi. Trafi na grubego, niskiego, przyszczatego gościa, z którym nie będzie chciała się spotykać bo stwierdzi że między nimi nie ma chemii i że nie wygląda jak Edek Kólen. 🖐️

Gość tyuiolkjhgcvbnm
takijeden0 kilku sie trafiło. najlepsze, ze oni sami DiCaprio nie przypominali... ja nie mam wymagan z kosmosu. chciałabym tylko, zeby ktos zaakceptował mnie taka, jaka jestem. ale widocznie to za duzo dla płci męskiej

Gość a ja powiem...
a ty beliar co ,uwazasz ze wy jestescie wszyscy super przystojni,smiechu warte

A z czegóż to mam się cieszyć fiku? Że twoi sąsiedzi poczują zapach dorsza? Mnie na szczęście to nie dotyczy 🖐️

@ a ja powiem... Nie, nie uwarzam tak. Chodzi o to że jak jest ktoś szkaradny to albo godzi się ze samotnością albo szuka sobie partnera o podobnym choojowym wyglądzie. A tutaj jak się okazuje te pasztety wcale nie są pokorniejsze a i na samotność narzekają. :O

Gość paulina1234000000000
Aj, to złe określenie. To chyba dobrze że nie kryje prawdy. Widocznie zawsze trafiała na facetów którzy lubią laski z solarium z tipsami, sztuczne... a nie normalne kobiety, pełne zalet. W końcu zjawi się taki dla którego ona będzie idealna, tak sądze

Gość takijeden0
paulina1234000000000 zgadzam sie z tym co napisalas w 100%