Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuiolkjhgcvbnm

Nie czaję mężczyzn

Polecane posty

Wy pasztety widzicie tylko dwie kategorie, albo ,,normalna kobieta" albo solara, tipsiara etc. A to nie prawda, bo jest tipsiara, potem normalna kobieta a na końcu pasztet. Do której kategorii się zaliczacie? :D

Gość tyuiolkjhgcvbnm
widocznie naturalne piękno jest passe...

Naturalne dziewczyny są okej, tylko że aby dziewczyna mogła sobie pozwolić na naturalność to musi być poprostu urodziwa. Reszta gorszej kategorii musi tuszować niedoskonałości makijażem, ale jest również trzecia kategoria, czyli takie, którym nawet już kilo tapety nie pomaga 🖐️

Gość a ja powiem...
a Ty taki przystojny ze musisz tu przesiadywac,bo przynajmniej zadna cie tu nie widzi:P

Ja nie muszę być przystojny. Nie zależy mi na tym specjalnie. A wam niestety na tym zależy bo to wy jesteście płeć ,,piękna" (cudzysłów odgrywa tutaj znaczącą rolę) :D 🖐️

Gość paulina1234000000000
też prawda i takie są, ale to już dno... są różne kobiety, tych pustych klientek nie da się znieść, niby ładna, ale dużo ukrywa. Autorka na pewno kiedyś trafi na faceta którego nie będzie musiała rozgryzać :) nie koniecznie w sieci

Pięknym to trzeba być z charakteru, bo co zostaje ze wspólnych chwil jeżeli facet jest tylko przystojny?? Nic... musi mieć osobowość, taką aby każda chwila spędzona razem była warta

No to ja mówię, trafi sie jej partner na jej poziomie i teraz rodzi się pytanie.. czy będzie się chciała z nim zadawać? Może trafić również na niewidomego przystojniaka ale raczej prędzej w totka wygra :P

przesadzasz. nie wiesz jak wygląda. To że napisała że ma nadwagę nie znaczy że jest brzydka i z wielkimi kompleksami. Nie koniecznie musi trafić na idiotę jakiegoś, tak różni są ludzie

paulina, pusta główko, ale ja nie mówię że ona trafi na idiotę. Mówię że ona trafi na brzydala takiego jak ona. Rozumiesz? Pytanie, czy jeśli ten brzydal będzie chciał z nią być to czy ona będzie chciała z nim być, czy może będzie czekać na szczupłego, niebieskookiego 2 metrowego bruneta z fiutem na minimum 25cm, mercedesem e klasy i tak dalej i tak dalej

Gość takijeden0
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, bo nie tylko mi chyba sie dalo zauwazyc ze autorka postu ma zanizona samoocene. Dlaczego jest wobec siebie tak krytycznie nastawiona.?

Gość a ja powiem...
jak widac beliar,dla ciebie liczy sie tylko wyglad,normalka ,-facet -nic dodac nic ujac🖐️

Gość a ja powiem...
taki jeden...to nie jest dziwne,bo tak ja potraktowali pusci faceci

Dla mnie liczy się w tym momencie już tylko wygląd. Skoro nie mam zamiaru wchodzić w związki to co mnie obchodzi charakter dzifki albo innego mięsa do ruchania na jeden raz?

Gość powiedz-----
beliar ile masz lat?

Tak dokładnie, też myśle, że autorka ma zaniżoną samoocenę. Każda kobieta może marzyć o ideale, jednak w życiu jest nieco inaczej, a jak się zakocha to nie będzie się patrzeć na takie sprawy jak wygląd, czy to super auto.

Gość takijeden0
a ja powiem... no ale czlowiek, nie powinien sie kierowac w zyciu tym co inni mowia, powinna byc bardziej asertywna

Beliar ale jesteś powierzchowny... być może kiedyś zmieni się Twoje zdanie

Gość takijeden0
paulina1234000000000 fakt

Gość tyuiolkjhgcvbnm
takijeden0 ja jestem realistką i wiem jak wyglądam :) i nie mam zaniżonej samooceny:)

Gość takijeden0
,,Nie jestem ładna, mam nadwagę i ogólnie na ulicy jeżeli ktoś się za mną ogląda to raczej z litości/obrzydzenia/itd. "a skad wiesz czy akurat dlatego, moze wlasnie jest inaczej, czasem czlowiek zle interpretuje pewne sytuacje.

Mi jedyne czego czasem brakuje to dobrego bzykania. Bzykaniem można oszukać uczucia i naładować się w jakimś tam stopniu pozytywnie. Bo nawet w przypadku pieprzenia z prostytutką zawsze jakieś przytulanki są. Potem znowu bycie sam ze sobą a jak jest znów krytyczny moment to znowu poszukać coś na jeden raz żeby sobie ulżyć i tyle. Proste.

Gość takijeden0
tyuiolkjhgcvbnm chceCi tylko uswiadomic ze istnieja na ziemii rozni ludzie, o roznych gustach tak jak pisala Paulina kiedys spotkasz kogos wartosciowego, o ile sama zmienisz postrzeganie wlasnej osoby, czasem nie warto analizowac doszukiwac sie drugiego dna w zwyklych ludzkich sytuacjach, badz bardziej pozytywna ;)

Gość takijeden0
a nawet pozytywnie zakrecona ;) pozdro