Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla pla pla

co myslicie o wstawianiu na nk czy facebook zdjec usg plodu?

Polecane posty

Gość bla bla bla pla pla

dla mnie to troche dziwne zwlaszcza jak dziewczyny wstawiaja zdjecie ledwo widocznego plodu np. w 6 tygodniu zwlaszcza ze przy wczesnej ciazy zawsze jest ryzyko poronienia

Gość isdxaisc
Uwazam, ze to glupota.

Gość taka jakaaa
Tak samo uwazam j.w.

Gość D.BillI
nigdy nie widziałam

jakiś czas temu znajoma wrzuciła na nk zdjęcie płodu, a tydzień temu kiedy powinna mieć już dość wyraźny brzuszek bawiła się na dyskotece, piła drinki, paliła papierosy. Nie wszyscy muszą wiedzieć o jej ciąży i o tym że poroniła, może zbyt wcześnie zaczęła ogłaszać wszem i wobec o ciąży

Gość sywio benio
ja wstawię rentgen płuc ma fb

Gość moi znajomi nie wstawiaja
a obcych mam gdzies :D

Gość drazetki na sraczke
zdjecia usg to pikus w porownaniu ze zdjeciami, na ktorych glupie mamuski wyginaja sie w lubieznych pozach w erotycznej bieliznie a pare zdjec dalej pozuja z ukochanym dzieckiem, ostatnio tez widzialam zdjecie koleznaki, ktora sie chwalila nowym tatuazem, tatuaz jest w okolicach bikini, a dokladnie zachodzi na ci...a ona wstawila fote z prawie gola brocha aby pokazac nowa dziare,

Nie wiem, ja mam konto na naszej klasie, ale mam tam TYLKO znajomych, którzy są dla mnie na tyle bliscy, że mogą zobaczyć nawet i moje USG. Nie dodaję każdego, kogo widziałam raz w życiu.... Ja akurat nie dodaję tego typu zdjęć, bo mam na naszej klasie w sumie 3 zdjęcia, ale jeśli moi znajomi by takie dodali to nie wywołało by to u mnie jakiegoś oburzenia.

Gość celinka1980
"bo jak juz urodzisz dziecko to siedz zakutana jak muzulmanka," a to doczego sie tyczy zona?

Gość knlkj;
TaMiła - tu nie chodzi o to czy ktos jest tobie bliski, ja uwazam ze to jest za osobiste, takie chwalenie sie zdjęciem płodu.., sama wystawilam zdjecie mojej osoby z brzuszkiem na dzien przed terminem porodu..nigdy nie wiesz co sie moze stac

Gość tjhe5jie6uk6
a ty zona bys wystawila zdjecie z dupa w stringach na nasza klase?

Takie zdj mnie nie raza. Przyszla mama chce sie pochwalic prosze bardzo ( zdj skanu ok ale zdj z porodu to przesada) ogolnie to bardziej raza mnie polnagie i nagie fotki na fb ( kolezanka naturystka takie wstawia a ja niekoniecznie chcialabym ja na golasa widziec :o )

Gość tjhe5jie6uk6
ale uwazasz ze to jest w porzadku jesli dziewczyny tak robia?