Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvbvv

Ile płacicie za zaplombowanie zęba ze znieczuleniem ?

Polecane posty

Gość vvbvv

Ile płacicie za zaplombowanie zęba ze znieczuleniem ?

Gość ilouio8967t98
bez znieczulenia 90 zł

Gość Twoja kumpela to czarownica
ja płąciłąm 80 ze znieczuleniem, ale nie brałam znieczulenia bo się nie opłacało, bo borowanie trwało krótko i ażżżż tak nie bolało

Gość paulina1234000000000
samo zaplombowanie?? a po co znieczulenie skoro to nie boli?

No i tak powinno być, bo u mnie jest niezależnie jaka dziurka to 150 zł. Fakt, może jest gdzieś taniej, ale mój dentysta jest świetny :) Zero stresu, zero bólu, nawet jak już puści znieczulenie to nie czuję, że ktoś mi w zębach coś robił :) A kiedyś panicznie się bałam pójść do dentysty :(

Gość eveja
80 zł plomba biała światłoutwardzalna ze znieczuleniem. gdzie wy chodzicie ,ze tak drogo ? :o

Moze powiedzcie, gdzie, czy na kase chorych i jaka plomba 2 lata temu na kase chorych - znieczulenie gratis i 50-80 za plombe swiatloczula w zeszlym roku moj facet: 120zl znieczulenie + plomba swiatloczula prywatnie

Gość zelowaaaa
ja place 100 zl za plombe 20 zl za znieczulenie

Gość niedorajda życiowa111
u nas dentystka bierze 60-70 zł za leczenie i plomowanie :)

Gość hmm*hmm*
100zl,moja dentystka jest świetna:))

W czwartek byłem i 5 zębów mi plombowała + 2 kanałowo leczyła. 100 zapłaciłem za wszystko. Ze znieczuleniem oczywiście

Ja chodzę prywatnie.... do dentysty, który przyjmuje codziennie od rana do wieczora i kolejki są na 3 miesiące do przodu :( Jest drogi, ale rewelacyjny. Tak jak kiedyś wolałabym urodzić niż iść do dentysty, tak teraz wizyta na fotelu u niego to czysta przyjemność.... :) Dodam, że te 150 zł za plombę to płacę w malutkim miasteczku, nie w jakiejś tam stolicy :D

dzisiaj bylam konczyc kanalowe leczenie, lacznie za robienie tego zeba (wczesniejsze + teraz kanalowe) zaplacilam 550 zl.

no a ja w stolicy, co i tak nie jest cena wygorowana. ale to tez zalezy jaka dziura, bo jak mala to wezmie ze znieczuleniem 100 zl, a jak wieksza to do 150

Gość ja place 100 za plombe i 10
za znieczulenie - niezaleznie od wielkosci ubytku. Plomby swiatloutwardzalne, rewelacyjna dentystka. Mala miescina.

do mojego dentysty tez mam 100% zaufanie. dlugo nie chodzilam do stomatologa :O nic mnie nie bolalo. zaczelam chodzic - zaczely mnie bolec zeby :(

Gość qwerqwe
ja jestem z Poznania i za plombowanie ze znieczuleniem płacę 70 zł dentysta miły w poczekalni podają kawę albo herbatkę, zawsze można sobie poczytać nowego Newsweeka w gabinecie w radiu gra Radio trójka czeka chcieć więcej :D