Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apap gripex

Jesteście za pokazaniem drzwi ciężarnej córce z domu?

Polecane posty

Ja owszem. Rodzice nie wpoili dziewczynie zasad moralnych to teraz powinni ją nauczyc rozumu i odesłac do sióstr zakonnych!

Gość ptasiek nastroszony
no co ty kurwa... ja pierdole co za ciemnota. Życie to ŻYCIE. Niewiasta w ciąży wymaga ochrony i opieki. choć to może tera nie trendy gdy w UE w NATO JESTESMY I JEST lIBERALIZM

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Uważam, że jest to skomplikowany nieraz problem. Jak ma inne? Ale ogólnie to jest zebranie owocu wielu lat cudownego wychowania i należy się liczyć ze wzrostem wydatków na dziecko. Tyle kosztowało, a teraz jeszcze wiecej i tyle po prostu. I może jakaś lekcja, żeby kosztowało mniej. PO PROSTU TYLE I AŻ TYLE JAK DLA MNIE. Bo czemu ja nie mam dzieci ostatecznie ktoś się zapyta. ZA DROGO - ja na to. I tyle :(

Gość ptasiek nastroszony
jak masz takie bizmesowe zawziecie to podkarm a potem na czesci sprzedaz i zarobisz nieco. w miedzyczasie mozesz generatorek prądotwórczy na plecki dziecku załozyc by darmo sie siedzialo i choć prąd wytwarzalo

Gość simian raticus
Tak ją wychowali ale chociaż się poruchała za młodu!

ptasiek nastroszony lepiej pomyśl co będzie jak Twoja córka powie ci że jest w ciąży a chłopak ją rzucił. Dobrze wiesz że to będzie tylko jej wina a nie tego chłopaka.

Kochający rodzic oddałby życie za swoje dziecko... Jeśli dziecko jest w takiej sytuacji jak ciąża to powinno się pomóc. Prawdziwy rodzic nie pozwoli, żeby jego dziecko wylądowało na ulicy. Jak się nie ma możliwości to lepiej pomóc coś z opieką społeczną.... Są domy samotnej matki przecież. Lepiej pomóc w taki sposób własnej córce niż wyrzucić z domu

Wyrzucenie ciężarnej z domu to też grzech. Bo osoba wyrzucająca jest świadoma, że dziecko w brzuchu może umrzeć. Córka też z zimna czy coś jak nie znajdzie noclegu. Szczególnie dzieciątko w brzuchu...

Gość ptasiek nastroszony
nawet jakbym był wkurwiony ze az 230 v ze mnie by razilo to i tak nie wygonilbym córki z dzieckiem. cos musialoby byc winy w nas z Zonka , że corka nie mysli....na szczęscie tak jak pragnąlem mam Synka.

Gość jak czytam pierwszy post
to mam wrażenie, że Hitler ośmiela wypowiadać się o cudzej moralności, samemu jej nie posiadając. Identyczna sytuacja! Mało tego- on też nie widział nic złego w tym co robił. Autorko, jeśli naprawdę jesteś tak głupia, jak piszesz, to może sama wywal się z domu i nikomu tam nie będziesz zawadzać!

Ptasiek to uważaj żeby żona ci córki nie urodziła bo gdy syn zostawi dziewczyne w ciąży to nie będziesz musiał się niczym przejmowac i będziesz mógł olac cały ten problem.

Gość ptasiek nastroszony
niekoniecznie

Gość dzik jest dziki
nie chciałabym znać takiej matki która by mnie wywaliła z chaty.

Gość to są trudne sprawy
ale na pewno trzeba otrząsnąć się z pierwszego szoku jeżeli warunki w domu są trudne i dać dziewczynie nadzieję na to, że pomoże się jej w najtrudniejszych chwilach. Ale...nie wolno brać całkowitego ciężaru i odpowiedzialności za całą sytuację, jak to czynią niektórzy rodzice. Jeżeli są warunki lokalowe, trzeba się będzie trochę wspólnie pomęczyć. Jeżeli młoda matka ma przed sobą edukację, za wszelką cenę umożliwić skończenie szkoły czy studiów. Potem życie naprawdę samo rozwiązuje wiele spraw. w każdym razie POMÓC WARTO I TRZEBA

Ja wiecie wolę rodziców matki bo OD RYBY wyciągnęli mnie z kibla COLINA FARELA i dlatego na zawsze oni a nie ci i tyle. Już bym tam lezała zgwałcona teraz gdyby nie oni bo nie zamierzałam się poddać BO NA CHWILĘ - na 3 miechy, co tydzien wypłata. On tego nie rozumiał bo by mi rację przyznał. JEDYNY POWÓD. Bo po tych 3 klasach ANI!!! szkoły podstawowej... no wiecie KIEDY NAWET Z TYM PRZEGIĘŁAM bo nie pamiętałam, ze mi sie śniło o kożle i patyczkach. Bez szkół jak Afrykanka - matma i figury i tyle. Nie rozumiałam tego bo by mi nie dał rady. Zrobiłam se 3 klasy SP i przegrałam. Wiem - dlatego chcę pieniądze do Polski. Miałam mieć matmę i figury bo Afrykanka lepsza ode mnie - jakąś rodzinę miała. To z Egiptu. A ja z Londynu się dowiem. No ale moja rodzina bez głów skończyła - to nie jest takie proste. Ja żyję. tyle mam do napisania. Ja mam studia i ja je PRZEŻYŁAM i dalej też. Dr mi nie potrzebny. Zapomniałam, że mi chcieli głowę urwać. A tam nie? 4 próby zabójstwa - bo ja ich nie doceniam. WCALE :(

Wiecie historia szkoły jest bardzo skomplikowana. W moim wypadku PRAWDOPODOBNIE ale nie mogę o tym pisać zdała ona egzamin swój i tyle. Szkoła. Inne rzeczy? Nie wiem. No gwałty wzięłam pod uwagę zanim wyjechałam i tyle. Reszta? No może pewne rzeczy przegięlam. Ale nie wiedziałam wyjeżdżając o literce R i Poniatowskim bo jestem do dziś. Gość wiecie z pracy - nawet imię i nazwisko nic by mi nie dawało. Tylko ksywka PONIATOWSKI. Dyrektor Poniatowski i tyle. I to wszystko :( Co z tego jakby wiedziała Kevin V czy S czy coś - takie rzeczy i tyle :( Poniatowski miałam wiedzieć - nie wiedziałam. Bo na niego i po nim. Ale ta ksywka i nie dałam rady. Bo wiecie przepisy miałam więc ten opłatek tyle ile, kościelna byłam. W sumie tylko ta ksywka i te powieszone baby od carycy z DZIECKIEm, Afrykanka, pani Poniatowska - a nie wiecie o co poszło każdej i tyle. I jeszcze jedna i jeszcze doktorantka i co dalej? Polki? Kto się tym przejmnie. Jak się powieszą W HOLANDII. W Polsce nie - bo powiesił 3 Polaków PO POŻARZE nikt sie tym nie przejął. Holenderskim nikt się nie przejął. Widzą właśnie jak jest i tyle. A ja wiecie - mam to gdzieś, no ale dekla z siebie też nie dam robić. 2 procesy miałam, literką r przegrałam. Jak teraz stanęłaby po mojej stronie ta sędzina albo bym ją wykończyła. Ile za mobbing? Dawaj papier przynajmniej ze zwolnieniem. No właśnie nie sie dowiem - mieli zapłacić za mobbing i olac mnie z dyscplinarką tak pasuje. I ocena za mobbing bo dyrektor był straszny i zostawało sie powiesić a mobbingu nie było, ile mi będą płacić, po co ja wyjechałam. One się boją , ze coś się w pracy stanie. Stanie sie coś? Bo ja wyjechałam sie wydać. Wyście chyba OSZALELI. Zarobić i do Niemiec na magazyny z herbatą gdzie chciałam posiedzieć np. rok czy 2 lata. Takie miałam plany, ale tam kasa była co miesiąc i sie bałam ile to ten miesiąc to np. do Bożego Narodzenia w Holandii, dalej do domu i za miesiąc - albo wcześniej na te magazyny. I takie coś mi zrobili i tyle. A dalej? No język na pewno i szukać pracy w zawodzie albo wyjazd? Ja wiem. Hotel to z domków miałam i tyle. Bo tam czego szukać miałam w tej HolandiI? Kevina V i romansu z nim w pozycji byk i krowa, tak? A ja jako byk żeby nie było, że coś do mnie miał. No i tyle :( To niech se inne są bykami i tyle.

Patrzcie jakie życie jest w Polsce byłam prawdziwą owieczką Boża i chyba taki koniec - krowa i byk w kiblu a ja byk bo nie umiałam się wynieść bo miały mi powiedzieć, że nie chodż do toalety bo sie nie wyniesiesz - do męskiej chyba chodziły, a ja do damskiej, zaraz byłam chora i tyle. Bo wiecie one lecą, że ta Afrykanka była w tym Goethe i na mnie, że ona lepsza bez szkoł bo mogła być w banku, a ja szkoły i nie do banku - ale nie leciałam bankiem tylko...zdrowiem. I wiecie zapytajcie je jak tam ich porody i to wszystko.