Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem matołem

gdy naubliżasz byłej..;/

Polecane posty

Gość jestem matołem

mam duuuży problem... powiedziałem mojej już niestety byłej.. że żałuje czasu poświęconego na latanie za zwykła kur*ą... nie bez zasadnie bo mnie oszukiwała i zdradzała co prawda nie fizycznie... emocjonalnie spotykając się z pewnym "przyjacielem", usłyszała ode mnie dużo gorzkich słów.. za dużo... czy jest sens przepraszać? pisać cokolwiek... cholera myślałem że sprawie że ją będę nienawidził ... ale pomimo usilnych starań spotykania się z innymi kobietami ja ja kocham.... help -.-

Jeżeli czujesz, ze powinienes ja przeprosic i chcesz to zrobić, bo uważasz, ze nie powinienes jej tego wszystkiego mówić, to ja przeproś.. W ogóle to nie wiem, co wy faceci sobie myslicie.. co to za sposób na zakończenie zwiazku??

facet , który wraca z podkulonym ogonkiem do byłej , to baba ... jak już coś mówisz , to odpowiadaj za słowa...

Gość drenażysta
"mam duuuży problem... powiedziałem mojej już niestety byłej.. że żałuje czasu poświęconego na latanie za zwykła kur*ą... nie bez zasadnie bo mnie oszukiwała i zdradzała co prawda nie fizycznie... emocjonalnie spotykając się z pewnym "przyjacielem", usłyszała ode mnie dużo gorzkich słów.. za dużo... czy jest sens przepraszać? pisać cokolwiek... cholera myślałem że sprawie że ją będę nienawidził ... ale pomimo usilnych starań spotykania się z innymi kobietami ja ja kocham.... help -.-" Raz, że ją po prostu obraziłeś, a dwa, że skompromitowałeś siebie, bo przyznałeś się jej, że uganiałeś się za kobietą, której tak na prawdę nie ceniłeś, tym samym potwierdzając jej, że po prostu nie masz jaj aby poznać inną cipkę. Nie przepraszaj, jeśli miałeś słuszność to nie postąpiłeś najlepiej, ale nie ma tragedii, ale NIE PRZEPRASZAJ jeśli miałeś rację. Zostaw sprawę tak jak jest i zajmij się sobą....

Gość Gdybym była
nią to miałabym głęboko Twoje uczucia..Ty się jej uczuciami nie przejmowałeś. Najlepsze co możesz zrobić to zniknąć i dać dziewczynie spokój..uwierz- ona Twoich słów nie zapomni.

Gość jestem matołem
wiem że fatalnie wyszło.. ale emocje mnie poniosły... bo dowiedziałem się że zdradzała fizycznie wszystkich swoich poprzednich partnerów...!! i szlag mnie trafił...

Gość jestem matołem
co więcej pomimo zapewnień zerwania kontaktu z tym swoim "przyjacielem" o którego byłem cholernie zazdrosny ukryła jego numer pod innymi danymi i spotykała się z nim za moimi plecami ... masakra wiem nie usprawiedliwia to mnie ale w końcu jaki facet by to wytrzymał -.-