Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaspersky2011

Czy u was grzeja juz kaloryfery?

Polecane posty

Gość kaspersky2011

U mnie zimno strasznie. Powinni jzu zaczac grzac oprzy takiej pogodzie. Mieszkam na dolnym slasku w Lubinie

Gość reertrwwer
Grzeją, ale i tak nie używam.

Gość kaspersky2011
ja pierdole co za syfiaste miasto. Zaraz chyba zadzwonie do spoldzielni, bo zamarzam, a nie moge sie rozchorowac.

od wczoraj u mnie grzeją, z tego co wiem to jak nie grzeją a lokatorzy się dopominą to włączają

jak ci zimno to se grzejnik kup,niektóre spółdzielnie zaczynają grzać jak temp spada niżej,jak dla mnie to jeszcze za ciepło żeby grzać. A jak ty taki zmarzluch to i tak się rozchorujesz.

Gość Lublin grzeją od dwóch dni.
Od 2 dni ciepełko. Mieszkam w Lublinie tym na wschodzie. W tym Lublinie który jest na mapie pogody!!!!

Gość Dawno mnie w PL nie było.
kraków-jeszcze nien grzeja u mnie, a przydaloby sie:(

Gość wszędzie wszędzie
Słupsk,grzeją od 4 dni

u mnie nie grzeją ,u mojej mamy i dziadka którzy mieszkają w tym samym mieście ale na innych osiedlach grzeją za to rozliczenie za zeszły rok mi przyszło więc w tym nie odkręcam kaloryferów bo i tak u mnie w mieszkaniu jest zimno a kupę forsy mam do płacenia.

Gość fghjhgfdfghgv
slask, u mnie mial byc rozruch, kaloryfery trzeba bylo dac na max i mam tak od 3 dni a one zimne. chyba ze puszczaja tylko zimna wode w celu sprawdzenia czy nic nie przecieka

Gość maryhha
krak u mnie także kaloryfery zimne ale mieszkam na 5 piętrze i ciepluchno tu:) , nawet w zimie używam sporadycznie. W zeszłym roku sezon grzewczy rozpoczął się ostatniego września a w tym jeszcze nic nie wiem.

Gość dsfwsfgwer
u mnie nie grzeją ,u mojej mamy i dziadka którzy mieszkają w tym samym mieście ale na innych osiedlach grzeją za to rozliczenie za zeszły rok mi przyszło więc w tym nie odkręcam kaloryferów bo i tak u mnie w mieszkaniu jest zimno a kupę forsy mam do płacenia. Ja musiałem zapłacić 300 zł podczas gdy liczniki na kaloryferach wskazywały 0 (nie grzeje bo mi ciepło). Cholerni złodzieje. :classic_cool: