Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbnfgbfgdbdfgb

Dlaczego wszystkie dziewczyny szukaja na portalach randkowych tylko wysokich??

Polecane posty

Każdy ma prawo mieć swoje preferencje, choćby wygladal jak wspomniany tu "żałosny korniszon". Najwyżej bedzie miał zerowe szanse na to by te preferencje znalazły jakikolwiek oddźwięk w rzeczywistości, ale to już jego wybór i problem.

Gość To wy czesciej piszecie o tym
wzroscie facetow i o tym rozmawiacie niz faceci gadaja o tym czy ta i ta ma takie a nie inne cycki. Gdyby tak nie bylo nie bylopby tylu podlamanych nizszych facetow ktorzy pisza jak ich traktuja kobiety.

Gość Joyjoyjoy
Koniec końców, kto co lubi i co się komu podoba, a jak ktoś ma kompleksy to powinien iść na terapię ;) i sie ich wyzbyć.

Gość fajtłapaa
To że mężczyzna ma być wysoki to już kanon tak samo jak to że kobieta ma mieć kobiece kształty i tyle, trzeba sie z tym pogodzić albo nadrabiać czymś innym :P

Gość Eleonor11111
Zrobilo sie tak dlatego ze ostatnimi czasy zrobil sie wysyp przerosnietych mutantow-bab. A one rzecz jasna musza szukac sobie wyzszych od siebie. Mam prawie 40 lat i pamietam ze jeszcze 10 -15 lat temu takich problemow nie bylo i gadania o wzroscie facetow rowniez. Bylo najwzyej czy jest fajnie zbudowany czy jest przystojny itp a teraz musi miec 2 metry bo ja samam mam 180 a wszpilkach to czyszcze rynny w okolicznych willach.

Gość Joyjoyjoy
WOW ileż zawiści, no niestety jedni urodzili się by być wysokimi inni nie, proste :/

Gość laski powyzej 170
No najlepsze jest to gdy laska ma 180 i jeszcze szpile 15 cm :classic_cool:prawie czulem sie jakbym spotkal yeti :D🖐️

Gość laski powyzej 170
kudly miala dosyc dosyc :classic_cool:

Gość Joyjoyjoy
@ laski powyzej 170 - ale z Ciebie buc, o matko ..

Gość AVP2
dajcie spokoj wysokim dziewczynom. To nie jest tak ze wysoka to pasztet, bo np na swoich studiach spotykam takie o b drobnej budowie o slicznych buzkach wiec zdarzaja sie perelki ale to jest jednak mniejszosc. Ale ile by laska nie miala nie ma sensu jej obrazac, bo robicie tak samo jak one w stosunku do nizszych facetow i stajecie sie tak samo prymitywni.

Gość laski powyzej 170
Ale o co sie rozdchodzi? kobieta prawie 190 plus szpilki podziwu raczej to nie wzbudza 🖐️

Ja jestem mała czarna, Połówek jest szczęśliwy, me too i wszystko gra, jak w dobrze nastrojonym fortepianie :D

Gość Joyjoyjoy
@ AVP2 - tyleż samo jest pereł pod postacią fajnych facetów, nie żadnych zabójczo przystojnych ale miłych, mądrych, zabawnych i ok 180 :P

Gość laski powyzej 170
Tylko ci faceci sa juz dawno zajeci przez "male czarne" :classic_cool:

Gość dla mnie oczekiwanie wysokiego
wzrostu u faceta to to samo co oczekiwanie super tyłka, piersi, talii i slicznej twarzy u kobiety, Bez dwóch zdań. Więc jeżeli nawet jakaś przeciętna lub troche wyzej niz przecietna dziewczyna stawia wam wymagania typu 185 cm nie mniej, a sama nie ma super jakości wymienionych wyżej cech to moim zdaniem śmialo możecie ją wyśmiać :)/ bez odbioru.

Gość Joyjoyjoy
Ja tam myślę, że i dla mnie sie jakiś znajdzie :P kwestia czasu .. :P

Gość damascenka ile ma twoj facet?
?

Gość po co pytasz i tak sie okaze z
e ze 190