Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

youstinee

bede walczyc

Polecane posty

Powiedzcie mi, czy warto walczyz o milość faceta. Czy warto o swoje szczescie. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego.Jestesmy młodzi i cale zycie jeszcze przed nami-wiem, ale kocham go...mimo ze on mnie nie-tak zerwalismy. Czy warto sie starac , mowic ze cos sie zmeni, pisac do niego...nie wiem no...nienawidze nartectwa i boje sie ze to tak bedzie wygladalo, ale nie am rady bez niego, nie dam musze cos zorbic. Czy ktoras z Was starala sie tak o swojego bylego?? Czy jestescie do dzisiaj z nim? Jestescie szczesliwe??

Gość wazzka
Czasem trzeba pozwolić odejść, temu co lubimy. Możesz walić głową w mur, ale mur zawsze da Ci odpowiedź: - Nie przejdziesz A każde kolejne uderzenie będzie bardziej bolało i łeb będzie bardziej krwawić. Mówienie: nie mogę bez niego żyć, sugeruje, ze jesteś uzależniona emocjonalnie, a to się nadaję na terapię, na walkę o siebie, a nie o kogoś kto nas nie chce. Kiedyś to przerabiałam i mówię Ci, wytrzymaj. Miesiąc dwa, trzy. Po trzech miesiącach będziesz sobie wdzięczna, za to, że nie straciłaś honoru i godności dla kogoś, kto nie był wart ich utraty.

Gość _taka_ona_
Przeczytaj sobie mój post _taka_ona też mam podobny problem i nie wiem co zrobić ehhh:(

Gość _taka_ona_
Pierwsze kroki tzn??

Gość _taka_ona_
Uważacie że nie warto jest walczyć??

Gość wujek dobra rada...
Nie warto. Jeśli zmieni zdanie to wróci. Twoje kroki tylko zmniejszają tę szansę.

Gość Aaaaaaaddddddd
A w jaki sposób chcesz walczyć? Przeciez nie zmusisz go do uczuć. Gdyby cie chcial to by z toba byl. Nie ma go tzn ze go nie obchodzisz

Gość aha ii ach
zacisnąć zęby i odejsć z godnościa. Latanie za nim, pisanie itp sprawi, że kiedys bedziesz sie wstydzic swojego postepowania. A czasu nie cofniesz.

a nie jest tak,że facet po zerwaniu z dzieczyna jest swiadomy jak bardzo ja zranil i z obawy ze moze zranic ja po raz kolejny nie probuje nawet zrobic jakiegos kroku mimo ze przemyslal, zrozumial i zaluje ze tak postapil....poprostu brak mu odwagi??

walcz lepiej o siebie - obsesja jest Ci niepotrzebna jak się z kimś żegna , to trzeba się przyzwyczaić...