Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waga słonia :( porażka..:(((

Czy powinnam schudnąć, mając 166cm i ważąc 61kg?

Polecane posty

Wiem, że to strasznie dużo, ale to dziwne, bo w ogóle na tyle nie wyglądam. osoby, którym mówię, ile ważę, są w szoku i maksymalnie dałyby mi 55 kg :( okropnie się czuję z tą wagą nawet jeśli jej po mnie nie widać :( chciałabym schudnąć bo ta liczba..61..brzmi okropnie :( załamka.. Chciałabym ważyć 50 kg lub niewiele więcej..bo wstyd mi przed samą sobą za tak dużą wagę..:( nie wiem czemu tyle ważę, jeśli wyglądam szczupło..robiłam już diety i zjechałam do 55 ale zasłabłam i zle się czułam..jak myslicie,to wstyd tyle wazyc nawet jesli nie wygladam grubo?

Gość thththtr
mam 165 i waze dokladnie tyle samo :) i wygladam normalnie :) olej mode na anorektyczki pozdrawiam cieplutko :)

Gość To nie jest Dużo !!
Ale to nie jest dużo masz prawidłową wage nie masz nadwagi.

No super bardzo sie ciesze..tylko pytalam o cos innego :/ pytanie nie brzmialo 'ile wazysz' tylko czy powinnam schudnac nawet jesli szczuplo wygladam...

Moja odp byla do tej chrosty..:(

Gość w dupie mam suche wieszaki
A ja mam 175 i waze 65 kg a bym chciala przytyc :classic_cool: W dupie mam wysuszone wieszaki

Prawa-tywa -> raczej nigdy :P waga słonia :( porażka..:((( -> nie ważne jest ile ma się kilo tylko jak się wygląda ;)

Gość wiesz pewnie to bzdura
ale podobno producenci wag i luster weszli w układy z tymi od przemysłu żywieniowego i tymi od odchudzania . nie podam ci szczegółów bo brzmią jak mrzonki paranoika ,W każdym razie wagi podobno pokazują więcej niz to jest faktycznie natomiast lustra wyszczuplają lub pogrubiają zależy gdzie są umieszczone :D

Wiesz pewnie to bzdura : no fajnie by było..:P Levviatan : wiem, że niby to ważniejsze..ale sama ta liczba mnie dobija : P

Gość Aleshia Dixoon
Przy 1.66 m wzrostu 61 kg to jestes tluscioszek, sorry. Moj chlopak ma 1.81m i wazy 66 kg i wyglada normalnie; a ty przy 1.61 to powinnas wazyc max 52-53kg; oczywiscie najoptymalniej bylo by 48-50 kg by się w pelni dobrze czuc...

Dzięki za odpowiedzi. trochę mnie pocieszyły :P

DLA WZROSTU 166 CM. Wyniszczenie - 41.1 kg i mniej Wychudzenie - 41.3 kg do 47.9 kg Niedowaga - 48.2 kg do 53.5 kg Waga prawidłowa: 53.7 kg do 68.6 kg Nadwaga: 68.9 kg do 82.4 kg Otyłość: Powyżej 83 kg.

Gość Spaghetti
Nie chudnij, anorektyczko;-)

Prawa-tywa -> bo byś miała koszmary ze mną? wiec lepiej nie :P waga słonia :( porażka..:((( -> mi się ta liczba podoba ;) Aleshia Dixoon -> wybacz ja wole jak kobieta ma biust i krągła pupę niż jak wygląda jak dziewczynka