Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girlygrrl

naprawdę zaczynam się bać,że zostanę sama

Polecane posty

Gość girlygrrl

niby faceci sie mna interesuja,ale ja ich odrzucam,bo nie moge sie zakochac od paru juz lat (za duzo bolesnych porzucen w przeszlosci) i widze,ze wokol mnie duzo samotnych babek,ktore nikogo nie maja chociaz NIC im nie brak... powinnam kogos wybrac mimo iz sie nie zakochuje? czy czekac bez konca na wielka milosc?

Gość znaczy po prostu
interesuj sie toba same patalachy. ile masz lat?

Gość ja też nie mam nikogo
mimo że sporo facetów o mnie zabiega :) ale jakoś żaden nie jest dla mnie interesujący niestety. mam 30 lat.

Gość girlygrrl
25 niedlugo.wcale nie,interesuja sie mna zwykli,przecietni faceci,calkiem porzadni,inteligentni,przecietnie urodziwi,ale ja nie jestem przeciez miss wiata najgorsze jest ze mialam naprawde przystojnych facetow wczesniej (ktorzy mnie rzucili,no ale coz..) wiec teraz juz nie pociagaja mnie fizycznie nieprzystojni;/ i to jedyny problem. a ci przystojni ktorych spotykam,to kobieciarze nic nie warci.

Gość ja też nie mam nikogo
rolnik, a ty zmień nick, bo poziomem swoich wypowiedzi obrażasz grupę zawodową, której ten nick odpowiada 🖐️

Gość nie martw sie
ja mam 29 lat i sie jakos tym nie przejmoje. Jak trzeba bedzie to zostane sam. :)

Gość girlygrrl
niemartw sie ale dlas kobiety to inaczej,ja potrzebuje miec faceta za jakis czas,juz bedzie rok jak jestem sama a milosc w tamtym zwiazku..coz nie bylo jej,zwiazalam sie z nim z poczucia samotnosci bo jej nie moglam zniesc...teraz wiec nie pakuje sie w zwiazek bez milosci znowu ale moze trzeba bedzie?samotnosc jest przykra

Przyjdzie czas, to kogoś znajdziesz... Uczuc nie możesz zaplanować:)

gyrligyrli -> a duża tych facetów miałaś_ześ? Bo wis - czasym wew oczach widać wiadro. Rozumis? :classic_cool: ja też nie mam nikogo -> powiedzić ci cymu ni mos?

Gość nie martw sie
Spokojnie wszystko sie ulozy i poznasz kogos wartosciowego. :)