Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr Zoob

Czy kobieta powinna być łagodna?

Polecane posty

Gość Mr Zoob

Czy kobieta powinna być łagodna? Znaczy się niespecjalnie porywcza i nerwusująca się, ale zarazem nie ciamciara, prawda. Taka łagodna, jak balsam. Bo ja uważam, że i owszem, i to właśnie decyduje o kobiecości. Łagodność. Czemu o tem piszę? Bo wokół mnie w pracy sporo rozedraganych babek, albo przeciwnie - pełna flanela. Jedne pokrzykują, nie ustoją nawet spokojnie; taka kobiata albo się wierci, albo loka kreci palcyma, albo oczami wierzga po ścianach (i to nie z powowdu mojej demoniczej przystojności, której nie posiadam, ale z powodu osobistego wewnętrznego dygotu). Albo drugie to z kolei raczej taki typ flejo-abnego-słabowato jestem Łagodna żona, łagodna matka. Ideał.

Gość porywcza i nerwowa
mam głeboko w d. jaki jest twój ideał i będę zawsze taka, jak w danej chwili mam ochotę być.

Widzę że dyskusja ma szansę na rozwinięcie się w kierunku dość ciekawym, bo analnym. Mam pomysł przekształćmy ten topik w zwierzenia kto co ma w dupie. :classic_cool: porywcza i nerwowa ma w dupie czyjeś ideały. Ja dzisiejsze wybory, kto napisze coś ciekawego? :classic_cool: P.S. Ponieważ każdy ma mieć prawo w swojej doopie co tam chce mieć(w końcu to jego doopa) nie komentujemy tego kto sobie co tam zaaplikował w anusa.

Gość diaderko
a ja mam w dopie moja tesciowa , mego ojca, babcie i wscibskich sasiadow,

Gość kobieta powinna
być ciepła, czuła, namiętna w łózku dla swojego mężczyzny,wyrozumiała itp--wtedy facet jej nie porzuci tylko będzie dbał jak o księżniczkę i nosił na rękach.

Gość ptasiek nastroszony
do tego co w poscie wyzej dodalbym , ze robotna

Gość do ptasiek nastroszony
ja napisałam,że taka powinna być kobieta dla swojego męzczyzny,żeby związek utrzymac. A w innych aspektach codzienności też przecież musi miec inne cechy--musi być zaradna, mądrze podejmowac decyzje itp.--ale odbiegamy od tematu, bo autorowi chodziło jaka powinna być w związku. Myśle,że z takiego kobiecego ciepła, wrażliwości i subtelności-potem tworzy sie dom i rodzina. Faceci też tego potrzebują,mimo,że o tym nie mówią i może się wstydzą!!!!! Normalni faceci, rzecz jasna.

Gość ale dyrdymały
kobieta powinna być ciepła, czuła, namiętna w łózku dla swojego mężczyzny,wyrozumiała itp--wtedy facet jej nie porzuci tylko będzie dbał jak o księżniczkę i nosił na rękach. dopóki w małżeństwo nie wpierdoli się jakaś suka sama nie potrafi zyć z mężem jak nalezy ale pieprzy ile wlezie

Gość Dr. Halina Lejzi-Arbajt aus PL
Kobieta musi być miła, delikatna, łagodna i kulturalana! facet chamem musi być albo prostakiem najlepiej! Kobiety agresywnej nikt ruchać nie będzie chciał!

Gość w mądre
przemyślane małżeństwo żadna suka sie nie wpierdoli. Jestem tego pewna!!!! Na własnym przykładzie. Mój mąż jest taki, że nie tknie nawet kijem obcej baby, nawet gdyby leżalo obok niego kilka sztuk, Masakra, z jakimi ludźmi wy się wiążecie????

Gość ptasiek nastroszony
dzięki Bogu a może losowi, przypadkowi mnie się taka kochana ciepła Żonka trafiła. aż w łeb zachodzę czym żem sobie na to zasłuzyl.

Gość ja też się cieszę,że
trafilam na takiego mężczyznę. Widocznie tak miało być.

Gość ale dyrdymały
Dr. Halina Lejzi-Arbajt aus PL Kobieta musi być miła, delikatna, łagodna i kulturalana! facet chamem musi być albo prostakiem najlepiej! Kobiety agresywnej nikt ruchać nie będzie chciał! tym razem piszesz pod innym nikiem wlasnie taka perfidna suka wlazła mi w małźenstwo i nie daje nam spokoju wydzwania do niego non stop narzuca się ta suka nie ma wstydu za grosz myślę ze mści sie ponieważ wlaśnie jej mąz wyprowadził się z domu a ją juz nie jeden posuwał do dziwek i zdradzacza trzeba być wlaśnie chamem bo kurestwo nie wyznaje kultury

Gość ptasiek nastroszony
sfustrowane niewydymane piekne inaczej feministki juz ujadają