Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgtrhgrthrw

CHCE NA DRUGIM ROKU PRZEJSC Z DZIENNYCH NA ZAOCZNE A MOJA RODZINA MI DOKUCZA !!

Polecane posty

Gość dfgtrhgrthrw

Jestem teraz na 1 roku, widzę,że jest tez ciezko finansowo z utrzymaniem się, dlatego planuję tylko ten rok dziennie, a potem zaocznie robic, a do pracy isc. Na zaoczne bym dojezdzała co 2 tyg, a w domu bym się wyżywiła przeciez, poszukałabym pracy. Zaoczne kosztowałyby mnie mniej niż podsumowujac rok dziennych :-O mieszkanie, jedzenie i inne wydatki:-O Moja rodzina mi dokucza( szczególnie chrzestna),że łooo zaoczne to nie studia,że to,że tamto... Jak ja się wkurzam:-O

Gość dfgtrhgrthrw
właśnie, tylko mama mnie rozumie, a reszta to kompletnie nie:-O ja sie czuje jak darmozjad brac na mieszkanie żeby zapłacic, a tak to poszłabym do pracy

Gość waka waka
Znajdziesz tak od razu pracę? Chyba, że na kasie albo w sklepie... a dojazdy, jedzenie podczas zajęć też kosztuje plus jakieś książi i ksero. Zastanów się....

Gość dfgtrhgrthrw
zacznę szukac juz pod koniec letniego semestru, pytac sie itd...

Gość ...ot..co...
w dzisiejszych czasach studia nie gwarantuja niczego. lepiej jak najszybciej isc do pracy i zdobywac doswiadczenie i robic studia zaocznie. chociaz jest duzo ciezej, ale myslac przyszlosciowo to sie bardziej oplaca

Gość załataj mnie
tylko co to za doświadczenie pracując na kasie albo czymś podobnym... jeśli studia zaoczne wybierze? dzienne i zaoczne to tak samo niepotrzebna strata czasu i pieniędzy

Gość jesli cie nie stac na dzienne
to zrób tak jak piszesz co cie obchodzi rodzina? mama cie popiera i to wystarczy jak beda ci dokuczac to powiedz ze ok zostaniesz na dziennych ale nich ciocia czy ktos tam a ci na pokój a ktos inny na wyzywienie...od razu się uciszą

Gość dfgtrhgrthrw
poza tym nie czuje tego klimatu studenckiego :(

Gość masz 21 lat
a chrzestna ma tylko LO? ;)

Gość dfgtrhgrthrw
jesli cie nie stac na dzienne--- o, właśnie :) tak im powiem:) u mnie w rodzinie pokonczyli byle jakie kierunki typu politologia, socjologia, ale DZIENNIE i to juz wielcy MAGISTROWIE:-O mimo tego,że nie pracuja w zawodzie lub tułają sie troche tu troche tam

Gość Majowa Panna......
Ja też bym chciała się przenieść na zaoczne, ale niestety, na moim kierunku ich nie ma, a tymczasem praca okropnie mi już koliduje z nauką :(

Gość dfgtrhgrthrw
nie, moja chrzestna jest dentystką, niestety :-O i ma hooopla na punkcie wykształcenia:-O