Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coneco traffic jest

wrrrr- jak wykopac sylwusie tarocistke z kazdego tematu?

Polecane posty

Gość coneco traffic jest

?

Gość doniesc do US
:D

Gość bajaka54
wiecie co...albo to ktos inny reklamuje w sensie ze podszywa sie pod nią ja normalnie nie wierze ze ktos o zdrowych zmysłach moze w ten sposób sie reklamowac swoja droga to swiadczy o niudolnosci tego forum i pozal sie boze moderatorów

Gość zxdhkgknc
ja nie rozumiem dlaczego do tej pory nikt z moderatorów nic nie zrobił :O Ona jest irytująca na maxa. Dziewczyny ją straszą donosem do Urzędu Skarbowego a ona nic sobie dalej nie robi z tego. A może faktycznie ktoś się podszywa pod nią ??

Gość To ona, ma komentarz za
nachalna reklame i sie nie bronilam, ja do niej kiedys napisalam, zeby nie spamowala na kafe (przez Allegro), ona mi na to, ze robi co zechce. Co do US, kazda z nas, w tym ja, straszy a ona i tak wie ze nie pojdziemy.

Gość taka jedna z forum
glupie podpierdalaczki he he nie pasuje,to nie czytajcie.ja piernicze,ale komuna jedzie

Gość no żeby to był jeden
temat to można by nie czytać i omijać. Ale jak można omijać te wielkie posty reklamowe skoro autorka wrzuca je w każdym temacie na forum i to po kilka razy.

Gość zxdhkgknc
Dokladnie, jakby jeden temat założyła i sobie podbijała co chwilę to luz ! Ale wkurwiają te spamy pod każdym tematem :O

Gość azazma
Wczoraj wyslalalm maila do US w Stalowej Woli. Podalam jej dane i linki do aukcji. Czy cos z tym zrobia, nie wiem. Mozecie wierzyc albo nie ale mail zostal wczoraj wyslany!