Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna-mama24

Maż zmusza mnie do oddania dziecka

Polecane posty

Gość trtrtrrrtg
wiem ze jest 7 miesiącu dlatego napisalam ze w Polsce jest to nielegalne

Gość lilyloo
to Ty sie usuń na 30 urodziny

Gość do helkaaaaaa
odezwało sie średniowiecze, a co powiesz tym już narodzonym dzieciom, nie mającym pracy, jaka ty pusta to az przechodzi ludzkie pojęcie, emeryt pracuje na swoja emeryturę, także lepiej nie rozrywaj sobie dupy kolejnymi porodami

Gość Smutna-mama24
Nie jestesmy patologia! Nie pijemy alkoholu nie palimy nawet papierosow. Zyjemy skromnie nie mamy luksow! Mamy 3 dzieci syna 7letniego core 5letnia i małego smoka 2 letniego! Maz tylko pracuje zarabia okolo 1600zl mamy 300zl rodzinnego! Tak jak kazdy mamy opalaty idzie zima trzeba wegiel kupic termin mam na koniec listopada bedzie dziewczynka nie mamy nic dla noworotka oddalam wszystko tez rodzinie w potrzebie. A co do antykoncepcji to bralam tabletki mialam grype jelitowa i wymiotowalam ! Tym razem podwiaze jajniki. Niewiem co robic.

Gość bhj
nie martw sie i nie czytaj glupich komentarzy. dziecko to blogoslawienstwo. modl sie. bedzie dobrze. a jak facet cie zostawi to jego problem.

Gość syl-wia33
ja b.chętnie przyjmę dzieciątko od Ciebie-sama swoich już raczej nie bede miała,staramy sie z męzem od 8 lat i NIC:(

Gość nie narzekac mi tu
a 24 to twój wiek ? no to gratuluję, w tym wieku 4 dziecko? znam taka jedna dziewuchę , w wieku 19 ltat pierwsze dziecko, potem rok po roku kolejne, tylko fajeczki w głowie i głupoty, nie wierze w to że nie jestescie patologią, jak dla mnie 4 dziecko nie pracując to juz patologia, całe zycie na opiece trzeba bylo się zabezpieczyć , pozatym nie pieprz głupot że brałaś pigułki i zaszłasz co to ma byc ? jedna na milion ? nikt ci w to nie uwierzy, trzeba bylo myslec wczesniej, a mąz jak chce niech idzie,dostaniesz alimenty z funduszu jak ci nie będzie płacił a nie mówiłam że patologia , całe zycie na zasiłkach, jak myslisz kto daje takij ja wy? to my uczciwi i nierobiacy sobie bachorów ludzie, wstawajacy o 5 rano,płacący podatki, dźwigający ciężar wychowania własnych dzieci na które od państwa nie dostajemy ani grosz w dupie mam takie rodziny jak twoja ! chcesz mieć 10 dzieci? twoja sprawa ale utrzymuj sie sama !

Gość Anulkaaaaaaggg
moja droga, a to Twój mąż nie wie skąd się biorą dzieci? Trzeba było uważać albo nie uprawiać seksu i nie byłoby kłopotu jak to Twój mąż twierdzi. Najwidoczniej on sam był kłopotem ale jego matka go jakoś urodziła. Żal mi takich ludzi i współczuje męża. Może kiedyś pójdzie po rozum do głowy.

Gość Smutna-mama 24
etam, zrobie sobie jeszcze dwoje bękarcików, a co tam? zawsze to lepiej niz pójść do pracy, dawanie dupy jest łatwiejsze, no....a potem o resztę państwo zadba i takie parobki jak wy :)

Słuchaj mam 33 lata pracowalam dopoki nie urodził sie syn ! Nie jestem jedna na milion tylko jest duzo takich kobiet! Nie biore od panstwa zadnych pieniedzy tyko rodzinne! Nie osadzaj nas bo nieznasz nas!

Gość emilkafasolka
Nie oddawaj dzidziusia!Nigdy sobie tego nie wybaczysz,a jesli ma cie zostawic to cie zostawi ten durny maz,pomysl a co by bylo gdybys owdowiala?tez bys zyla i co wymordowalabys te dzieci? Nie oddawaj dziecka do adopcji!Dlaczego nie moze byc ze swoja rodzina rodzenstwem czym zawinilo ze 3 zostawilas a 4 chcesz oddac?Bo na niego wypadlo ze 4? Nie dasz rady oddac tym bardziej ze masz juz dzieci,powiedz mezowi wprost ze sobie dasz rade z nim lub bez neigo a jesli on jest sklonny oddac WLASNE dziecko bo to tez jego dziecko to jest nic nie wartym gnojem! POWTARZAM NIE ODDAWAJ DZIECKA! DACIE SOBIE RADE JESTES JEGO MAMA TYLKO TY NIKT NIE BEDZIE GO TAK KOCHAC JAK TY BO CZUJESZ GO OD POCZATKU TO WOJE MALENSTWO NIE POZWOL ZEBY CIE NI ZNALO..ALBO WYCHOWYWALO SIE W DOMU DZIECKA wiecie co sie dzieje w bidulach? taki los chcesz mu zgotowac? bedzie malutkie i kto go przytuli jak bedzie miec kolke?kto bedzie tulil po szczepionce?kto pomoze przy zabkowaniu?do kogo powie MAMA? pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość leelou87
A maz tak cala ciaze ci powtarza, zeby oddac to dziecko?

Gość jeanneee lll
Helka, weź nie pitol, nigdzie nie jest powiedziane, że dziecko będzie pracowac na nasze emerytury, jeśli wychowa się w patologii, nie skończy szkoły / nie podejmie pracy, to na żadną naszą emeryturę nie będzie pracować, a raczej to my będziemy do niego dokładać (zasiłki/zapomogi)

Gość dWWW
ja bym nie oddała dziecka nigdy w zyciu; sama jestem matką i nie wyobrażam sobie, zęby oddać dziecko które we mnie urosło i które w bólach urodziłam sorry, ale masz męża dupka, jak może tak mówić; może niech poszuka lepszej pracy

Gość mireczkaa
mąż jest ojcem tego dziecka- chyba wiedział, że jak sie uprawia seks to mogą pojawić się dzieci? Mógł założyć prezerwatywę, mogliście sie nie kochac w potencjalnie płodne dni! Oboje nie pomyśleliście- mając już trójkę dzieci i żyjąc w biedzie (bo życie za 1900zł z trójką dzieci to jest bieda) trzeba się było zabezpieczać. Kropka. Ale dziecko już jest, więc nie rozumiem gadanie Twojego męża!! Palant! Lepiej siądźcie i zastanówcie się jak to zaplanować. Skoro oddałas ubranka to teraz porozglądaj się w rodzinie czy ktoś nie ma na zbyciu. Na allegro można kupić całe paki za śmieszną kasę. Poszukaj możliwości zarobkowania. Po prostu zrób wszystko, żeby z tej biedy wyjść! A męża porządnie opierdol za takie myślenie!!

Gość gjklllll
nie osądzajcie jej, kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. W życiu sa różne sytuacje, sama kiedyś byłam taką szczekaczka bez wspólczucia, ale nieudane małżenstwo otworzyło mi oczy. Dziewczyno bardzo Ci wspólczuję, ale podwiąż sobie jajniki. Jeżeli masz życzliwych sasiadów czy rodzinę, to może zapytaj się czy ktoś coś ma. Nie wstydz się, patrze że ludzie dzis są leniwi, nie to że nie chcą pomagać, tylko potrzeba im impulsu. Zapytaj sąsiadów z którymi masz większy kontakt i popros żeby zapytali znajomych czy rodzinę, czy mają coś po dzieciach, bo chętnie przyjmiesz i będziesz bardzo wdzięczna. dzieci sa najważniejsze i rodzina. Mam nadzieję że ja też kiedyś jeszce bedę mieć męża i urodze dziecko. pozdrawiam i jestem z Tobą.

Gość kurza zesz mezowa jajeczna
Prosze-napisz ze to prowokacja bo mi skoczyło cisnienie i zaraz urodze z nerwów!!Jestem w 33tyg. Mąż nie moze Cie zmuszac do oddania dziecka.Czy ten człowiek jest normalny?Niech za przeproszeniem bierze łopate i zapier..aby było wiecej pieniedzy.I niech wezmie cegłe i 1.palnie sie nią w jaja a po 2 w łeb. Patrycja-gdybym zrezygnowała z netu to musiała bym płacic sporą kare,moze w przypadku autorki jest podobnie?

Gość dWWW
a mężowi uświadom, że nigdzie od ciebie nie pójdzie, bo dokąd? skończysz go alimentami, żadna baba go nie zechce jak się dowie, że musi płacić na 4 dzieci; taka jest prawda i im szybciej mu to uświadomisz, tym szybciej da ci spokój. a tak swoją drogą to ja nie chcialabym bycz takim facetem, który własnego dziecka ni chce, co za śwnia

Nie od niedawna , kiedy zaczelam mowic ze trzeba po malu cos kupywac dla dzidziusia nie mamy lozeczka wozka ciuszki wiem ze jest nam cieszko starcza nam ledwo ledwo od 1 do 1. Mi sie zdaje ze on boji sie swojemj matki mieszka z nami jest straszna jedza ciagle mowi co ludzie powiedza tak bylo 2 lata temu . Teraz moze byc gorzej. Ja nie oddam tej malej kruszynki juz zamocna ja kocham.

Jesli masz termin na koniec listopada to bardzo Cie proszę-daj mi swojego maila a zrobimy Ci paczke z dziewczynami z naszego listopadowego topiku. Proszę odezwij się !

Smutna mamo-moge przysłac Ci ciuszki.łozeczko mam jedno wiec nie dam rady,wózek tez jeden.Ale kurcze spytam znajomych.moze coś się znajdzie

Gość skoro ledwo starcza od 1 do 1
to ja nie wiem jak sobie poradzicie z jeszcze jednym dzieckiem, lekarstwa, szczepienia, cala wyprawka a tesciowa nie moze jakos pomoc? chyba, ze to ona wlasnie namawia meza do oddania

Gość dWWW
tzn a co mają ludzie powiedzieć? chyba lepiej żyć w biedzie i miłości niż rozmnażać się jak króliki i oddawać dzieci; skąd jesteś?

Gość no ale skoro to juz 7
miesciac to ludzie i tak juz wiedza, a jak oddacie dziecko to jeszcze gorze beda mowic.

Gość apaulina
no włąsnei jzu i rodzina i wszyscy i tak wiedza wiec moze ta rodzina kórej ty oddałs rzeczy teraz d a tobie

Gość dWWW
a co ludzie mówili przy poprzednim dziecku?

dziwi mnie fakt,że jesteś dorosła kobietą, masz trójkę dzieci a nie potrafiłaś się zabezpieczyć. szczerze to nie wierze,że brałaś tabletki.

Jesli masz termin pod koniec listopada to jestes tak samo jak ja w 8miesiacu.Od 32tyg do 35jest ósmy.Od 36 do 40 dziewiaty. Prosze-daj do siebie kontakt i napisz skad jestes.Jesli z Wwy,Ząbek lub pólnocno-wsch okolic to moze sie spotkamy?

To jest moj meil asiula3301@spoko.pl z checia za nie duze pieniazki kupila bym lozeczko turystyczne. Bardzo Wam Dzienkuje. Tesciowa i pomoc. . . Hm ona nawet nie umi pozyczyc lyzki cukru.