Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Wymagania wobec kandydatki na żone [czesc 2] po modyfikacji.

Polecane posty

rozumiem, że Ty jesteś prawiczkiem? Albo byłeś nim do conajmniej 21 roku zycia? Skoro takie masz wymagania?

Gość Calineczka ^
Hm..., o ile dobrze zrozumiałam, to Twoja żona musiałaby zamieszakć u Ciebie w domu, studiować zaocznie (kto za to zapłaci?). urodzić i wychowywać dziecko i coś, co mnie trochę dobiło - CAŁY CZAS siedzieć z Twoją mamą (bo Ty raczej w rozjazdach :( ) A poza tym to piętro to trzeba najpierw wykończyć - za co? 4000 pl - Twojej pensji za dom, opłaty, rodzinę, studia żony, dziecko i remont piętra - MAŁÓ i to bardzo :( a jak jest ta Twoja mama, skoro już ją dajesz w pakiecie razem z sobą?

Gość Calineczka ^
A to jest Twój dom? Czy ktoś tam jeszcze mieszka, poza Twoją mamą?

Gość ***margo***
Wymagania to Ty, chłopaku, masz (głupieńkie), ale sam niewiele masz do zaoferowania i żadnych kontretów nie podajesz, a widzę, że wiele chciałbyś pominąć milczeniem. Jak dla mnie - pisze to koleś w wieku 15-17 lat. Ale, jeśli cię to bawi- baw się dobrze. Ale żony nie znajdziesz, niestety.

Gość łe he he he
i jeszcze proponuje mieszkanie ze swoją mamą w jakimś niewykończonym domu :) dorośnij chłopie! dobre

Gość drenażysta
"Charakter: -Skromna -Jakies ciekawe studia, ale nie dzienne. -Praca, tylko jakas sensowna, albo wcale. Sensowna czyli za sensowna kase. -Musi chciec miec dziecko, pierwsze szybko. -Religia - bez wymagan. byle nie narzucala swoich przekonan mi (jesli sa inne), i zgoda na ochrzczenie ew. potomstwa. -Przekonania polityczne - byle nie skrajnie lewicowe." Ty w ogóle wiesz co to jest charakter? Skromna - cicha woda brzegi rwie..... Ciekawe studia (nie dzienne) - to znaczy jakie to są ciekawe, jakiś trendy kierunek czy wg Twoich kryteriów, a może takie, żeby ją interesowały? Praca - co to jest sensowna praca? (Nie chciałbyś aby Twoja kobieta zarabiała więcej od Ciebie....) Ale zaraz potem... uwaga!!! - musi z tego zrezygnować! - bo pierwsze dziecko musi być szybko?! Zastanów się człowiek czego chcesz od kobiety!!!