Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Wymagania wobec kandydatki na żone [czesc 2] po modyfikacji.

Polecane posty

Gość klaudusia siusia siusia
to ja opowiem już o Tobie mamusi :)

Gość dziewczyny dajcie sie
chłopakowi wypisać chudzinek nie brakuje ogólnie kryteria ma niezbyt wysokie ale pewnie sam zbyt wiele sobą nie prezentuje

Gość Asia PŃ
Tak spełniam każdy. Jestem dziewicą. A interesuję się medycyną. Ten kierunek to mój cel. Ale chę cię zobaczyć :classic_cool:

A Ty, jak wyglądasz? normalnie. co moge powiedziec. 176 cm 79/80 kg jestem szczuply. dbam o sylwetke. powiedzialbym ze jestem przeczulony na tym punkcie. ciemny blond. niebieskie oczy. nic specjalnego. - Czym się interesujesz? generalnie sport, internet,nie mam jaki niespecyficznych zainteresowan. - Ile zarabiasz (skoro planujesz dziecko, to wolałabym wiedzieć na czym stoję - trzeba być odpowiedzialnym) no zarabiam troche powyzej sredniej krajowej. do czerwca teraz mam umowe. mniej niz 4000 nie dostajej na miesiac. ale kiedys mialem wiecej :( - przeniósłbyś się do mnie (mam górę w domu rodziców dla siebie), czy ja do Ciebie? ja mam gore do zrobienia :) -gdzie mieszkasz? glownie Poznan, teraz Krakow, czasami w Caerphilly (mam tam rodzine, i tez czasami robie tam) - masz mieszkanie czy dom? dom - czy mieszkasz z mamą- tak, jak jestem w domu :)

mamusia powiedziała, żebyś przyjechał po mszy w niedzielę na obiad to pogadamy :) ps. a Przyślesz mi fotkę?? plisss

Asia PŃ dobrze. tylko musze jeszcze z toba troche pogadac. musze wiedziec ze piszesz powaznie. jestes ambitna. kierunek super. mozemy jeszcze dzis pogadac poprzez skype. napisz do mnie na wertyp85@gazeta.pl.

a mamusia powiedziała, że jakby co to Twoja mama też może się do nas przenieść mielibyśmy dwie teściowe pod nosem :) hi hi

ale przy dzieciach by pomagały :)

Gość Asia PŃ
Wysłałam wiadomość. To porozmawiamy sobie już poza forum 👄

176 cm 79/80 kg jestem szczuply 176 i 80kg = szczuply, ale kobieta do 50? Kobiety tez moga byc mocno zbudowane, i przy 60kg chude (i wcale nie mam na mysli tych o wzroscie powyzej 175 cm :D)

czasem tak sie zastanawiam, czy faceci w ogole wiedza, jak wyglada kobieta, opisujac te wage w kg :D Rozumialabym "szczupla" czy "normalnie zbudowana", ale podawac wage, to juz przesada :D i to jeszcze gorna granice 50kg :D

Gość lu ne
doszłem?....ale jełop z ciebie

Gość barmankaaaaaaaaa
Jesteś przystojny Szanowny Prezesie?

Gość wredna pomarancza
Nawet jak znajdziesz tutaj laske, to i tak cie zdradzi, bo jestes nic nie wart smieciem :P

Tylko 176 cm wzrostu? Strasznie jesteś malutki, Prezesie. I żadnych zainteresowań poza sportem i internetem? Nudny typ, znaczy.

wertyp po co Ci drugi topic? :P trzeba bylo tamten podniesc, a moze to prowo? :P Nie szukaj laski na forum, tu Cie nikt nie wezmie powaznie, od tego masz potrale randkowe, fotka peel np :P