Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Wymagania wobec kandydatki na żone [czesc 2] po modyfikacji.

Polecane posty

Beznazwy nie prosilem cie o rady. w ogole nie wiem po co do mnie piszesz. sam chyba decyduje. nie wiem lubie to forum, i nie wykloczone ze znajde. jest tocalkie prawdopodobne. jak nie - to faktycznie sa inne opcje.

Gość sweet home alabama
Nie możesz być z panną, która chce iść na medycynę :P Medycyna jest wyłącznie dziennie :P

sweet home alabama: medycyne mozna tez zaocznie studiowac (; co prawda spory jest to wydatek.

Gość pierdoddd
emmm kobieta zarowno wazac 60kg moze byc szczupla jak i przy 50 mocno wychudzona... wszystko jest kwestia budowy :o to ze twoja dziewczyna wazyla tyle i tyle i wygladala przy tym tak wcale nie oznacza ze to przeklada sie na wszystkie kobiety :o naprawde trzeba być kompletnie tepym zeby rozumowac w ten sposob :o ja znalam kiedys dziewczyne, ktora na 162 wazyla 47kg i byla obrzydliwie chuda... i na odwrot nie wiesz, ze miesnie sa ciezsze? jak dziewczyna zacznie trenowac to wysmukleje, ale na wadze jej kg przybedzie :o

Gość sweet home alabama
Na jakiej państwowej uczelni można studiować medycynę?

Gość pierdoddd
a to ze studiami i praca.. zal komentowac. piszesz, ze chcesz aby miala wiecej czasu dla ciebie i jednoczesnie pracowala i studiowala zaocznie. czy ty w ogole myslisz? uwazasz ze zatyrany od pn do pt student zaoczny ma wiecej czasu od studenta dziennego, ktory ma czesto zajecia do 12? :o masz pojecie o studiach w ogole? raczej nie.. wiec skoro sam jestes bez wyksztalcenia to czemu wyzszego wymagasz? :o

Gość totalna
Rozbawiłeś mnie do łez :D Proponuje najpierw nauczyć się pisać poprawną polszczyzną :D

Z tego co wiem to na kazdej. 'Niestacjonarnie' czyli wieczorowo placac przy tym ok 8 patykow za semestr. Zle sie wyrazilam, nie sa to studia 'zaoczne' bo nie chodzisz w weekendy tylko w tygodniu, ale nie sa to tez studia dzienne.

Gość sweet home alabama
No to różnica, bo zaoczne=same weekendy. I nie wszędzie, np. w Gdańsku kierunki lekarskie są tylko i wyłącznie dziennie, np. http://www.gumed.edu.pl/415.html Nie słyszałam o możliwości studiów wieczorowych.

no przeciez pisze tam jak wol: studia niestacjonarne (wieczorowe) kierunek: lekarski lekarsko-dentystyczny farmacja analityka medyczna takze jest.

pierdoddd - przykro mi ale nie wiesz oczym piszesz. faktycznie czasami jest tak ze nie wyglada sie na wage realna, ale to wiele czynnikow o ty decyduje. miesnie sa lzejsze od taknki tluszczowej. jesli ja zastepuja, nastepuje utrata masy. jak schudniesz 3-4 kg miesni to od razu widac. wiem to z praktyki. co ty morzesz wiedziec? nic.

Gość sweet home alabama
Masz rację, ale te wieczorowe nieczęsto startują. Nie chcę Cię urazić - po prostu nie słyszałam, żeby ktoś wieczorowo chodził i żeby było tylu chętnych, żeby otwierali.

Waga: przy 170/50 moze wygladac na skrajnie wychudzona Wlosy: moze przefarbowac Praca: jesli podjela kiepska prace by pomoc rodzinie = skreslona? :o Studia nie dzienne - jesli nie pracuje, dlaczego? Charakter, zainteresowania Cie nie obchodza? Dziwne to jakies. Swoja droga ciekawe co bylo przed modyfikacja :) dobrej nocy

spoko spoko ja to wiem tylko dlatego, ze moja siostra studiuje medycyne na dziennych juz 5ty rok i mowila mi kiedys o osobach, ktore placa. Ona jest na AMB.

Gość sama slooodycz..
no i teraz nam tu prezentujesz skutki tego przeniesienia :D

Gość totalna
hehe, a co Ty sobą reprezentujesz? Co możesz dac kobiecie?

Gość sweet home alabama
Tak, z Twoją ortografią. :D

Gość sweet home alabama
@Beznazwy ale skoro to tyle kosztuje, to powariowali z cenami...

Gość sama slooodycz..
o prosze kolejny dowod - 'tesz' :DDDD

Miesnie nie sa lzejsze od tkanki tluszczowej. Co Ty gadasz?! Jesli tak by bylo, bylbys facetem przy kosci, przy Twoim wzroscie i wadze i powinienes wazyc 60kg (wg Twej wlasnej teorii). Czyli normalna waga - wzrost odjac 10kg, i odjac jeszcze 5 powiedzmy, bo miesnie sa ciezsze. Wage tak wlasnie sie liczy. Jesli ktos nie ma miesni (np. kobieta) to optymalna waga przy 160cm to 50-60kg zaleznie od budowy ciala.

Z tym, ze niektore kobiety maja i kosci i miesnie. Dodatkowo niektore kobiety maja duzy biust, on tez moze wazyc kilka kg)...

ano powariowali z cenami, ale jak sie ktos nie dostal na dzienne, a tak sie uparl zeby isc na ten konkretny kierunek, ktory jest bardzo kompetytywny swoja droga to prosze, niech sobie placi - wiecej kasy dla uczelni :)

Calluna79 nie bede sie z toba klocil. pewnie na oczy nie widzialas silowni. biceps ktory ma np. 39 cm nie wyzezbiony. bez napiecia ma z 38 (taki u grubasa). a taki wyrzezbiony ma 39 w napieciu a bez 34. tkanka miesniowa jest lzejsza. ma inna mase. i inne wlasciwosci. kosci tez roznie waza, i stad te roznice w odbiorze.