Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betaett

kaczynski mowi prawde

Polecane posty

Gość betaett

ze z pewnoscia przyjdzie kiedys taki dzien kiedy stworzy sie inny lepszy od poprzedniego rzad, ktory bedzie walczyl z kryzysem a nie z pisem. to 100% prawdy wy obrazacie jarka, ale on ma w 100% racje. tusk ma nas gdzies, ale szlachta polska tego nie widzi

Gość młody wykształcony
To co mówi Kaczyński zależy od tego, jakie łyknął akurat tabletki. To jest psychol.

Gość R jak rimmmmmmmming ?
Jarosław przegrywa bo jest sam... mało kasy traci na durne kampanie...nie wspiera do TVN i inne... jest sam bo ma swoje zasady i nie sprzedaje sie dla mnie on zawsze bedzie naj bo przypomina mi mnie ja zawsze ide pod prad mam mało przyjaciół ale jak mam to oddanych nie fałszywych którzy sprzedaliby mnie za denara żydowskiego Jarek jest taki sam.. nigdy nie wygra z tłumem tłuków :(

Gość ptasiek nastroszony
Kaczobus mowil ze zslugujemy na wiecej. enigmatyczne to bylo na wiecej czego? pomnikow smolenszczakow? podatkow? podwyzek?

To dlaczego go skazali cztery razy za kłamstwa? } I tak kłamie człowiek, który niby zawsze mówi prawdę? Czytałem uzasadnienia wyroków, nigdzie nie pada słowo kłamstwo, kłamco. :classic_cool:

Gość jksfkfkls
Niech zatańczy w tańcu z gwiazdami . Od razu go naród pokocha .

Gość betaett
przegral bo polacy sa tepi i trzeba im porzadnie dobrac sie do dupy. zostal skazany, bo w tym kraju rzadzi tusk zlodziej, manipulant, obludnik i mason.

Gość Kto wygrywa?
[zgłoś do usunięcia] jksfkfkls Niech zatańczy w tańcu z gwiazdami . Od razu go naród pokocha ." Nie podniesie tłustego dupska. :D

tusk tak kiedyś gadał Gdybym miał poparcie „grupy trzymającej media i zagonił krowę z pastwiska przed kamery a pod spodem napisał, iż obiecuje „Cud Gospodarczy, aby żyło się nam lepiej, to jestem pewny, że i tym razem głupi lud by to kupił. http://freeisoft.pl/2010/04/teczka-personalna-donalda-tuska-jaka-byla-droga-do-politycznej-kariery-pana-premiera/