Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyChocolate

Czy wg Was istnieje realna szansa na koalicję PO-Palikot?

Polecane posty

Gość mam nadzieje ze nie
nie po to Palikot odszedl z tej zaklamanej partii, zeby z nbia w uklady wchodzic bo sie Palikot dobrze sprzedaje :O

Gość ja86sia
myślę, że wystarczy PO-PSL, bo Palikot w swojej partii ma same anonimowe twarze, nikt nie wie co to za ludzie... ale może będzie skuteczną opozycją pilnującą rząd :)

Na nieoficjalną tak. Tzn. pewne projekty poprze Palikot, pewne może część Platformy.

Gość sama slooodycz..
nie. tusk wykluczył taką możliwość. palikot tez podczas debaty nie wydawał sie zainteresowany. stawiam na sld

No dobrze, ale PO ma większość głosów. Dla Palikota byłoby to na rękę. Tylko czy PO jest na to gotowe? Czy wybiorą bezpieczny PSL? Co jest bardziej prawdopodone? Psl właśnie. Pytam czy jest szansa na Palikota?

Gość R jak rimmmmmmmming ?
mam nadzieje ze nie nie po to Palikot odszedl z tej zaklamanej partii, zeby z nbia w uklady wchodzic bo sie Palikot dobrze sprzedaje hahah śmieszne że niektórzy w to wierzą:D palikot dobrze sie sprzedawal będąc w PO odłączył sie i udaje skłonnosci lewicowe by zwiekszyć wpływy jego 10% + 38% pO = 48 % pozamiatane :) ciołki z was. Palikot zawsze bedzie z PO

Już się nie mogę doczekać wyników. Sondaże jednak mogą się mylić. Wystarczy, że 2%, a może to być różnica mandatów taka, że PO będzie tworzyć koalicję z Palikotem, od czego narazie ucieka

Gość no donald ubiecał
brak koalicji z palikotem , trzeba mu wierzyć on zawsze słowa dotrzymuje :D

Tusk jest premierem, powinen mieć na uwadze, że aż tylu wyborców wybiera tak innowacyjną metodę ratowania państwa jaką przedstawia Palikot. Palikot działa krótko. Kto wie ile miałby głosów gdyby wybory były za miesiąc. Być może wyparłby PiS

Gość NOSTRADAMUSKA
dla niepoznaki teraz PO podpisze koalicje z PSLem ale za pare miesiecy bedzie afera i cudowne" (jak cuda tuska) połaczenie z Palikotem i wykończenie PSl u (skończy sie rozwązaniem PSLU!(

Gość kiedy pytają mnie..
bedzie koalicja PO-PSL-PALiKOT :O:O:O:O:O

Gość kwartnik
hahahaha co teraz zrobi Palikot ? oczywiście jest sukces i teraz tak , musi zrobić weryfikację ludzi i stanowisk w swojej partii a jutro w południe spotka się z Tuskiem na opijanie zwycięstwa i przedstawi swoją listę kandydatów do Sejmu ale partia Palikota za trzy miesiące i tak zmieni nazwę i profil , Palikot to Cwaniak nad Cwaniakami ale jak wiadomo każdy król miał swojego Stańczyka :)

jasne, tak samo jak istnieje realna szansa że zginiemy z głodu a nasz kraj stoczy się na dno... witajcie w POlsce :)

Gość nasz kraj już jest na dnie
:o🖐️

i tak oto młodzi ludzie którzy chcieli reform(rewolucji) zostali oszukani przez palikotełe ktory połączy sie z PO no i bedzie dalej to samo czyli jeden wielki syf ...

Gość Patrząca z boku
HAHAHAHAHAH pojeeeebalo was do reszty:D PO +palikot =dramat, tragediai jeszcze większy syf w Polsce niz jest:/ Wybraliscie slonce peru znowu:D barany w stadku:D kolejne 4 lata nic nie robienia, kolejne 4 lata wmawiania ciemnocie,ze jestesmy zieloną wyspą i dumą na tle europy:D:D:D ale mam z was pooooolew:D

Gość ja86sia
"nicnierobieniem" to się zajmował PiS z Kaczorem na czele...

Gość Patrząca z boku
No Domek sie narobił:D Expose Tuska z obietnicami trwało dluzej niz wszystkie odcinki mody na sukces a jemu udalo się tylko podniesc podatki:D no ale ma kolejne 4 lata:D teraz pewnie podwyzszy dlug publiczny,bo jeszcze Grecji nie dogonilismy:D durnota i ciemnota w Polsce hahaha:D

nie jestem za PISem ale tym nic nie robienie przynajmniej nie zaszkodził polakom, a to co PO zrobiło to sa jaja...

Gość Patrząca z boku
LadyChocolate zatkało kakao?:D oglądasz zdjęcia paligniota?:D