Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczycie

Wybraliście PO owieczki

Polecane posty

Gość zobaczycie

teraz czekają was drakońskie podwyżki wszystkiego, zarabiający 3000 zł netto będą ledwo żyć, Ci 1500, bądą głodować, bezrobotni krzyczeć bo będą umierać z zimna, głodu rozpaczy, jednak nikt nie bedzie im chciał pomóc, bo każdy bedzie w swoich pomieszczeniach klitkach ściskając się modląc aby nie być bezrobotnym. PO czyli pupilek Syjonistów z Izraela do tego doprowadzi do tego - zobaczycie, ale co tam sami poszliście! Gratululacje!

Gość zobaczycie
hahaha już się boicie, Kryzys to nic innego jak sztuczny twór stworzony przez syjonistów z usraela a PO jest ich ręką w Polsce

Wolimy 50 zł za bochenek chleba jak powrotu Kaczyńskiego do władzy. Przez te dwa lata rządów cofnęli nas o 20 lat do tyłu. :o :P

Gość zobaczycie
bo POLSKa ma drakońskie pożyczki zaciągniete na poczet budowy różnych pierdół, teraz wszystko wyjdzie na jak 2012 bedzie kulminacja to jest sposób syjonistów na podporządkowanie sobie owieczek!

Gość Nasturcjaa
Myrevin "cofnęli do tyłu" typowy wyborca PO :O:O:O

A dlaczego maja nastąpić te podwyżki? } Stara śpiewka, kryzys, jesteśmy zieloną wyspą, może być u nas drożej jak tam gdzie zieleni nie ma. :classic_cool:

Jarosław K.K. chciał wziąc dużo większe kredyty... } Poprosimy kłamcę o jakieś konkrety. 😴

A tymczasem to wyborca pisiowy albo korwinowy... Pewnie teraz się nie przyzna... } Nie bardzo kumam, nie chodząc na wybory to czyim jestem wyborcą? o.O

Gość zobaczycie
Myrvin twój mózg się "COFA do Tyłu" a jak Ci się cofnie coś do przodu, daj mi znać. podatek 23 % było namiastką, grabierz Waszych emerytur również, bo wtedy Polska by padła przed wyborami, a teraz czeka exodus. Pod pretekstem kryzysu bedziemy głodować, najgorzej najbiedniejsi, chorzy, dzieci, samotne matki, potem klasa średnia zubożeje, zostaną POwcy i ich rodziny. No i banksterzy od syjonistów!

Gość zobaczycie
PIS to samo jest co PO, wyboru nie ma, nie trzeba było iść głosować BELGIA nie ma rządu i sobei radzą, nie wprowadzają cięć, bo nie ma kto głosować i tak powienien Polak zrobić, nie głosować Wtedy byśmy pokazali gdzie mamy polityków, zapamietajcie ten dzień, za rok bedziecie płakać, to wam obiecuje

Jak tylko uzyskam te o które prosiłem na moim topiku... } :D a to jest śmieszne.. nie pamiętam byś mnie o coś prosił.

Gość zobaczycie
Reforma oznacza przede wszystkim o wiele niższe emerytury dla osób oecnie wchodzących na rynek pracy... W OFE nasze składki byłu inwestowane, czyli pomnażane, co pozwalało na osiąganie wyższych emerytur w przyszłości. Niestety te czasy mijają... a niższe składki do OFE oznaczają mniejsze świadczenia emerytalne. Do tej pory odprowadzaliśmy w sumie jako pracownicy na rzecz składek emerytalnych 9,76% podstawy wynagrodzenia. Po reformie ten aspekt się nie zmieni. Z OFE obcięto nam 5% składek, które trafią prosto do ZUSu. Jest to z pewnością niekorzystne dla przyszłych emerytów, ponieważ ZUS(FUS) nie zajmuje się inwestowaniem naszych oszczędności... TAK TAK NIE ZAGRABIONO NIC, TYLKO MOJĄ KASE Z OFE PRZEKAZANO DO ZUS, CZYLI W RECE PEŁOWCOW

Gość zobaczycie
to może ty się przedstaw, skoro pytasz mnie o imię, odnosząc się do twojej sygnatury, to człowiek dobrze wychowany najpierw się pierwszy przedstawia, a potem pyta o to z kim ma przyjemność.

Gość zobaczycie
Amirol, państwo twoją kasę nie przeznaczy na twóją emeryturę, lecz na spłaatę sztucznej dziury budżetowej. Państwo nie generuje dochodu dla Ciebie, lecz dla siebie, obligacjami spłaca się zadłużenie. Ofe to twoja prywatna emerytura, już FEDEK móiła że dla nas młodych 20 -30 letnich, nie wystarczy emerytura, trzeba odkładać kasę TO SĄ JEJ SŁOWA, słuchajcie swoich MISTRZÓW

Gość ja86sia
@zobaczycie dzięki za wróżby :) ale jednak nie bez powodu wolimy to niż Kaczora

Gość zobaczycie
obiecuje jako osoba anonimowa, nie musze się przedstswiać. Mam do tego prawo, w koncu wolny kraj... o nie przepraszam PO rządzi, to nie taki wolny...

Gość Patrząca z boku
wy byscie woleli jesc suchy chleb zeby tylko nie Kaczor:D na przekór sobie i wszystkiemu wolicie klepac biede byleby kaczor nie wygral:D POpaprancy:D

Gość zobaczycie
Joasia, ograniczona jesteś, myślac że moze być tylko PO czy PIS zadnij też nie lubię PIS, nie jestem za żadną z Partii, bo wiem co się dzieje na scenie politycznej Ty jesteś marionetką, no ale lubisz być dymana to nic dziwnego, że takie masz POGLĄDY

Gość Patrząca z boku
Amirol Kibi jaki kryzys?:D przeciez donek ciągle mowi,ze w Polsce nie ma zadnego kryzysu,wszędzie jest ale tylko Polske omijają kryzysy:D i ze u nas jest raj:D

Gość zobaczycie
Ammirol kryzys powstał przez Banki chłopie obudź się, przez sytem finansowy przez lichwę, pieniądz nie jest generwoany w mennicy lecz tworza je banki z powietrza. PO PIS SLD Palikot PSL PJN to marionetki banków, wybierając ich wspieracz IMF i World Bank, czyli syjonistów chcących zawładnąć wami, waszym życiem przez strach i to nas czeka! Jedyne wyjśce to nie głosować, nie iść na wybory i protestować, przeciwko tyranii wyzyskowi. Mamy na świecie technologie potrafiący wyżywić każdego człowieka, na ziemi, ale banksterzy nie chcą do tego dopuścić, bo wtedy stracą nad wami kontrolę.

Gość Patrząca z boku
Amirol Kibi przed chwila pisałes,ze jest kryzys:D hahaha jak mozna byc takim naiwnym:D polska to zielona wyspa masz racje:D przekonacie sie za kilka lat kto będzie obok grecji:D a tymczasem sluchajcie dalej bajeczek w tv:D

Gość ja86sia
@zobaczycie ograniczony to Ty jesteś pisząc, że "lubię być dymana" czy też, że jestem "ograniczona" bo wypowiedziałam się na temat niewątpliwie dwóch najsilniejszych partii (tylko te dwie miały powyżej 30% głosów, jakbyś nie wiedział...)

Gość zobaczycie
Smutne to są ludzie tacy jak Ty niestety. mam nadzieje, ze się mylę naprawdę!!! Nie liczyłbym jednak na to! Dobranoc

Gość zobaczycie
tak, bo bardzo mądre fakty w TVN mówią Ci całą prawdę ograniczony umysł zawsze będzie negował rzeczywistość, dopóki rura Ci nie powie idź sie wyszczaj tego nie zrobisz. Przykra rzeczywistość, gdzie TV staje się mentorem i jedynym wyznacznikiem w pytaniu prawda / fałsz. Skrzywiona psychika, nie jest to twoja wina, ale problem w tym, że tkwisz w tej iluzji, tylko dlatego bo inni tak robią. to taki owczy pęd włąśnie... owieczki teraz idą do strzyżenia i zobaczymy na ile was da rady uje*ać za przeproszeniem!