Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnyyX

Wasze PO wasz BUL

Polecane posty

Gość xnyyX

Chcieliście kvrwa PO na następne 4 lata to będziecie mieli paliwo po 8,30zł marzec 2012rok.chleb po 3.90zł masło prawdziwe po 7.20zł.Energia Elektryczna wzrost o 42% czynsze mieszkalne wzrost o 29%.O Autostradach zapomnijcie..Wyprawka do szkoły dla dzieciaka od 17stycznia 2012 900zł dla szkoła podstawowa 1600zł szkoła gimnazjalna 2158zł dla ucznia szkoły średniej.

Gość tyhteyrey
Jeśli chodzi o energie, to pakiet klimatyczny już dawno został podpisany. Mamy wiatraki Siemensa, tylko jeszcze wiatru brak, ale nie martwcie Tusk będzie dmuchał.

Gość ja86sia
jakoś to przeżyjemy :)

Gość xnyyX
dla mnie te wybory są sfałszowane.Ten rudy idiota nie miał prawa bytu wogule jako premier...Śmierdzi mi hujeem na kkilomter ..te wybory były ustawione

Gość Te wróżka-nie możesz sobie
wywrózyć wypowiedzi w poprawnej polszczyźnie?:O

Gość xnyyX
ile jeszcze możemy żyć w takiej niewoli???.Czy nie nadszedł czas żebyśmy wkońcu wyszli na ulice i walczyli o swoje??..kurwa szczerze byłem u kolegi ostatnio w Belgi jak jego znajomi dowiedzieli się ile zarabiam na euro to jakies 400euro.To mi powiedzieli że śmieciarz u nich ma minimum 600 euro.No i jak tu z takim skurwysyńskim kraju żyć?

Gość tez mi sie wydaje
ze to wszystko jest ustawione. eliminacje zaczeli od smolenska.