Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanietakiedziwne

Szanse sa chyba sa ;]

Polecane posty

Gość Pytanietakiedziwne

Da sie odzyskac osobe ktora sie stracilo ?? osoba ta latala za mna kilka msc, ja niestety podchodzilem do tej znajomosci jako zwykly kolega...teraz kiedy ja jetem po uszy zakochany, ona nie widzi dla nas szans. :( Dodam ze w meidzy czasie kilka razy ze soba 'schodzilismy sie i rozstawalismy w dosc krotkim okresie czasu (2msc) wg niej ten zwiazek zostal przchodzony;/

Gość bbbbbbbbc
a co Ty ja pytasz ?? rob swoje, a moze cos z tego wyjdzie. ja bym sobie darował bo sa małe szanse ale jak masz ochote. tylko wez człowieka nie pytaj: a moze bysmy byli razem? tylko ja podrywaj

Gość eesadasdas
e tam male, warto probowac :) jak sie chce to mozna osiagnac wszystko;]

Ja powiem szczerze, że ciężko naprawić sytuację, kiedy się kogoś oleje, a potem nagle zmieni zdanie. Zazwyczaj taka spławiona osoba (czy to kulturalnie, czy po chamsku- ale zawsze odrzucona) czuje się urażona i chce pokazać "jak to jest". Zresztą zależy od człowieka, ale zapewne w większości przypadków łatwo nie będzie. No, ale nie masz nic do stracenia, jak Ci zależy to próbuj. :P

Gość ProjektTrotyl
nic do stracenia nie ma sie, a kobiety sa niezdecydowane ;]

Gość zxcvmnbv
teraz musisz dużo "pracować" nad waszą znajomością... przestań naciskać - może samo wyjdzie za jakiś czas

Gość Pytanietakiedziwne
Nie naciskam bo to ostatnimi tyg nie pomoglo...powoli i spokojnie...musi mi sie udac.

Gość pietruchhowyy
chyba sa ;]

Gość hghj
pfffy. z braku laku i kit dobry. co nagle się stało, że tak się zauroczyłeś? wróci potulnie do ciebie i się nią znudzisz. jara cie tylko to,ze chwilowo nie możesz jej mieć i ze ścigasz króliczka. uciekająca przynęta i tylko tyle.

Gość Pytanietakiedziwne
nie nie, analizowalem to juz setki razy i jestem siebie pewien w 1000% ;]

Gość hghj
w 1000% ? to walcz, na co czekasz? jednak co daje ci tą pewnośc? przecież miałeś ją przy sobie, biegała za toba i nic, a teraz co się tak nagle odmieniło? zastanów się nad przyczynami. jakie są jej zalety a jakie wady? co daje ci tą pewność? może samotny jesteś? w tej chwili brakuje ci kogoś i dlatego o niej myślisz. zmiana jej postawy, huśtawka emocjonalna i przypisujesz to miłości. skąd wiesz, że to nie emocje związane z adrenaliną i gonienia króliczka?

Gość Pytanietakiedziwne
Walcze, staram sie...tylko nie bardzo mam pomysl jak to zrobic zeby tego nie spieprzyc i nie pokazac sie jak jakis desperart;/ Nie jest t kwestia samotnosci, bo zawsze mi to pasowalo i zylem ze tak powiem 'szybko'. Normalnie w takiej sytaucji olalbym to wszystko i szedl dalej do prdzou jak analogicznie wiele razy w przeszlosci...minelo juz sporo czasu odkad ja znam i jestem pewien ze zalezy mi na niej jak na nikim innym. Uwielbiam z nia spedzac czas, rozmawiac, patrzeć na nia itd... Myslalem juz o tym tysiace razy...nie wiem czy to milosc bo chyba nigdy nie bylem zakochany jakos tak powaznie, ale wiem na pewno ze zalezy mi na niej jak na nikim dotad.

Gość krkrkr
nie jesteś facetem, prawda?

Gość Pytanietakiedziwne
yhy

Gość cgdfhgjvfhjfc
nie bądź pantoflem 1 zasada. zdecydowanie, pewność siebie, kultura i brak okazywania że jest mega ważna- nutka niepewności pomoże. kobiety potrzebują przestrzeni, a nie lepiących się facetow, których mogą zdominować. z czasem coś subtelnego się wymyśli jak połknie haczyk( wtedy jakieś kwiatki uruchomisz od czasu do czasu, ale teraz tylko zimna logika) utrzymuj kontakt, ale nie bądź mega wylewny i nie rób za cierpiącego romeo. nie zwracaj uwagi na porażki, bądź jak wojownik. olej co złe i stanowczo dąż do celu, bez zbędnych emocji w stosunku do niej i bez naprzykrzania się. zaskocz ją. zapros gdzieś gdzie będą emocje(np. adrenalina park) przypomni sobie co w tobie widziała, stara miłość nie rdzewieje.

Gość cgdfhgjvfhjfc
konsekwencja chłopie, ona może się kryguje bo jej dałeś kosza. niech widzi, że twoje słowa to nie słomiany zapał. konsekwencja wystarczy. ona może sprawdza ile warte są twoje słowa- przejechała się raz.

Gość Pytanietakiedziwne
Jej dzieki, cos takiego wlasnei chcialem przeczytac - dobry motywator. Wielkiiiee dzieki :)

Gość ajkfka
ależ proszę, powodzenia.

Gość Pytanietakiedziwne
Heh dzieki Wam wielkie :) dostalem znowu przyplyw pozytywnej energii :) Faktem jest ze mowila ze nie widzi dla nas w ogole szans, ale kilka razy tak mowila juz wczesniej i wracala...udowodnie jej to i pokaze jak mi na niej zalezy :) Milego dnia Wam zycze!

Gość nie badz miekkim siuskiem!
nie byc miekkim siusikiem!

Gość dsaddsada
Robaczek ...wow :D

Gość alicjaxxxx
no ciekawy wątek..

Gość Pytanietakiedziwne
ciekawy ?;]

Gość alicjaxxxx
tak, bo faceci też widze maja takie dylematy:)

Gość alicjaxxxx
i to miłe.........ech gdyby każdemu zależło tak jak Tobie,,,:(((((((

Gość Pytanietakiedziwne
to ze zalezy to niestety tylko polowa sukcesu :) ...madry po szkodzie;/

Gość PoCoToMiByło
spróbój swoich sił..może akurat są...:)