Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adelajda82

Los płata figle na wszystkie mozliwe sposoby..)

Polecane posty

Gość adelajda82

Jestem po długoletnim związku małżeńskim mimo tego , ze mam 30 lata poznałam smak życia.Rozczarowanie , szczęście przeplatane raz jednym raz drugim . Myślałam zawsze , ze mój eks maż to jest to czego w życiu chciałam i to co miałam to maximum szczęścia i miłości . Jednak życie jest przewrotne i stawia nas w rożnych sytuacjach i testuje każdego dnia. teraz wiem , ze mój eks partner mimo 35 lat nigdy nie dorósł nigdy nie był tym kim powinien być , teraz wiem , ze dzięki niemu zrozumiałam kim tak naprawdę jestem ja sama. i czego oczekuje od 2 osoby. Czego trzeba oczekiwać i co trzeba dawać by być szczęśliwym w życiu. Zafundowanie kobiecie traumatycznych przeżyć przez faceta uczy i to bardzo uczy . Przez 3 miesiące dostałam taka szkole życia , ze te wszystkie 11 lat stały się niczym w porównaniu z tymi 3 miesiącami. Teraz na nowo odbudowuje swój świat , wiarę w prawdziwa miłość KTÓRĄ DOSTAŁAM DZIĘKI MŁODSZEMU FACETOWI. ZROZUMIAŁAM , ZE KTOŚ KOCHA MNIE TAK MOCNO , ZE TRZEBA TO UCZUCIE ODWZAJEMNIĆ I MIMO WIEKU NIE STAWIAĆ NA STARCIE MINUSA. TERAZ WIEM , ZE MOJE ZYCIE ZACZYNA SIĘ OD POCZĄTKU , MUSZE BUDOWAĆ WSZYSTKO OD NOWA , ALE NIE ŻAŁUJE BO MAM PRZY SOBIE KOGOŚ Z KIM WARTO TO ZROBIĆ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować