Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DETERMINACJAAA

5 kilo do konca listopada z DETERMINACJA

Polecane posty

Gość DETERMINACJAAA
dzieki neutralizowana:) skad taki fajny nick?

laseczki pomóżcie co moge zjeśc na kolacje? jestem na 1000 kcal i mam "do wykorzystania " 200 na kolacje a nie mam pomysłu

Gość DETERMINCJAAA
zapraszamy:)

Gość DETERMINACJAAA
aaa zapomnialam o spowiedzi -goracy kubek pomidorowa(100kcal) -lazania z zielona salata (700kcal) -gruszka mala (70kcal) -kurczak na parze z ananasem (250kcal) -ciasto czekoladowe (500kcal) i do jutraaa;)

Gość agnichcha:)
spowiedz wieczorna: -salatka warzywna z jogurtem(200kcal) -2 kanapki chleba chrupkiego z pomidorem i ogorkiem i salata(60kcal) -200ml jogurtu(140 kcal) -pare groszkow kakaowych(100kcal) -plasterek szynki,plasterek zoltego sera(100kcal?) -papryka ze sloika(?kcal?) duuuzo wody z cytryna:)

Gość szkoda waszego czasu
nie rozumiem jak mozna udawac, ze jest sie na diecie i wpieprzac tyle słodyczy????Dorosłe kobity....masakra, w tygodniu na diecie ciastkowej a potem w weekend wpierdalanie i nadrabianie tego, co sie straciło. Ale czego tu oczekiwac....czy ktos, kto pisze WEKENT zrozumie cos z zasad zdrowego odchudzania????Zróbcie cos ze sobą na powaznie, albo nie zawracajcie głowy.Tak, tak, wiem, to wasza sprawa i to tylko troszke czekolady i nic sie nie stało, jeden dzien...Ale dorosły człowiek to powinien umiec spojrzec prawdzie w oczy a nie wypisywac infantylne bzdury i zasmiecac forum.Do roboty kobiet, a nie wpieprzac ciastka.Przestancie sie usprawiedliwiac.

Gość jaki z tego wniosek???
I jaki z tego wniosek????-ano taki drogie panie,ze tylko orły ortografii moga schudnać:D:D:D I na nic te wszystkie diety......:( Bidulki jestesmy-a wlasciwie ja:O.,ze tez wczesniej taki geniusz jak pani wyzej nas nie uswiadomil.....:O A tak na powaznie droga paniusiu,to po -1-nikt tu nie napisal,ze sie odchudza wedlug zasad zdrowego zywienia...,a po -2-gdyby KAZDY DOROSLY CZLOWIEK mial taka silna wole,ze jak postanowi ze nie bedzie jadl slodyczy to tak bedzie-to nie byloby grubasow na swiecie....:D i o tym wie nawet najwiekszy analfabeta:D:D:D Pozdrawiam:P

zapomnialam sie ,,ujawnic'':Ptj. podpisac:) agnichcha:)

Dziewczynki, fajnie się was czyta .przyłączam się, o ile mogę... 160 cm, 62 kg 32 lata 5 kg to u mnie konieczność Jutro zdam relację z 1 dnia walki, ale obawiam się że będzie ciężko bo jestem przed @

Dziewczynki, fajnie się was czyta .przyłączam się, o ile mogę... 160 cm, 62 kg 32 lata 5 kg to u mnie konieczność Jutro zdam relację z 1 dnia walki, ale obawiam się że będzie ciężko bo jestem przed @

Gość DETERMINACJAAA
Aniese witamy w klubie kreatywnego odtluszczania ;) Agnicha nie trac cennego czasu na dysputy. Dziewczyna chce pomoc, produkuje tekst, co prawda w niezbyt wyszukanej polszczyznie, ale docen dobre checi skryte pod niezbyt eleganckim tonem i nie jedzmy tyle ciastek pro publico bono lol:) Z samej analizy tekstu widac pewne schematy wyniesione z domu, a temu ciezko zaradzic. Ja w kazdym razie chetnie przeszlabym na zdrowe zywienie, ale po prostu nie mam na to ani czasu ani mozliwosci ze wzgledu na charakter mojej pracy i zycia rodzinnego. Moze z czasem sie to zmieni, ale na razie chce po prostu zejsc do rozmiau 36, czyli zgubic drobnie 5kg;) Dziekujemy za wszelkie cenne rady i wskazowki, oczywiscie jesli beda wyrazone w uprzejmiejszej formie, na pewno docenimy jeszcze bardziej:) dzisiaj 58,7:) czyli 3,7 do celu. Aha - to tylko ja tak mam czy wam tez ciezko zwlec sie z wyra rano? na szczescie koty budza mnie przerazliwym miauczeniem, bo budzik juz poszybowal do drugiego pokoju:P

Gość DETERMINACJAAA
na topiku cisza,wiec ja rzuce -miseczka musli z mlekiem -salatka losos z ziemniakami -salatka owocowa do konca dnia mam zamiar przezyc na 2 gruszkach i 4 sliwkach :) i tonie wodyyyy aha - 1 godzina tenisa na zamknietym korcie

ladnie idziesz Agatko:) Ja sie dzis nie wazylam,jutro to zrobie...:) Cos mam dzis dolek jakis... Zjadlam troche pieczonej ryby z brokulami,winogron i wypilam troche jogurtu... moze sie wezme w koncu za jakies cwiczenia....,lenia mam niesamowitego:P

czesc aniese:) Dawaj znac jak Ci idzie,bo tu wszyscy sie ,,dolanczaja'' a jakos malo kto pisze:(

Gość DETERMINACJAAA
Agnicha nie masz co mieć wyrzutów sumienia ... taka pogoda) ja wreszcie po pracy ... ku ucieszy złośliwych... produkuję muffiny bananowo cynamonowe i coq au vin :) bez podżerania jak na razie ... minimalnie:P

Cześć dziewczynki, wczoraj do was dołączyłam ale niestety tylko słowami bo czynami to kiepsko dziś był, jestem przed @ zjadłabym konia z kopytami (a przed chwilą 3 kawałki pizzy) ale od jutra daje słowo- dieta!!

Aniese-trzymam cie za slowo!!:P Jak bedziesz miala gloda to zaraz pisz i bedziemy radzic;) Agatko_co produkujesz??????????????????????????????????????

Witam. Jestem z wami. Dzisiaj zjadłam barszcz czerwony z 2 krokami chleba później 2 kanapki z kiełbasa i pół grejfruta. Nie wiem czy to dużo czy mało, ale mniej nie daje rady jeść jak narazie.

mysl pozytywna-napisz mi jak masz na imie-bedzielatwiej:) To co zjadlas jest ok....ale zamien chleb zwykly na ten chrupki...,ja nigdy tego chrupkiegonie jadlam,ale teraz sprobowalam i jest dobre,powaga!!!!a ma tylko 20 kcal ! Agatka-jestem pojednym drinku:P Masakra:P Wiem,ze nie wolno,aleeeeeeeee,co tam:) Kreci mi sie w glowie jak na karuzeli,heheheh,to chyba z tej diety....:P Buziole moje dietole:D

wiatm was laski dzis jeszcze do was nie pisalam. trzymam sie mniej wiecej planu (chyba bardziej wiecej mniz mniej wiec ok hehe) ale ostatnio wieczorami czuje sie zmeczona i strasznie mi zimno nie wiemczy to przez jesien czy przez diete. dzis na szczescie nie dalam ciała . zobaczymy co bedzie jutro ;) buziaki dla was

rozumiem,ze mozna jesc ... mało.. albo niezdrowo :P ale wpieprzac praktycznie same węgle i liczyc na to , ze sie schudnie to normalnie kosmos :D gratuluje głupoty co niektórym..🖐️

CZESC:) Waga-48 i troszke:) Po wczorajszych 2 drinkach,zle sie czuje:O,glowa mnie boli i ogolnie do bani:( Chyba wezme sie za mycie okien...-na kaca najlepsza praca podobno.... Co tam u Was?

agnichcha słońce gratuluje magicznej 48 (magicznej dla mnie) ehhhh zazdroszczę ale w znaczeniu pozytywnym!!!! wczoraj wieczorem waga wskazała 52 i troszkę dziś rano miałam sie zważyć ale zapomniałam ;)

i ty sie doczekasz Nataszko:) Ja jestem nizsza od ciebie i musze zejsc do przynajmniej 46kg:) Wtedy czuje sie najlepiej...,ale teraz juz tez nie jest zle,bo boczki mi gina i to widac:) dzis sie juz nie waz tylko jutro rano:)Bedziesz zadowolona mysle;)

posłucham twojej rady i zrobię skok na wagę jutro. nigdy tyle nie ważyłam moja najniższa waga to 50 kg. wtedy czułam się dobrze. ale potem przyszła zima i przybyło mi 4 kg i zaprzestałam barc hormony- to pewnie tez sie jakoś na mnie odbiło bo potem znowu do nich wróciłam na 4 miechy i wielkie bum się ze mną działo. ale teraz jestem tak zdeterminowana jak nigdy ;)

a jakie bierzesz hormony???nie pamietam czy juz cie o to pytalam?Ja tez biore i tyje od tego gowna:O

teraz mam 7 dni przerwy i nie mam apetytu(to akurat bardzo dobrze...),ale widze ze sie pase od tego cholerstwa.... Podobno hormony maja to do siebie ze zatrzymuja wode w organizmie...:O

ja biore novynette ale jeszcze tylko do konca listopada. wsumie są dla mnie najlepsze tak twierdzi moj lekarz a jemu wierze w ciemno jest na prawde dobry w tym co robi ;) pamietam jak zaczełam je brac schudłam jakies 5 kg nie bedac na jakies diecie. nie wiem dlaczego tak się stało. moja siostra na początku tez tyla od hormonow ale zmieniła tab. i lekarza;) i sie uspokoiło. hmmm widocznie masz nie najlepiej dobrane bo teraz robia takie tabletki od których sie nie tyje- pod warunkiem ze sa dobrze dobrane tak twierdzi moj lekarz i fakt cos w tym jest.

tak,pewnie masz racje...,tylko ze ja nie biore tabletek-anty.... i z doborem za bardzo nie mam chyba wyboru. Zatrzymal mi sie okres i mialam wszystkie objawy menopauzy...:O Poszlam do lekarza ,zrobilam badania,i wyszlo ze jajniki nie pracuja a wyniki mam jak u 50-letniej baby! Niby za wczesnie na menopauze(mam 32 lata!),no ale zdarza sie....:O W kazdym razie mam brac hormony ,,zastepcze ''przez 6 miesiecy i odstawic....moze jajniki sie obudza... Biore to dopiero miesiac,nie jem duzo,ale tyje cholera jasna....,celulit zrobil mi sie okropny...:Ono wiec zaczelam sie odchudzac...Ciekawe co bedzie jak znowu zaczne brac-od jutra....Czy waga pojdzie w gore...?Juz sie martwie na zapas....:O Jak sie pozbyc wody z organizmu-moze ktos wie? Skoro te hormony zatrzymuja wode,to jak ja,,wydalac''skutecznie????