natlka91 0 Napisano Październik 10, 2011 Mam pytanie... Miesiączka skończyła mi się 3 października br , czy mogło dojść do zapłodnienia 9 października ? Mój cykl ma 30 dni. A miesiączka jest przez 7-8dni . Proszę o odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 10, 2011 czyli to był Twój 13-14 dzien cyklu? (7-8 dni miesiączki + 6 dni bo tak zrozumiałam) owszem, mogłaś wtedy zajść w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natlka91 0 Napisano Październik 10, 2011 Dobrze zrozumiałaś. Też mi się tak wydaje ... Ale to dobrze bo bardzo bym chciała mieć dziecko:) Dziękuję za odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Owszem mogłaś zajść w ciążę Napisano Październik 10, 2011 Byłaś bardzo blisko dni płodnych.bo jeżeli cykl masz 30 dniowy to owulacja przypada około 16 dnia cyklu(+,-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huuhukbbm,dfihfsnblkvb Napisano Październik 11, 2011 Nawet jesli nie mialas jeszcze dni plodnych to jesli plemniki Twojego faceta sa silne, przetrwają te3 dni i dorta tam gdzie trzeba jak Ci sie juz zacznie owulacja.. wiec bardzo prawdopodobne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natlka91 0 Napisano Październik 12, 2011 Dziękuję za odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach