Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kludyna>malutka

dał mi kosza

Polecane posty

Gość kludyna>malutka

Miałam faceta przez 3 lata. Oboje mamy po 30 lat. Nie chciał ślubu, nie chciał mieszkać razem, o dzieciach nie wspomnę. Wiódł swobodne życie podstarzałego kawalera. Imprezki zalewanie pały z kumplami, podrywanie koleżanek. Przy mnie zgrywał świętego i pokrzywdzonego a za plecami szalał. Teraz to wiem, bo nagle wsyztskim się otworzyły usta kiedy ze mna zerwal. Niedawno przyszedł do mnie i oznajmił, że jedyna kobieta, którą kochał jest jego była i ona włąsnie zostawiła swojego chłopaka, spotkali się i chcą byc razem. Zamurowało mnie. Ona biedna nie ma gdzie mieszkać, wiec zamieszkała u niego. A ja mogłam tylko w weekendy i ewentualnie raz w tygodniu jak nie byl zanadto zmeczony. Ja pierdzielę, zmarnowalam 3 lata zycia. Chyab bylam za dobra. A tamta niby go rzucila a on za nia jak piesek. Nie ma litosci nad facetami!

Gość kludyna>malutka
dziękuje, wydawał się taki niezaradny, taki naprawde skrzywdzony a tu taki szok. Jak facet chce to potrafi sie wykazac widac! dla mnei nei bylo warto.

powiem ci, ze to troche dziwne, bo byliscie 3 lata razem, ale widac ze trafilas na oszusta emocjonalnego, inaczej nie mozna tego nazwac...jak znam zycie,ta jego byla i tak go zostawi, z odgrzewanych uczuc nic nie stworza...

No i nie masz czego żałować. Teraza weż się w garść i nadrabiaj stracone lata. Na nim świat się nie kończy. Znajdziesz takiego który będzie chciał z tobą zamieszkać.Jka mawia moja kolezanka-nie placz nad rozlanym mlekiem-idz kup nowe..

Gość kludyna>malutka
Ja przy okazji dowiedziałm się od tych życzliwych, że kokietował inne kobiety, koleżanki, nasze znajome, mężatki i wolne, jak leci. U jednej nawet sypiał kiedy to ja myślałm ze bawi się z kolegami. Żyłam w naiwnej nieswiadomosci, że nei ejstem jedyna.

"a przy okazji dowiedziałm się od tych życzliwych, że kokietował inne kobiety, koleżanki, nasze znajome, mężatki i wolne, jak leci. U jednej nawet sypiał kiedy to ja myślałm ze bawi się z kolegami. Żyłam w naiwnej nieswiadomosci, że nei ejstem jedyna." :O prykre :O dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=ma6Tnggkr5s&feature=related

Gość kludyna>malutka
Ja mam ogromny żal. O kłamstwo, o udawanie kogoś kim nie był. O zmarnowane 3 lata u jego boku. Smutno mi. Stracłam zaufanie do mezczyzn. Na razie bede sama i to chyba na dlugo. Żal mi tego czasu zmarnowanego, naprwde żal. A dlaczego mi powiedział o tym wszytskim. Powiedzial prawde, bo juz mu nei zalezalo podejrzewam. Kochał swoja była i chcial z nia byc wiec zamknal mi usta prawda, zebym mu nie trula tylka, bo wie ze ja nie narzucam sie nikomu. Nawte jesli cierpie strasznie. Chyba po to mi powiedzial o milosci do swojej bylej.