Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuniemogęee

dalczego inni mają miłość tak jak chcą a tacy jak ja gniją i umierą w samotności

Polecane posty

Gość ratunkuniemogęee

no dlaczego tak jest? miłość omija mnie szerokim łukiem ... czuję jak umieram w środkuuu i przegrywam życie

A kochasz kogoś, czy po prostu jesteś samotna? :P Bo jak to drugie, to najlepiej wrzucić na luz i przyjąć taktykę "jak będzie to będzie, jak nie to nie". A jak już ktoś jest, to inna sprawa. :(

Gość Shutupandlisten
Wkoncu sobie kogos znajdziesz ...

Gość Wierzcie lub nie:
ja od lat nie mam miłości a teraz od prawie roku jeszcze nie mam pracy. Do tego jestem już stara i wiem, że już sytuacja się nigdy nie odmieni. Nikt nie chce do pracy osoby po 40 a żaden facet nie zainteresuje się bezrobotną 🖐️

Gość ratunkuniemogęee
Niedawno byłam w bardzo krótkim związku z facetem .... zbyt wieeele nas dzieliło a ja bałam się dalej zaangażować i nie mogłam mu więcej dać.. Ale po naszej półtora miesięcznej znajomości on już kogoś znalazł po miesiącu! tak szybko ma juz miłość i szczęście! Jak mi o tym powiedział to poczułam ból i jak coś we mnie umiera na wieki... bo mam 29 lat i żadnego uczucia z wzajemnoscią na koncie.. Wiadomo , nie kochałam tamtego ale teraz pękłam jak idiotka i ryczę jak bóbr Pomocy

Autorko, wiem, że słowa "było, minęło" pomogą tyle, co i słowa "kiedyś sobie kogoś znajdziesz", ale w zasadzie nie wiem, co innego można by w tej sytuacji powiedzieć. Trzeba wrzucić na luz i nie przekreślać swojego życia uczuciowego, ani nie oglądać się na jakieś tam porażki z facetami, którzy niewiele byli warci. Jesteś jeszcze młoda, nie rozpaczaj. :P