Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca.2011

Facebook łamie swój regulamin, czy można coś z tym zrobić ???

Polecane posty

Gość pytająca.2011

facebook ma napisane, że osoby, które nie podadzą nr telefonu będą wpisywały captchę przy operacjach na facebooku, wbrew temu wyłączyli captchę (w piątek) i przy próbie np. wysłania posta nastąpiło zablokowanie mojego konta, wykasowanie wszystkich starszych postów i żądanie podania nr telefonu to niezgodne z tym co piszą, czy można coś z tym zrobić ?

Gość Zdzisiek
FB służy do kontrolowania ludzi

Gość nic nie można zrobić
nie wygrasz z nimi, musisz podać nr telefonu, jeżeli chcesz dalej korzystać z facebooka

Gość Wera swieta krowa snuje sie z
ja nie podalam nr telefonu i FB mi hula, ze az milo

Gość pytająca.2011
ale jak oni tak mogą, zawiodłam się na fb a jest jakaś administracja w polsce, żeby do nich maila napisać ?

Gość pytająca.2011
"ja nie podalam nr telefonu i FB mi hula, ze az milo " a możesz dodawać komentarze na tablicy np., jakiejś społeczności ? próbowałś w ciągu ostatnich 3 dni ?

Gość Wera swieta krowa snuje sie z
tak moge, bez problemu

Gość ja też mogę normalnie
a nr telefonu nie podałam i nie podam. Czasami captcha się włącza, ale nie zawsze. Ale przeważnie się włącza :-) Nie przeszkadza mi to.

Gość onamela09
ja rowniez nigdy nie podawalam tam tel i nie mam zadnych problemow , dodaje posty itp

Gość pytająca.2011
założyłam drugie konto z innego maila i napisałam na forum pomocy, może ktoś mi odpowie, dlaczego łamią regulamin tylko wobec mnie

Gość być może wystąpił jakiś błąd
przy którejś z twoich operacji na facebooku, coś się gdzieś przywiesiło na drodze danych z twojego komputera do facebooka i doszło do ich zniekształcenia, przez co system facebooka zidentyfikował, że prawdopodobnie jesteś botem masz problem, bo z tego co wiem, administracji facebooka nie ma w polsce, jedynie możesz czekać, czy ktoś na forum pomocy ci odpowie

Gość pytająca.2011
założyłam konto, na którym zgłosiłam problem; a ktoś z was wie, co może być przyczyną ?

Gość olorinek
podaj jakas kombinacje cyfr i olej wszak nie bedza dzwonic zeby sprawdzic prawdziwosc nr